Азиатска козметика и грим - тема 30

• 52 353
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
mamaLina, благодаря за подробния отговор. Ще видя какво да включа още от препоръчаните продукти.
Учудена съм, че тонерите не ти понасят. В момента ползвам Isntree - Green Tea Fresh Toner и нямам никакъв яд с него.
Моята розацея е тип 1. Чудя се за една процедура с лазер на разширените кръвоносни съдове.

# 136
Агент, аз последните два месеца съм пристрастена към Reedle Shot 300. Кожата ми го обожава това нещо. Само заради студа съм го спряла в момента.
[/quote]
Какво толкова прави това чудо?

# 137
  • Бургас/Пз
Агент, аз последните два месеца съм пристрастена към Reedle Shot 300. Кожата ми го обожава това нещо. Само заради студа съм го спряла в момента.
Какво толкова прави това чудо?
[/quote]
Полира ми кожата, минимизира порите, глоу ефекта ми е най-любим. Става като стъклена.  И най-вече няма реакции като от повечето киселини, които съм пробвала.

# 138
mamaLina, благодаря за подробния отговор. Ще видя какво да включа още от препоръчаните продукти.
Учудена съм, че тонерите не ти понасят. В момента ползвам Isntree - Green Tea Fresh Toner и нямам никакъв яд с него.
Моята розацея е тип 1. Чудя се за една процедура с лазер на разширените кръвоносни съдове.
С green tea - абсурд за мен, дразни ми и моята розацея не е с демодекс. Ще си поръчам Soon Jung PH 5.5 Relief Toner .
Също да ти споделя за още два продукта, които ми препоръчаха и ще са ми в новата поръчка. Моля, ако някой има наблюдения, да се включи с отзив:

mixsoon Bean essence https://www.yesstyle.com/en/tcuc.EUR/coc.GR/info.html/pid.110598 … GaTIaArQuEALw_wcB
Dr. Althea - 345 Relief Cream https://www.yesstyle.com/en/tcuc.EUR/coc.GR/info.html/pid.112469 … jJRcaAi0-EALw_wcB

Хвърлила съм око и на celimax - JIWOOGAE Heartleaf BHA Peeling Pad за ексфоалиране, въпреки че такива продукти не са ок за нас.
https://www.yesstyle.com/en/tcuc.EUR/coc.GR/info.html/pid.107577 … iENAaAmUjEALw_wcB
Аз съм правила една процедура с лазер за кръвоносните - за 200 евро не бих казала, че видях някакъв фрапантен резултат. Много е относително и трудно с розацеята, но поне не ми навреди или влоши положението.

# 139
  • София
Ако кожата е наистина чувствителна спести си ексфолиращите падове на Селимакс, защото се усещат киселините при употреба. Аз си ги харесвам, но моята кожа е свикнала.

Ани, как съчетаваш Рийдъл шотовете с ретиноидите, които ползваш?

# 140
Агент, аз последните два месеца съм пристрастена към Reedle Shot
Полира ми кожата, минимизира порите, глоу ефекта ми е най-любим. Става като стъклена.  И най-вече няма реакции като от повечето киселини, които съм пробвала.
Суха или мазна кожа? Аз трета го спрях, че се съсухрих докато мажех, много ми изсуши кожата и реших, че не си струва.
Киселини не съм ползвала, нещо ме е шубе.
Тези шотове имат ли мостри и само отвън ли се поръчват?

# 141
  • Бургас/Пз
Ани, как съчетаваш Рийдъл шотовете с ретиноидите, които ползваш?
Ползвам ретиноиди само 2 пъти седмично. И между тях веднъж Шотовете. Пробвах да ги ползвам през 3 дни, както пише, но ми се зачервява кожата. Чудя се като свърши дали да стрелям направо в 700 или ще ми дойде много .

# 142
Здравейте,може ли мнение за глинената стик маска на Skin 1004?

# 143
Ако кожата е наистина чувствителна спести си ексфолиращите падове на Селимакс, защото се усещат киселините при употреба. Аз си ги харесвам, но моята кожа е свикнала.

Благодаря! А нещо друго по-нежно за свиване на порите да препоръчате? Expressionless С тази розацея това е голям проблем, но от друга страна всяка кожа си има нужда от обновяване...

# 144
Аз я ползвам глинената маска, не изсушава, икономична е и се отмива много лесно.
А тези шотове имат ли някакви противопоказания?

# 145
Тези шотове имат ли мостри и само отвън ли се поръчват?
Имат!

# 146
Аз я ползвам глинената маска, не изсушава, икономична е и се отмива много лесно.
А тези шотове имат ли някакви противопоказания?
Може ли линк за тази маска?
Pupii, Рийдъл шотовете не са за кожи като нашите, консултирала съм се - и аз много ги искам, но не...Задължително пробвай мостра първо!

# 147
# 148

Или ето този комплект мостри.

Зари, ти да не надничаш в моята кошница? Grin Изглежда с теб сме на една вълна за маските.

# 149
Момичетааа! Как в това сиво, дъждовно и мъгливо, леко депресивно холандско време ме усмихна куриера с едно пакетче, все едно слънцето грейна Simple Smile))) Как да не се похваля Simple Smile)))

И моите мострички пристигнаха онзи ден, но бях толкова болна, че все още нищо не съм пробвала. Дойдоха много бързо по пощата, имам чувството, че бяха 2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт