Професионални серии за коса - Тема 165

• 57 180
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Wow продуктите изискват топлинно оформяне на косата за да се активират. Не става само с пръскане. Не знам дали си спомням правилно, че го пишеше по опаковките им.
Да, прочетох го, но първо изсуших със сешоар, а после - добавих и дърпане с четката /от комплекта на Dyson wrap/. Въпросът ми е дали това е достатъчно или трябва задължително и печене с преса, защото ефектът така не ме задоволява!

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 12:39 от mamaLina

# 121
  • Някъде там
Wow продуктите изискват топлинно оформяне на косата за да се активират. Не става само с пръскане. Не знам дали си спомням правилно, че го пишеше по опаковките им.
Да, прочетох го, но първо изсуших със сешоар, а после - добавих и дърпане с четката /от комплекта на Dyson wrap/. Въпросът ми е дали това е достатъчно или трябва задължително и печене с преса, защото ефектът така не ме задоволява!
По спомен мисля, че беше необходимо само четка и сешоар.

# 122
Едно време официалната им позиция беше, че за най-добър резултат трябва преса, но от година-две взеха да дават назад и ужким сешоар трябва да е достатъчен вече, нищо че не са променяли формулата (изкараха вариянт за къдрава коса, но той си е отделно).

# 123
Има 3 вида:

Винаги е добра идея да се провери уебсайта на производителя като начало.

PS Дърпане с четката на Dysоn Airwrap за мен не е равнозначно като резултат на стандартен сешоар+четка. Поне аз винаги докарвам по-добра гладкост със стандартна четка + сешоар (Дайсън или друг)

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 15:36 от Agent Provocateur

# 124
Да попитам за коприната с мед и жасмин в кой момент се поставя ? Накрая след термозащита и други финиши ли ? Аз така я разбирам.

# 125
Аз всякакви такива олиа ги поставям като последна стъпка, както и всеки ден или през деня при нужда в крайчетата. Но аз съм с много суха коса.

# 126
Какво ви е мнението за тези продукти
https://www.arlen.bg/product/29945/revolyutsionen-uplatnitel-za- … spray-150-ml.html
Be extreme?
Наистина ли ламинират косата?
Зависи какво разбирате вие под ламиниране на косата.
Конкретно тези продукти ги коментирахме в тази тема, като някои споделихме и снимки, може да погледнете назад в темата и да прецените дали този резултат ще ви задоволи. За  мен лично продуктите отговарят на описанието и правят точно това, което е описано.
Би ли могъл спреят да постигне ефекта на този блясък и гланц (особено на руса коса, което е по-трудно отколкото на тъмна):

Или ако не, кой продукт би се доближил?
Косата ми не е изтощена, нямам нужда от лечение, нужен ми е само блясъка.
Олиа или кристали го постигат частично, но ефектът не е точно същия - имам го само на изкуствена светлина, на естествена се губи.

# 127
Gery, според мен този ефект е постигнат от прожекторите. Не съм виждала такъв блясък на живо. Иначе на мен блясък ми дава серума на Olaplex No9 и кремът 10в1 на Олиосета.

# 128
На електричество:
Ето ме на кок
Скрит текст:
На букли
Скрит текст:
На естествена светлина не е същото:
Скрит текст:
Olaplexa и Олиосетата утежняват ли, защото аз слагам по много.

# 129
  • Някъде там
GeryGG, може да изгледате това видео на Милена Стефанова.Тя е с руса коса и тества продукта.
https://www.tiktok.com/@milena.stefanova/video/7464190412270406934

# 130
Благодаря, Agent Provocateur - по случайност съм взела правилният за мен продукт на WOW/не знаех, че има вариации/. Мисля, че ти също се беше оплакала за сърбеж на скалпа - и на мен ми се появи и предполагам, че е от него.
Относно блясъкът - аз също съм с руса коса и наскоро слагам Гликоловия глос на Loreal Еlvive - взех го просто ей така, да го пробвам, и поне от към блясък го докарва на моята бяло руса коса.

# 131
Кой е този глос на Лореал?

# 132
Кой е този глос на Лореал?
Извинявам се, май не му дописах името - всички сме го виждали този серум:

https://s1.thcdn.com/design-assets/products/14974884/14974884/14974884-gif.webp

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 13:30 от mamaLina

# 133
  • София
Аз съм доволна от цялата тази серия на Лореал. По принцип използвам само профи козметика,но тези ми ги подариха и реших да им дам шанс. Доволно съм и дори наскоро си поднових отново шампоана и балсама.
Серума е много хубав.

# 134
От къде взимате серума, аз не го намирам наличен.

Общи условия

Активация на акаунт