Професионални серии за коса - Тема 165

• 56 981
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
И аз пробвах цялата серия на Loreal Absolut Molecular и получих точно същият описан от теб ефект, направо се чудя дали да повторя или  след боядисване да му дам последен шанс.....изгледах всички клипчета какъв хубав ефект се получава от тази серия, не съм с изтормозена коса, но все пак често боядисвам. Някакво предложение за други съчетания с продуктите по отделно ?

Някой пробвал ли е Loreal Absolut Molecular? Да се допитам нещо?
Вчера направих измиване с шампоан - серум и маската без отмиване. Шампоанът - богат, сочен, пени се добре, една идея утежняващ се усети още в банята. После серума - като разреден шампоан изглежда - нанесох хубаво по кичурите за 2-3 мин. Ами няма такова заплитане - едва го измих. Косата ми стана на заплетени мокри клечки …
 какво е това чудо, силен протеин ли??  
Подсуших с кърпа, нанесох маската без отмиване - изобщо не успя да замаже нещата и сега ходя с едни бухнали корени, утежнени и прибрани дължини, сухи рошави крайчета 😵💫
Дори като видях накъде отиват нещата, на средата на сушенето напръсках сийлъра на Олиосета, малко да даде хидратация и да заглади…

Някой пробвал ли ги е тези продукти, може ли да даде предложение защо така прави серума? Ако е заради протеина - да го рискувам ли пак с един хидратиращ балсам след него? Но тогава лийв ин маската не мога да сложа.
А пробвали ли сте маската с отмиване от серията - как е с нея?
Иначе ароматът е невероятен, много ми допадна (на ориенталски парфюм, тип Монтал, и се задържа 🥰)

# 61
Tifani, ти сложи ли от маската с отмиване или само серума?
Иначе и аз много четох и страшно много доволни има, но намерих и няколко с нашия проблем.
Аз мисля да й дам шанс по няколко начина - единия е да пробвам този серум като пре-уош, след него шампоан, маска и маска без отмиване от серията. Другият ще е да сложа силно хидратиращ продукт след серума, ако първия вариант не сработи.

Между другото, има наистина един продукт от серията, който се слага преди шампоана, но все още го няма по нашите онлайн магазини. В сайта на Лореал го гледах.

# 62
Нямам в комплекта маска,  шампоан, серум и продукта без отмиване, спазих инструкциите както на видеата и не можах да повярвам на ужасният резултат. Супер очаквам отзиви по от отделно продуктите с какво могат да се съчетаят добре и разбира се колко често може да се прилага тази терапия.

# 63
Ясно, че се отмива - дори сложен преди шампоан, той реално пак се отмива.Явно аз грешно съм запомнила кое след кое, но пък ефекта ми е добър Wink

Сладкодъвка, и аз мисля, че в серума е проблема, шампоанът е ок и с хидратираща маска е съвсем друга работа.

Искрице, ти серума ли ползва или маската с отмиване? Предишното ми измиване беше с Блонд Абсолю - хидратиращ крем шампоан, балсам-маската в тубата и блонд термото. А по-предишното беше боядисване и измиване с Метал детокс + тяхната терапия за салон. Не мисля, че съм прекалила с протеина…

Pollence, отмива се серума, след шампоан се слага.

Да, определено не си прекалила с протеина.

Използвах серума с отмиване.

Pollenceto, Sensaya вече е написала, че се отмива, което е точно така. Ето и инфо за начина на използване от официалната страница на производителя: To be used instead of your regular mask
Use the rinse-off serum after Absolut Repair Molecular Shampoo and detangle hair for better serum absorption
Use on wet hair. Divide the hair into 2 sections. Prfess 2-3 pumps of the serum onto the hands. Distribute evenly onto one section from lengths to ends. Repeat on the other section
Rinse thoroughly.
For optimal results, follow with Absolut Repair Molecular Leave-in Mask.

