Професионални серии за коса - Тема 165

• 57 356
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Може ли да споделите каква четка използвате при сушене със сешоар? Ясно, че кръгла, но има толкова много и различни по диаметър.
Моите са на Olivia Garden, диаметърът зависи какво тот дължината на косата, така и от стила, който гониш - по-малки диаметри за букли и подвити краища, по-големи за плавни вълни или почти прави издухвания.

Eто ти един бърз пример:
https://www.tiktok.com/@oliviagarden_int/video/7267276109513772331?lang=en

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 16:49 от Agent Provocateur

# 181
  • Пловдив
И аз използвам четка на Оливия Гардън с голям диаметър.

# 182
тази четка с голям диаметър на Оливия Гардън и се чудя от няколко месеца сигурно , сега вече след прочетеното явно ще се купува Smile

# 183
  • Сливен
За постигане на обем в корените 55мм диаметър добре ли е или 80мм ?

# 184
за обем в корените ползвам възможно по-голям диаметър. И първоначално суша косата обърната

# 185
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Дами, един бърз въпрос - мога ли след Ш на Loreal Pro Longer, да сложа маска за фина коса на Lalga ?

# 186
Момичета, знаете ли при боите на Wella Koleston каква е разлика в цветовете с .0 и .00? Примерно 8.0 и 8.00. Кои са най- подходящи за покриване на бели коси?

# 187
# 188
Здравейте,

С дълга тънка коса съм, която ужасно много се заплита.

Ще я подстрижа, но моля препоръчайте ми продукти, с който да премахна това заплитане.

От професионалните серии на Лореал, както и от Керазтаз не съм доволна.

Мисля си за Алфапарф, както и приемам всякакви съвети за добри продукти.

# 189
Здравейте, имам въпрос относно оксидантите за боя. Ползвам андреа, черна с оксидант 6% за поктиване на бели коси. Обаче се чудя как се ползват оксидантите за изветляване. За да изсветлят моя черен цвят и да хване  по-светлата боя ли? Т.е. ако искам да направя друг, светъл цвят тогава ли се ползва оксидант в по-висок %?

# 190
Здравейте,

С дълга тънка коса съм, която ужасно много се заплита.

Ще я подстрижа, но моля препоръчайте ми продукти, с който да премахна това заплитане.

От професионалните серии на Лореал, както и от Керазтаз не съм доволна.

Мисля си за Алфапарф, както и приемам всякакви съвети за добри продукти.
Моята е дълга до кръста, много гъста, чуплива, тънка и заплитаща няма оправия!
Ако е изправена не се заплита.

# 191
Здравейте, имам въпрос относно оксидантите за боя. Ползвам андреа, черна с оксидант 6% за поктиване на бели коси. Обаче се чудя как се ползват оксидантите за изветляване. За да изсветлят моя черен цвят и да хване  по-светлата боя ли? Т.е. ако искам да направя друг, светъл цвят тогава ли се ползва оксидант в по-висок %?
Не знам, дали съм разбрала правилно въпроса, но няма как черна коса просто така да я изсветлиш с боя и оксидант, първо трябва да се обезцвети и тогава вече да се действа с по-светла боя, съответно и с оксидант с по-висок %.
Аз съм руса на ниво 11-12 и винаги съм изполвала оксиданти 9% и 12%.

# 192
Досега, когато съм взимала червена или лилава боя (тъмни  нюанси) цветът се вижда само там, където са белите коси. Но пък съм купувала боя от ДМ, която няма избор на оксидант. Затова и се чудя, ако следващият път взема такъв нюанс и по-висок % оксидант дали ще се получи така, че цветът да не е видим само при белите коси, а по цялата дължина?! Не съм сигурна дали разбирам функцията на оксиданта каква е...

# 193
  • Варна
Да изсветлиш естествено тъмна коса и боядисана така са две съвсем различни неща. Силно не съветвам да се правят такива неща в къщи.

# 194
основно за спиране на косопад се търси решение
Биокленц шампоан и Нуминокс спрей в комбинация.
Шампоанът да си го ползва на всяко миене.Спреят-първите 2-3 месеца сутрин и вечер да пръска скалпа и да масажира.От 4-ят месец може само след миене на косата да го ползва,за поддръжка.
Продуктите не правят чудеса,няма да поправят генетичен косопад,така мисля.Но друг тип косопад би повлиял

Общи условия

Активация на акаунт