Професионални серии за коса - Тема 165

• 57 143
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Препоръчайте олио, серум , масло , някакъв финиш  за тънка коса , което не омзнява и има хидратиращо действие .Кремообразни финиши  си имам ( крема витамино колор, запечатващ крем за влага двуфазен спрей L2 - не ми харесват.) Слагала съм базови масла  жожоба, арган , макадамия  - омазняват ми крайчетата.

# 106
Препоръчайте олио, серум , масло , някакъв финиш  за тънка коса , което не омзнява и има хидратиращо действие .Кремообразни финиши  си имам ( крема витамино колор, запечатващ крем за влага двуфазен спрей L2 - не ми харесват.) Слагала съм базови масла  жожоба, арган , макадамия  - омазняват ми крайчетата.
Коприната на Биосилк, пробвала съм всичките й варианти и често ги сменям.

# 107
Здравейте! Харесах си  четка за коса Аir-wand-3in1 на Babyliss. Искам да я използвам основно за изправяне и заглаждане на косата. Някой има ли я и би ли споделил мнение? Благодаря!

# 108
Препоръчайте олио, серум , масло , някакъв финиш  за тънка коса , което не омзнява и има хидратиращо действие .
Коприната на Биосилк, пробвала съм всичките й варианти и често ги сменям.
Добавям коприната на CHI (със Биосилк имат един и същ производител) - супер икономична и бюджетна. Слагам я на последната стъпка след всички други финиши, но преди да суша. Не на суха. На суха коса слагам текстуриращ спрей в корените/дължините и спрей за блясък на връчетата.

Базови масла на тънка коса слагам само преди шампоан вече.

# 109
Благодаря Ви , купих коприна на Биосилк с мед и жасмин , изобщо не оставя следа , косата ми я изпива и ухае невероятно. Купих си на Чи кератинов копринен  серум също , ще го ползвам на по късен етап . Нямам нищо с насоченост кератин и реших да заложа на това .

# 110
Имам мини на тази коприна от повече от година и все не посягам да го пробвам, чудя се - за суха, руса коса - слага ли се нещо преди него или самостоятелно на влажна коса след измиване?

# 111
Аз я слагам на влажна коса, серията с жасмин и мед ми е много любима. Пробвала съм и коприните на Чи, с тях не виждам особен ефект.

# 112
Аз слагам и на суха, и на влажна коса, имам в момента точно коприната с мед и жасмин. Слагам и през деня, като усетя косата по-суха. Много ми харесва.

# 113
Здравейте, може ли мнение за серията Color Care на Moroccanoil, и по-специално как се отразява на изрусена суха коса и/или чувствителен скалп?

# 114
Аз не харесвам шампоаните на марката .

# 115
От Moroccanoil само маските с кафява и оранжева капачка бяха ок, както и олиото за коса във всичките му разновидности. Имаше и един крем за хидидратация също беше ок. Миста за коса и душ гелите им са с чудни аромати. Шампоаните им, особено за руса коса никак не са подходящи и според мен.

# 116
Какво ви е мнението за тези продукти
https://www.arlen.bg/product/29945/revolyutsionen-uplatnitel-za- … spray-150-ml.html
Be extreme?
Наистина ли ламинират косата?

# 117
  • Някъде там
Какво ви е мнението за тези продукти
https://www.arlen.bg/product/29945/revolyutsionen-uplatnitel-za- … spray-150-ml.html
Be extreme?
Наистина ли ламинират косата?
Зависи какво разбирате вие под ламиниране на косата.
Конкретно тези продукти ги коментирахме в тази тема, като някои споделихме и снимки, може да погледнете назад в темата и да прецените дали този резултат ще ви задоволи.За  мен лично продуктите отговарят на описанието и правят точно това, което е описано.

# 118
Здравейте,

Ползвах вчера WOW ламиниращия спрей - ами честно казано, косата ми е супер мека и се поизправи, но не както очаквах. Аз си представях са стои като стъклени нишни, перфектно права надолу. Не мога да преценя какво количество трябва да впръскам, аз сложих върху мокра коса, но в никакъв случай не може да се каже, че съм я направила "подгизнала" от спрея. За справка - косата ми е малко под раменете и много гъста...Следващият път ще го пробвам с пресата направо да видим дали ще има разлика. Вие с какво действате след спрея? Направо с четката за изправяне или първо сушите и после оформяте?

# 119
Wow продуктите изискват топлинно оформяне на косата за да се активират. Не става само с пръскане. Не знам дали си спомням правилно, че го пишеше по опаковките им.

Общи условия

Активация на акаунт