# 64
  • Някъде там
Влизам, за да споделя мнение за ботокс терапията на Be Tecnic.  Използвах и трите стъпки от серията.

Първо започнах с шампоана. Както беше написала Frederica Kass, ароматът не е нещо впечатляващ - ухае на по- евтин шампоан, на мен лично ми напомня аромат тип Pantene.Трябва да отбележа, че шампоанът ухае различно от термозащита. Въпреки, че ароматът не е особено хубав, ефектът от шампоана беше впечатляващ. Косата под душа се усещаше изключително мека и хлъзгава.

След отмиването нанеосх ламерната вода.За разлика от шампоана, тук ароматът е доста силен и наситен, малко по-алкохолен, ухае точно като термозащитата. След престоя по указание, отмих и нанесох маската, като искам да отбележа, че след ламерната вода не усетих голяма разлика в състоянието на косата си.

Маската е с консистенция на балсам и ароматът ѝ е същият като на шампоана. След нанасяне, изчаках 10 минути, както е указано в инструкциите. Отмих и още при отмиването усетих много гладка косата си, прокарвах пръсти с лекота и нямах нито едно възелче.

Накрая завърших с нанасяне на термозащитата на марката. Изсуших косата си с четка и сешоар. Не добавих олио или крем, за да видя реалния резултат от продуктите и използване на цялата терапия. А резултатът е невероятен - косата ми е много гладка, изключително блестяща и без фриз. Това е нещо, което при мен трудно се случва на първия ден след измиване.

Сподемям и снимки с вас. Снимките са правени с предна камера и без светкавица.

# 65
Здравейте, бих искала съвети относно намиране на продукти, подходящи за моята коса. А тя е суха, обемна, гъста, с адски много фриз -с една дума метла малко под раменете. От около година и половина стана доста чуплива. Използвам сешоар, преса много рядко (1 път в месеца), не се боядисвам. Имам ботокс терапията на Be tecnic и доста добре се отразява на косата ми, поръчала съм и термозащитата. Използвам и крема всичко в едно на Олиосета, но косата ми пак си е хвърчаща... Насочете ме към хубави хидратиращи продукти или което сметнете, че може да се отрази благоприятно. В момента кърмя и това също се отразява предполагам, не смея да пия добавки в момента, освен витамини за бременни и кърмещи .

# 66
аз искам да питам на втори ден какво правите с косите си. Първия ден ми е супер, жива, оформена, лъскава. На втория ден е кошница. Не е точно с лош вид, но на усещане е кофти.

# 67
Pollenceto - ще пробвам и твоя метод 😉 с каква коса си и слагаш ли маската с отмиване или направо тази без?

Ето я цялата серия - първият продукт от ляво е спрей за преди шампоан. Третият е серума за след шампоан.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 14:30 от Sensaya

# 68
  • Варна
Здравейте, бих искала съвети относно намиране на продукти, подходящи за моята коса. А тя е суха, обемна, гъста, с адски много фриз -с една дума метла малко под раменете. От около година и половина стана доста чуплива. Използвам сешоар, преса много рядко (1 път в месеца), не се боядисвам. Имам ботокс терапията на Be tecnic и доста добре се отразява на косата ми, поръчала съм и термозащитата. Използвам и крема всичко в едно на Олиосета, но косата ми пак си е хвърчаща... Насочете ме към хубави хидратиращи продукти или което сметнете, че може да се отрази благоприятно. В момента кърмя и това също се отразява предполагам, не смея да пия добавки в момента, освен витамини за бременни и кърмещи .

https://bestcare.bg/product/set-spaklean-collagen/ тоя сет е сериозна хидратация с подхранване и като бонус шампоана е противокосопаден. Такъв скоро ще ви е много нужен. 
 Тия ботокси допълнително изсушават и скапват баланса на косъма. Всички ламерални продукти НЕ СА ГРИЖА, а грим за коса и това е хубаво да се знае.

