Отговори
# 375
По принцип Суна вече изгуби имението. Едва ли сега Халис като си го взе пак ще ѝ го даде!✌🏻

# 376
Не съм много наясно с тези имотни договори , но според мен той скъса договора за ипотека , а не за собственост. А и да го скъса  ,това не се ли оформя юридически.
Не че ме вълнува на кого е имението. Те си го подхвърлят като носна кърпичка.

# 377
Не съм разбрала да е прехвърлила имението на Ферит. Защо тогава и тя трябваше да подписва при Чичек.
Аз мисля, че прехвърлянето подписа при Чичек. Когато се върнаха от болницата, когато тя разбра за ситуацията около Сейрна, тя каза на Ферит, че ще му даде имението или нещо в този дух.
Може и да греша, но останах с такова впечатление.
А и леля Хатудж и каза да не живее в заблуди. Имението било нейно само по документи.

# 378
Естествено, като взимаш ипотечен кредин от банката! Тя е собственик на имота докато не изплатиш кредита!
А и повереното на Суна имение не успя да го запази и все пак и беше дадено , за да спаси брака си с Абидин! Тя вече не иска Абидин, няма нужда и от Ялъ!

# 379
Значи единственото решение е Суна и Ферит да се вземат, а Сейран да замине Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз предлагам само Сейран да остане. Нали правото на ползване е нейно. Другите да се спасяват. Да се местят при Чичек. Нали и с нея са роднини .Кязъм да поживее при новата сватя.

Нали правото на собственост включва 3 права - владеене, ползване и разпореждане. Правото на ползване е на Сейран, да се разпорежда може само Халис, но не е ясно кой владее положението в имението.Smile

# 380
Безсрамникът е сложил и таг СейФер при таговете на сериалите, не го е правил досега.
Силно се съмнявам, че има останал човек, който да вярва на таговете на Емруллах. Целият сезон не спря да лъже и дава празни обещания за СейФер, но ние още не сме ги видели. Даже все по- далечни и отчуждени стават.

# 381
Дано този фраг да го пуснат по-рано. Ще ни трябва време да си го оплюем , да го обсъдим и да си заспим спокойно после.

# 382
Не съм разбрала да е прехвърлила имението на Ферит. Защо тогава и тя трябваше да подписва при Чичек.
И аз така мисля, Ками! Суна нищо не е прехвърляла на Ферит. Според мен подписа документи именно в качеството на собственик на ялъто.

# 383
Мен,ако ме питате Чичек да го взима това имение, достатъчно е омърсено. Всички да се махат от там. Ферит и Суна да ходят да се лекуват. Сейран да си гледа живота, такива хора не й трябват. А за другите пет пари не давам Grinning
Мале пак съм слязла нещо от еднорога.
Момичета търси се същият Simple Smile

# 384
Вие да внимавате с тоя рог на еднорога , защотооо....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 385
Наде,еднорога се измори
Да не мислите,че му е леко да препуска от страница на страница с нас
Пък и като му турят разни препятствия,като Суни муни по муцуни и съвсем сдава багажа
Моят,де.На Дичето е като нов

# 386
Рени, така, както аз го видях, състоянието на Суна беше много динамично и неустойчиво в епизода. При идването на Сейран беше пребледняла, движенията й хаотични, трепереше и бързо се изнесе от мястото на "преживяното". Нямаше отговор на въпроса, какво правите тук. Имаше смущение и неувереност, което си е гузност. Такова беше и когато Сейран я обгрижваше и успокояваше по повод новината за развода. Самото бързо решение за развод също е индикатор за гузност, щото е омъжена. В първия разговор с Ферит бягството й от темата е признак на срам, още повече Ферит изискваше конкретен отговор на причината за развода й. След нахлуването и сварването на Сейран и Ферит в леглото гузността й се трансформира в бяс, който не можа да овладее в стаята си. А после, после започна да рационализира случката и да търси причини за нея в миналото, да обвинява близките си. Което не й решава проблема, защото се мята като риба на сухо - хем втълпените й правила я карат да се срамува, хем незадоволените й страсти, подхранени от целувките с Ферит са много силни. Върви към взривяване...
Кате, това изречение не ми дава мира вече няколко часа.
Защо Суна реши да се разведе? Защото е гузна пред Аби или защото има очаквания към Ферит? Напълно е възможно да е и поради двете причини, но аз силно клоня към втората. За Суна, случилото се в къщата,  не е било мимолетно, нито пък е приключило. За нея едва сега започва. Бързият развод е по- скоро, за да бъде свободна. Ако се развеждаше от гузна съвест, нямаше да проявява признаци на ревност към Ферит. Заплахата в кухнята също беше показателна. Абе... да му мисли Феро, но ще му се стъжни животът.

# 387
Вие да внимавате с тоя рог на еднорога , защотооо....Stuck Out Tongue Winking Eye
😂😂😂

# 388
Рени, така, както аз го видях, състоянието на Суна беше много динамично и неустойчиво в епизода. При идването на Сейран беше пребледняла, движенията й хаотични, трепереше и бързо се изнесе от мястото на "преживяното". Нямаше отговор на въпроса, какво правите тук. Имаше смущение и неувереност, което си е гузност. Такова беше и когато Сейран я обгрижваше и успокояваше по повод новината за развода. Самото бързо решение за развод също е индикатор за гузност, щото е омъжена. В първия разговор с Ферит бягството й от темата е признак на срам, още повече Ферит изискваше конкретен отговор на причината за развода й. След нахлуването и сварването на Сейран и Ферит в леглото гузността й се трансформира в бяс, който не можа да овладее в стаята си. А после, после започна да рационализира случката и да търси причини за нея в миналото, да обвинява близките си. Което не й решава проблема, защото се мята като риба на сухо - хем втълпените й правила я карат да се срамува, хем незадоволените й страсти, подхранени от целувките с Ферит са много силни. Върви към взривяване...
Кате, това изречение не ми дава мира вече няколко часа.
Защо Суна реши да се разведе? Защото е гузна пред Аби или защото има очаквания към Ферит? Напълно е възможно да е и поради двете причини, но аз силно клоня към втората. За Суна, случилото се в къщата,  не е било мимолетно, нито пък е приключило. За нея едва сега започва. Бързият развод е по- скоро, за да бъде свободна. Ако се развеждаше от гузна съвест, нямаше да проявява признаци на ревност към Ферит. Заплахата в кухнята също беше показателна. Абе... да му мисли Феро, но ще му се стъжни животът.

Суна ще има да чака, не мисля че Ферит изобщо ще бъде с нея някога. Тя е като другите моми, които е имал Ферит нещо мимолетно за една нощ

# 389
За Надя,дето се беше,изгубил

Общи условия

Активация на акаунт