Пазаруване от НМ - тема 69

• 28 310
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Видя ли че е уголемено? Аз кат ти викам че в 36 се наместих..ама ти 42 та 42....
Е как е номерът..хареква ли ти, как се виждаш?

Не знам дали е Тета, ама аз за пореден път се убеждавам, че съм с пророчески заложби.
Затова отказах, Мистик, извинявам се още веднъж!❤

Този пост не го разбрах? Rolling Eyes

# 736
  • Пловдив
Помолих Матеа да ми пусне поръчка, нали нямам БД Simple Smile

Тет, ми как...харесах се уж Simple Smile Не е бяло, кревамо по-скоро. Бързо го свалих, че се ядосах.

# 737
Виж по- горния пост от моя.- Това за Тета.
Иначе отказах на Мистик точно с този мотив- поръчвах за друг човек , дошла е дефектна дреха и после следваше връщане.
Бялото палто се явява често, онзи ден бяха налични 2/3 от номерата. Но е все по- голям шанса да дойде дефектно, лекясано и т н. Отбележи го с кода за дефект, мисля, че го вземат предвид и премахват такива артикули.

# 738
Здравейте,
Вчера получих този панталон имаше само 46 когато го поръчах:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1177412005.html,
много е хубав, но ми беше 1 номер по-голям, съответно го дадох на сестра ми. Сега дебна по малък, но....засега нищо.
Но, пък одеве хванах от тези дънки за 16,99:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1227299004.html.
Това с дебненено голяма краста......ужас и само си викам край и вие пак споделите нещо и пак почвам.

И аз ги дебна тези дънки, но няма 38 засега. Пиши как е дължината като ги получиш.

# 739
Разбрах сега..благодаря.

Какво е изцапаното...не можеш ли да го поотупаш Grinning

# 740
То много черно, няма да стане с тупане. Joy

# 741
  • Пловдив
Ц..няма да стане с изтупване Simple Smile

# 742
Пералня тогава? Тъй и тъй ще се пере някога..

# 743
Това ми прилича на машинно масло, не е препоръчително да се търка, за да не се заваля плата. Пък и я излезе, я не.
Ама не пречи да пробва да го третира с препарат и после изплакне.

# 744
  • Пловдив
Не ща. Отдавна го мушнах в кашона.

# 745
Аз също нямах успех с дълго чаканото яке. Както писах малко по-назад - разрязан ръкав. Личи си, че нещо остро го е цепнало. Чудех се как мога да го оправя, но няма да стане, много ще се вижда. Ех, Мистик, също като теб и аз Simple Smile
Мушнах го в кашона и чакам другите поръчки, за да върна това по куриера. Вече ми писна да го дебна. Ако се появи, ще поръчам, ако ли - здраве да е. Ще си купя друго... А, толкова да го исках. Simple Smile
Но за сметка на това пък пише, че са пратили онези два сутиена, които на няколко пъти ми отказваха. Пък да видим какво ще дойде. Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 21:09 от aDream

# 746
Тези пижамки на сърчицата отговарят   ли на номера.Толкова исках червената, даже тук я бях пуснала, но все  няма .  като погледна((
Хареса ми тази блуза за лятото, ще се правя на хипи, ама вече я поръчах))
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1234158002.html

# 747
  • Пазарджик
Тези пижамки на сърчицата отговарят   ли на номера.Толкова исках червената, даже тук я бях пуснала, но все  няма .
Уголемена е по с размер и е много прозрачна,поне бялата е така,но въпреки това дъщеря ми те ще реши да я задържи.

# 748
Преди няколко дни успях да поръчам палтото от габардин - S размер. Утре ще дойде, дано по него да няма поражения.
Гледам днес е бил наличен синия жакет от букле М, много жалко, така го исках..Не мога да го хвана и това е..

# 749
Много хубава блуза- риза , Фани, добре, че такова зелено не ми отива. 😀
Ще следя бялата.

Общи условия

Активация на акаунт