Професионални серии за коса - Тема 165

• 55 840
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Сдобих се с пяната за коса за обем на Color wow. С моята дълга и тежка коса едва ли ще постигна кой знае какъв ефект, но да видим 😹

Пише, че се използва на мокра коса. Тъй като аз не мога да се издухвам със сешоар, а го правя с четка, може би пак трябва да сложа на мократа коса докато суша със сешоар и след това да оформям?

# 736

Ами за съжаление не съм очарована, освен че мирише много луксозно. Много е гъста като консистенция и трудно се нанася. Косата нещо не може да я поеме, само я мачкам в нея, което точно с маска май не ми се е случвало. След нея косата не е омекотена, а като премита, което отдавна не ми се е получавало. Ще опитам още веднъж със сигурност, но засега хич не съм уау. Може и просто да не е за моята коса, знам ли.

# 737
Sensaya когато излезе маската схемата беше 4 поредни измивания,след това при нужда.
Не знам дали са видели зор със силно блондираните коси или някои фризьори си измислиха нова схема но,в последствие се лансираше и 6 степенна схема.
Когато тествах маската върху моята изсветлявана(не блондирана),къдрава коса,на мен 4 поредни терапии ми дойдоха много.След второто миене усещах косата си идеална.

Моето мнение е,ако косата не е изсветлявана/блондирана и не се ползва преса,просто К18 да се избягва.
Прекалено силният протеин нанасян на не толкова третирани коси може да нанесе повече вреди,отколкото ползи.

Ако на някой със здрава,тъмна коса му е толкова любопитно да пробва,1 мъничка дозичка разделяйте за няколко ползвания.Примерно,веднъж в месеца

# 738
Питах преди време в темата, възможно ли е силен протеин на често да ми увреди косата, никой не каза нищо и фриз. отрече, но явно може.Ужасни цъфтежи и накъсване получих, к18 ще избягвам , със сигурност няма да е моето.

# 739
Някой поръчвал ли е Олаплекс от parfimo.bg? Чудя се дали е автентичен, защото цената му е по-ниска.

# 740
когато излезе маската схемата беше 4 поредни измивания,след това при нужда.
.........След второто миене усещах косата си идеална.

Моето мнение е,ако косата не е изсветлявана/блондирана и не се ползва преса,просто К18 да се избягва.
Подписвам се под това мнение. Първо го нанесох на 2 поредни миенета, в последствие 1 път седмично.
Втората опаковка я взех, но не усещам нужда от него и съм я ползвала един път на месец.
С боядисана в естествен цвят 7ца и блондирани кучури съм.
Косата ми обожава хидратация.

Кажете моля някоя ЯКА хидратация !
След изчезването на оригиналната формула на Марокан, сега само лилавия Филип Кингсли ми дава добра такава, но искам да сменя за малко продукта.

# 741
Ламеларната терапия на Олиосета в корените ли се нанася или по дължините? Накрайникът ми изглежда да е като за нанасяне по скалпа, обаче в описанието в сайта на Златна рибка сякаш е за дължините.

# 742
  • Някъде там
Ламеларната терапия на Олиосета в корените ли се нанася или по дължините? Накрайникът ми изглежда да е като за нанасяне по скалпа, обаче в описанието в сайта на Златна рибка сякаш е за дължините.

Би трябвало да се нанася само на дължините.
Имам подобна на Лореал Елсев и на Керастаз, нанасям само по дължините.

# 743
  • Пловдив
Всички са с такъв накрайник - и на Лореал, и на Матрикс, и..., но са само за дължините. Всъщност, няма ли указания на опаковката?

# 744
Момичета,какво мислите за тази термозащита?

# 745
Аз страшно много я харесвам. Това е суха термозащита, изобщо не се усеща, не утежнява косата. Прекрасна е... Няма да я сменя, незаменима преди пресата.

# 746
Аз страшно много я харесвам. Това е суха термозащита, изобщо не се усеща, не утежнява косата. Прекрасна е... Няма да я сменя, незаменима преди пресата.
Благодаря. А от къде си я поръчвате? 2 сайта отворих и е изчерпана

# 747
Така лиии... 😯 Последната я взех от Златна Рибка на последното им намаление преди няма и месец.
https://zlatnaribka.com/products/termozashtiten-spray-alfaparf-s … IhUBoCMbMQAvD_BwE

# 748
Абсолютно може. С тъмна, здрава коса бях, когато я ползвах терапията.
Питах преди време в темата, възможно ли е силен протеин на често да ми увреди косата, никой не каза нищо и фриз. отрече, но явно може.Ужасни цъфтежи и накъсване получих, к18 ще избягвам , със сигурност няма да е моето.

# 749
Така лиии... 😯 Последната я взех от Златна Рибка на последното им намаление преди няма и месец.
https://zlatnaribka.com/products/termozashtiten-spray-alfaparf-s … IhUBoCMbMQAvD_BwE
Там не се сетих да проверя😄 благодаря🫶🏻

Общи условия

Активация на акаунт