Професионални серии за коса - Тема 165

• 56 950
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Изчерпан е вече в арлен след 24.01 ще го има:).

# 46
  • Някъде там
Изчерпан е вече в арлен след 24.01 ще го има:).
Да, голямо чакане на тези продукти.
Спрея си го поръчах прeз м. Декември и пристигна януари, терапията поръчах в началото на месеца и пристигна днес.
Тези дни ще я пробвам и после ще дам отзив.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 18:23 от Искрица

# 47
  • София
Аз днес получих спрея,утре или в петък ще го пробвам.Чаках го 2 седмици. Чудя се сега и на терапията. ☺Налична е все още…
Искрица,ще чакам отзиви! 🌸

# 48
Моят е от година мисля ,мотае се из нас. Не знам преди / след термо ли се слага ?
Любимият ми начин на "оригиналната" формула беше на суха коса - за блясък и прибиране на фриза. Въобще този продукт ми беше спасението за грешен протокол Wink когато предните продукти не са довели до желания резултат.
Сега понякога го слагам след термото на леко влажна коса преди оформяне с четка и сешоар.
и аромата сякаш са сменили и не ми допада...

# 49
Мерсии , аз не знам моя стария или новия е 😬

# 50
Някой пробвал ли е Loreal Absolut Molecular? Да се допитам нещо?
Вчера направих измиване с шампоан - серум и маската без отмиване. Шампоанът - богат, сочен, пени се добре, една идея утежняващ се усети още в банята. После серума - като разреден шампоан изглежда - нанесох хубаво по кичурите за 2-3 мин. Ами няма такова заплитане - едва го измих. Косата ми стана на заплетени мокри клечки …
 какво е това чудо, силен протеин ли??  
Подсуших с кърпа, нанесох маската без отмиване - изобщо не успя да замаже нещата и сега ходя с едни бухнали корени, утежнени и прибрани дължини, сухи рошави крайчета 😵💫
Дори като видях накъде отиват нещата, на средата на сушенето напръсках сийлъра на Олиосета, малко да даде хидратация и да заглади…

Някой пробвал ли ги е тези продукти, може ли да даде предложение защо така прави серума? Ако е заради протеина - да го рискувам ли пак с един хидратиращ балсам след него? Но тогава лийв ин маската не мога да сложа.
А пробвали ли сте маската с отмиване от серията - как е с нея?
Иначе ароматът е невероятен, много ми допадна (на ориенталски парфюм, тип Монтал, и се задържа 🥰)

# 51
Здравейте , аз използвам само серума с отмиване от тази серия , доволна съм много .Косата ми е тънка рядка , черна , боядисвана . След него нищо не слагам , направо някой финиш . Стои ми права подредена , гладка и добре ухаеща. Заплитане не ми се е получавало.

# 52
Хохо, браво на Агентката! И на мен Be Teknic Frizz Blocker Spray веднага ми прозвуча познато.

А какво ще кажете, има ли смисъл фина и права коса да го пробва? Ясно е, че най-големите ползи ще са за чуплива коса, чиято собственичка харесва права, но която веднага бухва при влажно време. Но все пак може и други типове коси да имат ползи... или не?

# 53
lguz - след какъв шампоан го ползвате? Косите ни са различни, но да не би комбинацията с шампоана да е била проблем при мен…
Здравейте , аз използвам само серума с отмиване от тази серия , доволна съм много .Косата ми е тънка рядка , черна , боядисвана . След него нищо не слагам , направо някой финиш . Стои ми права подредена , гладка и добре ухаеща. Заплитане не ми се е получавало.

# 54
Имам много шампоани , и ги сменям , Лакме за обем , Алтерна хидратиращ и за обем , Керастаз генезис за косопад  , Олиосета , серума съм го използвала поне 10 пъти , с който и да е било шампоан . Също се сещам че в указанията пише - на мокра коса , но аз по инерция винаги подсушавам с кърпа , и после се сещам че при този не се искаше подсушаване .

# 55
Sensaya,ползвала съм само шампоана L'Oréal Absolute Molecular в комбинация с хидратираща маска. Нищо общо с описания от теб ефект. Косата ми беше чудесна с тази комбинация.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 20:42 от *Сладкодъвка*

# 56
  • Някъде там
Sensaya, покрай черния петък си поръчах терапията в комплект с шампоан. До сега съм ги пробвала веднъж и косата ми стана много хубава и подредена, но определено не са серия за често използване.
Не знам защо ти се е втвърдила косата, да не би да си прекалила с протеина на предни измивания на косата?

# 57
Здравейте, аз имам комбинацията, но по мой спомен първо е серумът и после шампоана.Дано не греша, защото аз така ги ползвам и нямам такива оплаквания като Вашите.
Някой пробвал ли е Loreal Absolut Molecular? Да се допитам нещо?
Вчера направих измиване с шампоан - серум и маската без отмиване. Шампоанът - богат, сочен, пени се добре, една идея утежняващ се усети още в банята. После серума - като разреден шампоан изглежда - нанесох хубаво по кичурите за 2-3 мин. Ами няма такова заплитане - едва го измих. Косата ми стана на заплетени мокри клечки …
 какво е това чудо, силен протеин ли??  
Подсуших с кърпа, нанесох маската без отмиване - изобщо не успя да замаже нещата и сега ходя с едни бухнали корени, утежнени и прибрани дължини, сухи рошави крайчета 😵💫
Дори като видях накъде отиват нещата, на средата на сушенето напръсках сийлъра на Олиосета, малко да даде хидратация и да заглади…

Някой пробвал ли ги е тези продукти, може ли да даде предложение защо така прави серума? Ако е заради протеина - да го рискувам ли пак с един хидратиращ балсам след него? Но тогава лийв ин маската не мога да сложа.
А пробвали ли сте маската с отмиване от серията - как е с нея?
Иначе ароматът е невероятен, много ми допадна (на ориенталски парфюм, тип Монтал, и се задържа 🥰)

# 58
Сладкодъвка, и аз мисля, че в серума е проблема, шампоанът е ок и с хидратираща маска е съвсем друга работа.

Искрице, ти серума ли ползва или маската с отмиване? Предишното ми измиване беше с Блонд Абсолю - хидратиращ крем шампоан, балсам-маската в тубата и блонд термото. А по-предишното беше боядисване и измиване с Метал детокс + тяхната терапия за салон. Не мисля, че съм прекалила с протеина…

Pollence, отмива се серума, след шампоан се слага.

# 59
  • Някъде там
Сладкодъвка, и аз мисля, че в серума е проблема, шампоанът е ок и с хидратираща маска е съвсем друга работа.

Искрице, ти серума ли ползва или маската с отмиване? Предишното ми измиване беше с Блонд Абсолю - хидратиращ крем шампоан, балсам-маската в тубата и блонд термото. А по-предишното беше боядисване и измиване с Метал детокс + тяхната терапия за салон. Не мисля, че съм прекалила с протеина…

Pollence, отмива се серума, след шампоан се слага.

Да, определено не си прекалила с протеина.

Използвах серума с отмиване.

Pollenceto, Sensaya вече е написала, че се отмива, което е точно така. Ето и инфо за начина на използване от официалната страница на производителя: To be used instead of your regular mask
Use the rinse-off serum after Absolut Repair Molecular Shampoo and detangle hair for better serum absorption
Use on wet hair. Divide the hair into 2 sections. Prfess 2-3 pumps of the serum onto the hands. Distribute evenly onto one section from lengths to ends. Repeat on the other section
Rinse thoroughly.
For optimal results, follow with Absolut Repair Molecular Leave-in Mask.

Общи условия

Активация на акаунт