Азиатска козметика и грим - тема 30

• 52 235
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Извинявам се предварително на всички четящи темата, но ще помоля за съдействие по следния казус:

Сдобих се току-що от български електронен магазин с 107 SOSEO VINBIOME Vitamin C Serum, за който имам съмнения за автентичността на продукта. Виждала съм го по видеа и в iherb.com в бяла картонена опаковка, а при мен дойде в черна кутийка. Облепена е със стикери - информацията на английски е стикер. Чудя се дали има такива разлики в опаковката за европейския пазар, примерно, или пък е част от някакъв сет, който в БГ продават разделен за по-изгодна цена? Пущам и няколко снимки:

Благодаря предварително на Catalinne, ако може да помогне! Зная, че харесва и ползва този серум.

Въпроси към сайта от който го купих съм задала вече, но без резултат за сега. Съмнявам се  въобще дали ще получа някакъв отговор от тях!

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 14:59 от Rallitza

# 226
^^^ Много вероятно е да е ребрандиран от самия производител - корейците много често правят това!
Питайте и самия производител:
https://107beauty.com/pages/help-center

PS Докато си говорим за вит. С продукти да похваля и това, с което съм омазана в момента (не е корейско)

След него слагам или С серум (ако имам отворен) или маска. Тези са много приятни:

Тези също:

PS Моля, похвалете си ензимните пудри, че снощи тийна си полира черните точки с моята Аморе Пасифик, а мен ме боли сърцето този нежен и прекрасен(и бая скъп!) продукт  да иде зян!

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 18:06 от Agent Provocateur

# 227
Тъй като видях, че в barecare има -30% на medicube, някой ползвал ли е нощната им маска с отлепване? Доволен ли е и заслужава ли си? Много й се чудя, напоследък много клипове ми излизат за нея и се чудя дали да не си я взема, въпреки че съм се заринала с продукти напоследък. Sweat Smile

# 228
^^^ Много вероятно е да е ребрандиран от самия производител - корейците много често правят това!
Питайте и самия производител:
https://107beauty.com/pages/help-center

Благодаря, Agent, вероятно ще го направя, довечера на спокойствие.

# 229
  • Prismatica Aerie

Сдобих се току-що от български електронен магазин с 107 SOSEO VINBIOME Vitamin C Serum, за който имам съмнения за автентичността на продукта.
Скрит текст:
Виждала съм го по видеа и в iherb.com в бяла картонена опаковка, а при мен дойде в черна кутийка. Облепена е със стикери - информацията на английски е стикер. Чудя се дали има такива разлики в опаковката за европейския пазар, примерно, или пък е част от някакъв сет, който в БГ продават разделен за по-изгодна цена? Пущам и няколко снимки:

Благодаря предварително на Catalinne, ако може да помогне! Зная, че харесва и ползва този серум.
Не знам какво да кажа, жалко ако са фалшифицирали и този чудесен продукт. 😔 Предвид изобилието oт копия на популярни марки като Anua, SKIN1004 и пр. по китайските сайтове - няма да се учудя на нищо вече, вкл. и на търговци зареждащи оттам.
На 6 опаковка съм от този серум, всичките са били в бели кутии, но и не пазарувам от Бг.
Ето контакти на марката, пиши им и DM в IG:
hello@107beauty.com
https://www.instagram.com/107global/
Ако имаш нужда от съдействие, пиши ми на лични.

# 230
Добре де, ако реално някой си е правил труда да го фалшифицира нямаше ли да направи кутията в цвета на оригиналната!? Не виждам логика!

Днес ще ми доставят VT 300 и мисля как да си сложа малко по-здрави самоограничители. А не ми се ще да изляза от темата, на много сте ме научили тук!

# 231
Catalinne, Agent, благодаря и на двете Ви!

Получих имейл от българския търговец, който обяснява различната опаковка наистина с ребрандиране, което свързва с пускането на ретиналовия серум на марката. Което ме навежда на мисълта, че наистина разглобяват сетове. Въпреки всичко, смятам преди да получа отговор от марката, който ме удовлетворява, да не ползвам серума.

Благодаря за съдействието, ще споделя за реакцията  на "107"!

# 232
  • Prismatica Aerie
Аз не казвам, че Е фейк. Може да е производство за EU. Моето шише е различно.

# 233
  • Den Haag
Имате ли си мини хладилник за козметика? Grinning Това ми попадна пред погледа и се чудя дали да си го взема, но като го сложа в спалнята и вдига шум ще ме изгонят с него от вкъщи Joy

# 234
  • софия
Diana, нямаме си. Преди време се обсъждаше темата и май повечето си нямаха Blush
Толкова пък да  сте се сгорещили в ниската земя?! Joy
Много работи си нямам в т. ч. pH метър, но специално искам да питам Агента-спомняш ли си, че преди години бабушката рекламираше  устройство, с което си мери нивото на влага в кожата? Така тества ефекта на продуктите.
Това ме заинтригува, но не намерих, после забравих...
Бих си взела, а и бих подарила на приятелки, ако установя, че върши работа.
Естествено, въпросът е към всички... Blush

# 235
Помня, доколкото знам го има на Али Експрес и на по приятни цени

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 13:39 от Agent Provocateur

# 236
  • Den Haag
Нема сгорещяване и слънце няма, ама щото пачовете за очи са ми в хладилника на първия етаж, а спалнята е на втория етаж, та губя време докато слеза и всичко ми изветрее и изсъхне от лицето доде ги лепна под очите:)))

# 237
Agent, понеже писа всичко на влажна кожа, чудя се и с ретинола ли така е добре да се действа?

Почиствам кожата като първа стъпка, след това тонерът с центела 1004, след това слагам ретинол Терамид (не е азиатски Flushed) и накрая завършвам с някой хидратиращ (понякога Династи, понякога серамиден, понякога хиалуронов) крем. Знам, че рутината не е многостъпкова и прпускам сигурно нещо важно, но на този етап това правя.
Сутрин пак почистване, след него понякога пак тонерът 1004, след това слагам серум с вит. C и или пак леко хидратиращо кремче и слънцезащита (след това грим), или пропускам кремчето, а само слънцезащита и грим.
Нали е добре и сутрин, и вечер да се ползва този тонер?

# 238
Здравейте момичета,вие сте моя неизчерпаем извор на полезна информация благодаря ви безкрайно много,от Вас научавам толкова много.
Идвам с питане,имам доста нови неща и уж чета много,но искам да съм сигурна,кое е хубаво да ползвам заедно и кое не е желателно да смесвам от изброената козметика
MediCube Collagen Jelly Cream
MediCube One Day Exosome Shot Pore Ampoule 7500
MediCube Zero Pore One Day Cream
Mary&May Houttuynia Codrata + Tea Tree serum
Mary&May Idebenone Blackberry Intense cream
Mary&May Niaciamide+Chaenomeles Sinensis sеrum
Isntree Onion Newpair Gel Cream
MediCube Age-R Glutathione Glow Serum
Някой от нещата имам и в комплект крем и серум и ползвам от доста време ,но не съм ги описвала всички,по едно от серия.
Благодаря ви предварително,просто ме е стрх да не направя някоя пагубна комбинация и да съсипя напредъка,който имам от азиатската козметика.

# 239
Здравейте,

Някой да е ползвал тази маска? Наистина ли се спи цял нощ с нея?
https://www.yesstyle.com/en/tcuc.EUR/coc.GR/info.html/pid.112406 … fZ90aAvClEALw_wcB

Общи условия

Активация на акаунт