Отговори
# 360
Привет момичета,
Само за няколко часа сте преполовили темата с интересни коментари.
Единствено само Акай  симпатизира на Мерт и Афра и не ръси глупости по техен адрес.
А, за това как ще постъпи Сейран като разбере прелюбодеянието на двамата най обичани от нея близки, моята препоръка е следната. Сейран да повтори случая с рибата и Суна завинаги да бъде изгонена от имението и от живота и. Без друго цялото семейство и е в тежест и един проблем по малко с отсъствието на "любимата" сестра.
Момичета, лайковете ми свършиха, но считайте, че ви отразявам всички.

# 361
Не са спрели да снимат в дома на Чичек! Оня ден 16 часа снимки, вчера, днес продължават... Какво толкова ще става там..
Халис да не е превзел конака и да го ползва за резиденция 😁😛

# 362
Добре , със Суна сме наясно , искаме да я изгоним от имението. С Феро какво ше правим ? Значи Суна ще я гоним,  а Ферит ще го лекуваме , така ли ?

ПП : Да не забравяме , че имението е на Суна. По-логично е другите да си тръгнат.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 15:30 от Kami_J

# 363
Мале, скоростта с която изписваме темите напоследък е светкавична. Да се показват АфРам, и аз мисля като Ева +1, не си струва тая жертва, да се радват на връзката си открито и с пълни сърца!
Това, което създадоха тези деца в сезон 1, беше прекрасно. Личеше си, че е правено с желание и настроение, закачките които имаха, блясъка в очите. Какво гледаме напоследък, уж същото дизи, но едни опустошени герои, и едни празни актьори. Да се спасяват възможно най-скоро, не им носи нищо вече. Феновете ще ги последват и в други проекти. Важно е, когато някой прави нещо, да го прави с душа и сърце. Както беше в началото. Особено в тази професия.

# 364
Ками,съвсем вярно
Но,Суна не може да ги изгони,няма право
Те пък нея изобщо
Голяма каша..

# 365
Значи единственото решение е Суна и Ферит да се вземат, а Сейран да замине Stuck Out Tongue Winking Eye

# 366
Значи единственото решение е Суна и Ферит да се вземат, а Сейран да замине Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз предлагам само Сейран да остане. Нали правото на ползване е нейно. Другите да се спасяват. Да се местят при Чичек. Нали и с нея са роднини .Кязъм да поживее при новата сватя.

# 367
Добре , със Суна сме наясно , искаме да я изгоним от имението. С Феро какво ше правим ? Значи Суна ще я гоним,  а Ферит ще го лекуваме , така ли ?

ПП : Да не забравяме , че имението е на Суна. По-логично е другите да си тръгнат.
Имението не е ли вече на Ферит? Нали Суна му го прехвърли? Това прехвърляне беше документирано и филмирано. Wink Халис унищожи само документа, с който Ферит ипотекира имението, но другия, за прехвърлянето, си стои.
Иначе и двамата са за лечение, само да са в различни клиники, че Суна е неустоима. Не се знае какво ще се случи, ако ги затворят заедно. Wink

# 368
Емрулах писа, че днес е фрагман ден!

# 369
Емрулах писа, че днес е фрагман ден!

На какъв ли огън пак ще горим?!

# 370
Абе тази къща ,на мен ми се губи ,от къде се появи, как така ходят там?

# 371
Сакън...Пепел ти на клавиатурата 🤣🤣🤣

# 372
  • София
Безсрамникът е сложил и таг СейФер при таговете на сериалите, не го е правил досега.

# 373
Знаем ги неговите пожари и конфети.🥴

# 374
Не съм разбрала да е прехвърлила имението на Ферит. Защо тогава и тя трябваше да подписва при Чичек.

Общи условия

Активация на акаунт