# 69

https://bestcare.bg/product/set-spaklean-collagen/ тоя сет е сериозна хидратация с подхранване и като бонус шампоана е противокосопаден. Такъв скоро ще ви е много нужен.  
 Тия ботокси допълнително изсушават и скапват баланса на косъма. Всички ламерални продукти НЕ СА ГРИЖА, а грим за коса и това е хубаво да се знае.
Чаках тази препоръка от Принцесата Simple Smile.
Пробвах ги два пъти - очарована съм. Получих обем, жилавост, блясък и удължено време до следващо миене. Но това се отнася за моята коса - леко суха, финна, без обем и чуплива. И за да не подведа някой, чаках още едно мнение:heart_eyes:. Побързах да напиша отзив и не видях кой вид шампоан е препоръчала Принцесата, моят е колагенов.
За допълнение, районът, където живея е с висока твърдост на водата, същия сет пробва и сестра ми, която живее в София - остана мнооого доволна.
ПП Видях вида шампоан - моят е същия. Странно, но като прочетох, че е колагенов, помислих, че е протеинов шампоанът, но аз изобщо не съм навътре в нещата. Като го ползвам, косата стои като леко втвърдена по време на миене, такова усещане съм имала от протеинови шампоани. Но може да се дължи това усещане на липса на силикони и варовита вода. Ползвам и серума от серията, който е с много интересен апликатор - масажьор.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 17:05 от m1ma

# 70
  • Варна
m1ma балансиран със сериозен превес на хидратацията е. Хидролизираният колаген е протеин да, но мек протеин,който има изключително овлажняващо действие. Шампоанът е формулиран да се ползва ежедневно /       Миенето на косата е национален спорт за корейците  Grinning за тях е непонятно как някой може да не си мие косата всеки ден. Освен колаген обаче има сериозно количество други хидратиращи и ивлажняващи съставки.

# 71
  • София
Реших да тествам днес спрея  Be Tecnic,но не прочетох, че се впръсква на влажна коса и я изсуших. Дали може на суха да се използва? Аз се изправям с преса по принцип. Да я навлажня и тогава да впръскам или?😌

# 72
[/quote]
Благодаря за споделената информация, този комплект вече е поръчан, нямам търпение да го пробвам!

# 73
И аз бях писала за серията на Лореал, молекулярната, като я ползвах първите пъти резултата беше точно такъв - заплетена коса, някак суха, като тел, а аз попринцип нямам проблем със заплитания.
Пробвах я като бях платинено руса, като смятах че е тъкмо за моята изтощена руса коса, да ама не. След 3-те стъпки...шампоан, серум с отмиване и крем без отмиване...трагичен резултат. Пробвах шампоана с друга маска...по - добре беше, ама не слагах и крема без отмиване, ползвах на Олиосета крема.
От известно време потъмних косата и реших пак да пробвам продуктите. Този път нямаше този ефект на заплетена коса, добре изглеждаше, но с други серии съм постигала по - хубав вид на косата.
Така че ще я изхабя по някакъв начин ще ги комбинирам с други продукти, пари са се давали все пак, но няма да повторя и това ме спира и да пробвам Метал Детокс, да не са пак пари на вятъра.

# 74
Casual  , намерих Malibu C  в Нотино и поръчах  - 4 прахчета  от деминерализиращата терапия ,шампоан и балсам .Ти в какъв "протокол " ги ползваш .Чудя се дали да си взема  елъстайзера ,с който да изкарам цяла нощ след прахчето ?
Блондинското термо на Лалга не е лошо , ама на нормална цена не бих си го взела , дава блясък наистина ,но нещо уау не е .
Ампулата с Алгае ми хареса , преди нея използвах мостра на новия шампоан на Редкен/той е протеинов нали /  https://zlatnaribka.com/collections/redken-acidic-bonding-concen … ncentrate-shampoo  ,  нямах заплитане и косата ми наистина живна  , на следващо измиване сложих К 18 ,като измих с хидратиращ шампоан преди това .

prinzesata с ViCREA  запозната ли си , японска марка е .https://www.stylevana.com/de_DE/vicrea-honey-deep-moist-shampoo- … 0-440ml79142.html   шампоан и балсам от тази серия съм си взела ,и сега чакам https://www.stylevana.com/de_DE/vicrea-honey-melty-moist-repair- … -5-130g79171.html  някаква междинна стъпка е .

Общи условия

Активация на акаунт