Пазаруване от НМ - тема 69

• 29 008
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм с блокирани пари от две поръчки тази сутрин, но никъде потвърждение.
Ще им пиша сега да си върна сумата, явно имат бъг и не е налично

# 16
И аз нямам отразени поръчки. Преди два дни пуснах една пижама и сега отварям в моите поръчки- няма я.Реших, че е изчерпана и не са пратили.  Току що пуснах същата в деа размера и два различни цвята и отново нямам мейл и поръчката липсва в приложението ми.

# 17
Може би е бъг щом и при вас има такъв проблем, но едва ли не са налични артикулите. В моите поръчки има общо 8-9 неща, не вярвам нито едно да не е налично.

От вчера поръчката ми е отразена, но от днес не.

# 18
При мен е по същия начин. Явно е бъг. Надявам се всичко поръчано да се отрази и да го пратят.

# 19
168 съм, точно педя под коляното е.
Досега не съм носила такава дължина, макс до коляно съм имала палта и с това още се чувствам странно.
Вярно, издължава, има хубава линия, ама ще е едно пазене как да сядам и ставам с него, такива хамалогии не са за мен.
После ги разгледах обстойно- сивият плат е много по - хубав от черното, което мисля лесно ще се завалва и става на топчета.
Матеа, на теб също много хубаво ти стои палтото и изобщо линията му е супер. Ма много сте елегантни с Тета.
Сивото и на мен харесваше повече, ама нямаше моя номер. Снощи излезе 44 и поръчах, щото ми харесахте, ама дали не е уголемено не знам. То...стисках се, стисках се  и....накрая се предадох и поръчах))
Ти май си левичарка)) Така ли е?
ПП. На мен поръчките са ми отразени, дори  с картинки, явно е имало нещо да пипат, защото има друг изглед, иначе си стоят всички.

# 20
  • Бургас
Имат някакъв проблем със сайта. Опитвам да пусна поръчка, но ми начислява 8.90 лв доставка. Докато го оправят ще свърши всичко...

# 21
  • София
Аз днес чакам само този шал и приключвам с поръчките.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1196077014.html

# 22
Може ли линк към палтото я сиво, намирам само другите цветове. Благодаря

# 23
Може ли линк към палтото я сиво, намирам само другите цветове. Благодаря

Свалено е от сайта..няма линк.
Ето само бялото е останало, може тук да следите
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1230427002.html

# 24
  • София
Говорих със служителка, имат технически проблем, над който работят. Само че момичето твърди, че парите не са изтеглени от картата, а се блокират, докато не бъде приета поръчката.
Само че аз ги виждам в трансакции като направен разход и намалена наличност.
При вас така ли е и права ли съм, че парите реално са взети? Поръчките няма да се отразят, доколкото разбрах. А ще трябва да се правят наново.

И как няма да бъдат отразени, като от бялото сутринта имаше 3 размера, сега един. Нали никой не може да прави поръчки

# 25
Момичета, да не станат дублирани поръчките? Ей сега направих една като сутрешната, за която нямам нищо отразено - пак я няма нито в мейла, нито в приложението. Притеснявам се да направя същата за трети път...

# 26
При мен са си изтеглени парите отвсякъде. Плащам с Револют и ясно се вижда. Дано си изпратят поръчките от ХМ, че ще е голяма излагация.

# 27
Рано сутринта към 6 и нещо имаше всички цветове и поне половината номера от черното, от другите- по- малко.
Не съм левичар, Фани.
Дано си поръчала размер надолу, макар че и между отделните цветове си има разлика.
Сутринта поръчах един спортен панталон, че беше дефектен при предната поръчка.

# 28
Едни от най- коректните и толерантни към клиента са ми H&M, мисля, че каквото е блокирано ще върнат, ако няма отразена поръчка при тях.

Вчера поръчах трети размер от палтото за по сигурно, дано се улуча.

# 29
Ами не съм(( Даже малко по-голям от обичайното за връхни дрехи , ама...ще видим. Сивото ми харесва на мен и поръчах - само 44 беше и не знам, черно не искам, за бяло харесвам, но не ставам  да нося .
Харесах един пуловер-рокля за промазаните клинове, на 14лв и го поръчах, ама не ми е отразен.
ей този
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1232506003.html
Има нови неща няколко май,  други са още намалени, ама....
то няма къде да ги слагам, спирам  да гледам, че...
куриерът каза, че ще ми събере всички поръчки и донесе на 3 дни веднъж,  писна  му на човека, а и на мен да се уговаряме.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 11:09 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт