Професионални серии за коса - Тема 165

• 57 004
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Пробвай, може да ти хареса ефекта Wink Слагам директно маската без отмиване.Косата ми е гъста, но с доста фин и тънък косъм - руса от години(цял живот).От както сепомня ползвам преса - миналата година си бях взела много хваленатана upgrade и толкова ми я съсипа и изгори, че думи нямям...от скоро съм с Dysan Airstrait  и вече е доста по - здрава и не цъфтяща.

Pollenceto - ще пробвам и твоя метод 😉 с каква коса си и слагаш ли маската с отмиване или направо тази без?

Ето я цялата серия - първият продукт от ляво е спрей за преди шампоан. Третият е серума за след шампоан.

# 91
Sensaya старата или новата формула на НТ ползваш?
..
Днес си отделих повече време и си направих терапията на Джойко.Бях забравила колко добра е всъщност,ама като ме мързи и не ми се занимава...
НТ Нектар термика ли е ? Моя последния май е от новия вариант, но пак добре ми се отразява.
След като развалиха кафявата капачка и хронолоджистето на Керастаз ( както спомена принцесата де, аз не смея да инвестирам ) наистина не знам какво да взема като маска.

Ванеса писала ли си някъде за подмладяващата на Джойко , чудя и се и на нея ?

К-пак терапията ли ?

преди време забърсах ето това Shiseido - Tsubaki Premium Repair Hair Water, търсейки заместител на рапид спрея на Алтерна ( който обсъждахме наскоро, отново с нова формула, прецакан продукт разбира се )
Първоначално не видях никакъв ефект от Шисейдото, но вчера си напръсках косата леко влажна, щях да я оформям с четка/сешоар но се отнесох с домакинството. Викам си сутринта ще съм като разплетена кошница, както обиновенно ако се съм я изпекла пущината. НО не, няма фризи, косата сега ясно че няма форма / прическа , но доста визия има. Стои и жилава.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 15:59 от Casual

# 92
Здравейте,
Не бях поръчвала онлайн скоро от ЗР.
Общо взето от както направиха новият сайт и т.н
Имам проблем с Beauty card при направена поръчка онлайн не се трупат точки в картата, даже седят на минус, а миналите поръчки са въведени с дата август месец 2024 от много по-минали години.
Не знам дали е дискутирано вече и имали някакъв бъг или само при мен е така?

# 93
Свържете се със съпорта на Златна рибка, ще Ви съдействат.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 14:29 от *Сладкодъвка*

# 94
Свържете се със спорта на Златна рибка, ще Ви съдействат.
Да ще се обадя утре по телефона, но ми стана интересно сега погледнах, че поръчката е изпратена, даже няма код за отстъпка като преди, който пращаха  след всяка онлайн поръчка, странно?!

# 95
  • Пловдив
Някой сподели, че е комуникирал с тях и са казали, че вече няма да има такива кодове, за съжаление...
При мен, при онлайн поръчки точките се начисляват след като ги взема. При последните 2 нямам код.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 23:28 от Lara1

# 96
Sensaya има един или два случая,в които НТ ми действа добре(новата формула),в останалите случаи ми действа като силен протеин.Тъкмо си наглася косата след маски и балсами,сочна,мека,загладен косъм и като сложа НТ става една твърда,пръхкава,фриз до небесата...отврат.Купешки олиа не ползвам,запасила съм се от мароканците с чисто оригинално арганово масло и ползвам него като маскировка.Но,за какво да си давам парите за НТ като ще го замаскирам...

Ванеса , коя е терапията на Джойко?🙏🏼💋

Casual да Нектар Термик,новата формула
Аз съм си фен на Джойко МР,за сега са ми фаворити в заглаждане,хидратация,оформяне...Шампоана не го тача твърде,много хидратиращ,много заглаждащ...аз не харесвам такъв ефект.Обаче останалите продукти от серията Sparkling Heart топ фаворити

К-пак терапията,да.Мноооого добра.Обаче все нямам време да се занимавам с нея.След всяка стъпка трябва да стоя поне 5мин.,след всяка стъпка миене...свят ми се завива докато свърша протокола,но си заслужава.
Косъмът е равен от горе до долу,няма изпръхнало,няма изтъняло...абе профито си е профи,само човек пари и време да има.

Писала съм някъде тук в темата за подмладяващата Джойко.
Ползвам ги основно като си дойда в БГ,много добре ми се отразяват на твърдата вода.И в къщи си ги ползвам,най-тероризираният продукт е финишът

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 23:40 от VanessaDE

# 97
Някой сподели, че е комутикирал с тях и са казали, че вече няма да има такива кодове, за съжаление...
При мен, при онлайн поръчки точките се начисляват след като ги взема.
В смисъл след като получите поръчката и я платите ли?

# 98
  • Пловдив
Някой сподели, че е комутикирал с тях и са казали, че вече няма да има такива кодове, за съжаление...
Да. Тогава ми ги начисляват.

# 99
Да. Тогава ми ги начисляват.
Значи ще изчакам да ги получа и тогава ще говоря с тях.
Благодаря Ви!

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 23:42 от Krasivost

# 100
Здравейте! Олиото на керастаз може ли да се използва на мокра коса преди сушене със сешоар? Мислех си, че като е олио и с топлината косата ще се пържи, а сега видях, че има 230 градуса термозащита. Как го използвате?

# 101
  • Варна
Има разлика между базово масло и олео финиш/керастаз е точно това/. Той е формулиран да пази косата при термична обработка. Тая идиотия с пърженето не знам кой я измисли ама си е наистина идиотия. Няма как да си изпържиш косата с финиш.

# 102
Здравейте, скоро се сдобих с хидратиращата сметана на Милкшейк. Нанесох на влажна чиста коса, но нещо не разбрах каква е идеята на продукта, не придава обем, няма термозащита. Косата ми е гъста, с тънък косъм, боядисана, склонна към заплитане на тила. Не използвам преса, сешоар или четка много рядко, а през лятото изобщо. Та за какво да я използвам, може ли да замести друг продукт ?

# 103
Developer, ползвам го и на влажна и на суха коса, няма проблем, нито пържене.

# 104
Здравейте, скоро се сдобих с хидратиращата сметана на Милкшейк. Нанесох на влажна чиста коса, но нещо не разбрах каква е идеята на продукта, не придава обем, няма термозащита.
Хидратира!

Общи условия

Активация на акаунт