Отговори
# 480
Фи, фраговете винаги заблуждават. 😉

# 481
Наистина в последната сцена от фрага са с дрехите от края на 90 епизод.Тази стрелба е за заблуда,истинската,в която ще е ранен някой са я снимали днес в имението.То и стъклата днес донесоха.Ще видим кой ще го отнесе.Не искам развой на събития,които могат да сближат Феро със Суна.

Е, колко още да се сближат, Сикорски?! Те вече са си достатъчно близки. Освен Феро да я настани в стаята на Сейран, за да е защитена, защото нали сега тя е мишената. А Сейран вече никой не я застрашава. Синан е в затвора и тя спокойно може да се изнесе и от стаята, и от имението.
Мале, как ме подпали този фраг. Знаех си аз, че тези огньове на Емруллах ще ме изгорят набързо.

# 482
Онзи със спойлерите писал, че този фраг бил готов от вчера и нямало нищо от днешните снимки в него! И още:

Май ще е най-добре да млъкне, защото се подлудих вече! 😂

# 483
Наистина в последната сцена от фрага са с дрехите от края на 90 епизод.Тази стрелба е за заблуда,истинската,в която ще е ранен някой са я снимали днес в имението.То и стъклата днес донесоха.Ще видим кой ще го отнесе.Не искам развой на събития,които могат да сближат Феро със Суна.

Е, колко още да се сближат, Сикорски?! Те вече са си достатъчно близки. Освен Феро да я настани в стаята на Сейран, за да е защитена, защото нали сега тя е мишената. А Сейран вече никой не я застрашава. Синан е в затвора и тя спокойно може да се изнесе и от стаята, и от имението.
Мале, как ме подпали този фраг. Знаех си аз, че тези огньове на Емруллах ще ме изгорят набързо.

На Ферит вече не му пука за кого ще ходи, иска само да умре

# 484
И противната Нилпери е там! 😂 У нас да играят няма да ги погледна! 😂
Пуснаха трейлър за новия сериал на Халит Ергенч и коментарите са един път. Пишат, че щом са замесени Онур, Гюлсерен и Стар тв нямало да го гледат.😄 Освен това всички актьори били от агенцията на Айше Баръм.
Аз никога повече няма да погледна турски сериал, какво остава пък такъв, в който пръст имат Онур и сие!

# 485
Писа още

# 486
Сигурно не лъже. То ще е трудно да имат по-малко.😂

# 487
То хубаво че ще има СейФерски сцени, ама е важно и какви ще бъдат . Липсва ми романтиката... Не ми се гледа цял епизод Феро пак да се навира между шамарите и да иска да умре  търсейки отмъщение за Ифош или да защити Суната.

# 488
Те и предния епизод имаха, но ги отрязаха Joy

# 489
Сигурно не лъже. То ще е трудно да имат по-малко.😂
Добре,имат сцени,ама ,ако Феро продължава да я гледа все едно е досадно насекомо ,мерси.

# 490
Чета сега разни коментари,че изненадата може да е Абидин да застане пред Ферит да го предпази/дали ще умре или оцелее не се знае/ и летящите куршуми ще ранят Сейран.Та във връзка с тези коментари: този,който извърши грях иска да умре ,за да се пречисти ,а тези, спрямо които е извършен ще платят за него.Сабър,я!

Нали съм оптимист, Аби не извърши ли и той грях, като предаде всички?
Ще съжалява, ама ще е късно.

# 491
От Гюлчин! Моля някой да разкаже! 🙏

# 492
Във връзка със скандала с Айше Баръм и сие, Белче. Общо взето потвърждава, че всичко е истина. Ако някай като Айше Баръм не ти е мениджър, все едно си актьор от втора лига. Ей такива.

Малко да се посмеем. Емрулах е репостнал фрага на Краля е написал, че този крал няма да загуби, а една от фандома му е отговорила, че никой не печели на масата, на която ние губим Grinning

# 493
От Гюлчин! Моля някой да разкаже! 🙏

BELL, ето какво казва гугъл

# 494
Еве, благодаря! 🌹

Общи условия

Активация на акаунт