Отговори
# 465
Дано да се събуди Ферит, а и ние с него от този кошмар. Аз заложих, че Ферит ще е прострелян, но след фрага съм почти сигурна, че ще е Сейро.💔
Защо така мислиш, Ив? Ферит притваря очи като в агония. Сейран е на крака през цялото време. Дай ми подсказка, моля!

# 466
Чета сега разни коментари,че изненадата може да е Абидин да застане пред Ферит да го предпази/дали ще умре или оцелее не се знае/ и летящите куршуми ще ранят Сейран.Та във връзка с тези коментари: този,който извърши грях иска да умре ,за да се пречисти ,а тези, спрямо които е извършен ще платят за него.Сабър,я!

# 467
Няма кома, има некадърност, безсилие и неможене! Супер глупости трябва да играят тези актьори! Ужас!

# 468
Чета сега разни коментари,че изненадата може да е Абидин да застане пред Ферит да го предпази/дали ще умре или оцелее не се знае/ и летящите куршуми ще ранят Сейран.Та във връзка с тези коментари: този,който извърши грях иска да умре ,за да се пречисти ,а тези, спрямо които е извършен ще платят за него.Сабър,я!

Ами да умират и Аби, и Сейран. Ония двамата с извършения грях ще бъдат свободни и ще се пречистват взаимно.

# 469
# 470
Някой питаше, дали Ифа ще вземе да се промени, да стане по-смирена след случилото й се. Е, поне на тоя въпрос има ясен отговор. Тцъ. Такива екстремни събития не променят човек, а оголват истинския му характер.
FI, обаче Аби разбира какво е състоянието на Ферит.

# 471
Който иска да мре - да мре. Аз Сейран не си я давам , въпреки че пак тя ще го отнесе май.

# 472
Дано да се събуди Ферит, а и ние с него от този кошмар. Аз заложих, че Ферит ще е прострелян, но след фрага съм почти сигурна, че ще е Сейро.💔
Защо така мислиш, Ив? Ферит притваря очи като в агония. Сейран е на крака през цялото време. Дай ми подсказка, моля!
Fi, просто усещане. Прекалено очевидно показаха как Феро едва ли не с радост чака куршумите. Не съм гледала превод и не знам защо мислите, че отива в къщата да спасява
Суна. Аз си помислих (разчитайки само на това, което виждам), че е там заради Ифакат, връзвайки го с втори сезон, в който в опитите си да стане мафиот се закани, че няма да допусне никой от семейството му да пострада. Поне за мен няма смисъл Суна да е ранената, защото ще има повече време, ако гледаме как "страда". Освен това, както се писа многократно, падне ли рейтинга, Сейро го отнася. Не на последно място и спойлерите ни водят в тази посока. Дали ще правят паралел с края на първи или с края на втори сезон обаче не знам. Каквото и да измислят, не искам да гледам такъв Ферит. Това, че се въздържа от "отмъщение" срещу онзи, с който беше Пелин (съжалявам не помня име), за мен показа сила и израстване. А сега какво - още насилие, още гадости. Жалко.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 21:43 от Iv32

# 473
Пуснаха трейлър за новия сериал на Халит Ергенч и коментарите са един път. Пишат, че щом са замесени Онур, Гюлсерен и Стар тв нямало да го гледат.😄 Освен това всички актьори били от агенцията на Айше Баръм.

# 474
Fi, просто усещане. Прекалено очевидно показаха как Феро едва ли не с радост чака куршумите. Не съм гледала превод и не знам защо мислите, че отива в къщата да спасява
Суна. Аз си помислих (разчитайки само на това, което виждам), че е там заради Ифакат, връзвайки го с втори сезон, в който в опитите си да стане мафиот се закани, че няма да допусне никой от семейството му няма да пострада. Поне за мен няма смисъл Суна да е ранната, защото ще има повече време, ако гледаме как "страда". Освен това, както се писа многократно, ако падне ли рейтинга, Сейро го отнася. Не на последно място и спойлерите ни водят в тази посока. Дали ще правата паралел с края на първи или с края на втори сезон обаче не знам. Каквото и да изчислят, не искам да гледам такъв Ферит. Това, че се въздържа от "отмъщение" срещу онзи, с който беше Пелин (съжалявам не помня име), за мен показа сила и израстване. А сега какво - още насилие, още гадости. Жалко.

Май Ифакат казва на Ферит, или ще ми хвърлиш в краката тази мръсница(Суна) или ще я дадеш на него и затова все едно отива за Суна

# 475
Като гледам какво ни предлагат и си мисля :     дааа това дизи е точно по записки на Гюлса , точно по действителен случай. То така става там  гърмят се , убиват се , копат се ,събличат се за наказание  и нито полиция има , нито свидетели  има.  Направо съм във възторг от представянето на действителността и достоверността.
Поне да пишеха в началото на епизодите  , че е  по фантазиите на Гюлса.
Наш Феро - герой , ще се жертва пак. Сейран кучета я яли. Що ли да мисли за нея , като има толкова тежка задача да се грижи за всички останали.

# 476
Надя, а в плана влиза ли кекс между жената на Абидин и Ферит? Или това е екстра, от която жената не можа да се откаже? 😃
Страх ме е да отговоря на този въпрос Simple Smile За мен и двата отговора важат : D Може да си е част от плана без проблем от началото. А може и да е екстра дошла в последствие. Що пък жената да се дърпа Simple Smile
Ударил ме е черният хумор и пиша глупости, не ми обръщайте внимание Simple Smile

# 477
Някой питаше, дали Ифа ще вземе да се промени, да стане по-смирена след случилото й се. Е, поне на тоя въпрос има ясен отговор. Тцъ. Такива екстремни събития не променят човек, а оголват истинския му характер.
FI, обаче Аби разбира какво е състоянието на Ферит.
Кате, на мен този фраг ми даде отговора взели ли са се младите или не и той дойде точно чрез Аби. Не знам сам ли разгада Ферит или е подпомогнат от Айшен, но да, разгада го и знае за греха на Феро.

# 478
Наистина в последната сцена от фрага са с дрехите от края на 90 епизод.Тази стрелба е за заблуда,истинската,в която ще е ранен някой са я снимали днес в имението.То и стъклата днес донесоха.Ще видим кой ще го отнесе.Не искам развой на събития,които могат да сближат Феро със Суна.

# 479
И противната Нилпери е там! 😂 У нас да играят няма да ги погледна! 😂
Пуснаха трейлър за новия сериал на Халит Ергенч и коментарите са един път. Пишат, че щом са замесени Онур, Гюлсерен и Стар тв нямало да го гледат.😄 Освен това всички актьори били от агенцията на Айше Баръм.

Общи условия

Активация на акаунт