Професионални серии за коса - Тема 165

• 56 988
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Попаднах на този гланц за коса ,за който имаше много хубави отзиви.Но все пак да попитам тук.Да го е ползвал някой с тънка изрусена коса.По принцип косата ми има блясък,но се вижда най-вече на слънце.

# 76
  • Варна
iliana_ не ги познавам тия медените,но ми звучат балансирани, Медът и екстрактите от него са сериозни хидратанти, но в състава си има и кератин. Като цяло корейските продукти са си масмаркет и повечето са с хубав баланс. Просто съставите им са добри - затова ги харесвам и често ги препоръчвам. И.....не мий с хидратиращ шампоан преди К18 и ампулата на лалга Grinning с тоя кореец може Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 77
KaPaMeJl, Metal detox няма нищо общо, това е уникално добра серия.

# 78
Оф , дай предложение с какво да мия , в момента имам този “кореец” и един остатък от Пантен .
Та ще трябва да се пазарува 😂  изрусена ,суха и безжизнена коса
 доста дълго време де полягах смислена и качествена грижа за косата си и това естествено се отрази ,а сега и след поредното петно  алопеция съм решила да се взема в ръце 😊

# 79
  • Варна
Шампоанираш еднократно с корееца ама само скалпа нали Grinning не търкаш и не переш дължините.
На подсушена с кърпа коса нанасяш корейската терапия и стоиш половин час под шапка за баня. Може и да позагрееш със сешоара да се стопли главата. Шампоанираш втори път и пръскаш лалга ампулата /предполагам знаеш как/. Косата на 4 сектора и по 3 спрея на кичур с масаж по посока на косъма. Стоиш 10мин и плакнеш. Финиши, сушиш и идваш да кажеш как е

# 80
Сложно звучи 😂 но  косата ми го заслужава .
А с деминализиращата ,шампоана и балсама на Malibu c?
Тях как да ги включа ?

# 81
  • Варна
Това чудо е от епоха предиедни десетина години май. Честно не помня как се ползваше. Отдавна хората измислиха шампоани справящи се с ефекта на твърдата вода.

# 82
Maya Zhelyazkova

Нищо видимо не прави, ефект и с него и без него, все тая .

# 83
  • София
Забравих да кача вчера снимки.
Използвах го обаче на суха коса/ Be Teknic Frizz Blocker/

Страхотен аромат за мен,много добре подредена,плътна и бляскава. Доволна съм❤
Ще видя на влажна коса дали ще има разлика.
Изправена е с преса,като се има впредвид,че косата ми е много гъста,чупливаи с огромен обем. Прибра и фриза разбира се😀
Ще поръчам още поне 2 броя да с имам.

# 84
Аз направих страшна простотия след последното измиване. Имаше някаква промоция на Cocosolis и към спрея за растеж който харесвам, взех окио маската за коса.
Да, обаче съм пропуснала да прочета, че е олио и изсипах доста количество и се намазах. Съответно коса на клечки още чисто  измита… и аромата не ми допадна особено, та явно ще я ползвам по другия начин -като маска преди измиване.

Димяни и Искрица, страхотни коси 😍

# 85
Някой може ли да сравни Moisture Extreme и Re-moisturizing сериите на Kingsley?

И друго да ви попитам - кой е най-успешният ви хидратиращ протокол? Този, който когато косата ви е на “просешка тояга”, винаги оправя положението?
Аз днес правих ударна хидратация, косата ми след молекулярната серия беше в кошмарно-суха-метла състояние. Започнах с еластисайзър, стоях под шапка около час, после Ш и Б Moisture extreme на Kingsley. На влажна коса бонд серума на Олаплекс, Нектар термик и олиото на Lador. Сега се радвам на сочна, напоена и блестяща коса. Отдъхнах си 😄

# 86
Sensaya старата или новата формула на НТ ползваш?
Новата формула ми разваля усещането почти при всеки протокол,ще го подаря вече,не мога да го влача още.

Хм,замислих се за "просешката тояга"
Джойко МР ме е спасявала винаги в подобни ситуации.Балма и след него балсама.
В момента нямам балма от серията,но го заменям с Марокан кафявата капачка.На финал за по-сигурно слагам Олаплекс 6 или подмладяващият Джойко.

Днес си отделих повече време и си направих терапията на Джойко.Бях забравила колко добра е всъщност,ама като ме мързи и не ми се занимава...

# 87
Vanessa, старата, старата, запасила съм се с още една пълна туба Flushed Пробва ли да й добавиш някакво по-тежко масло на новата - например капките на Oway? Чела съм отзиви, че е по-лека формулата, така ли я усещаш?
И да - Джойко МР са безотказни! И при мен много добре хидратират, но ми дават едно  усещане за ефирност на косата, което не винаги търся. Затова сега сложих ФК, те ми добавят и малко плътност. Но пък балсама на Джойко мога да го редя във всеки протокол след маската и става супер Simple Smile

# 88
Ванеса , коя е терапията на Джойко?🙏🏼💋

# 89
  • София
Ванеса , коя е терапията на Джойко?🙏🏼💋
Moisture Recovery

Общи условия

Активация на акаунт