Азиатска козметика и грим - тема 30

• 52 339
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
mamaLina аз я поръчах преди няколко дни, така че нямам отговор на въпросът ти, но честно казано си мисля че ако я носиш няколко часа през деня вкъщи (аз така направих с колагеновата вайрал маска) също е вариант

Здравейте,

Някой да е ползвал тази маска? Наистина ли се спи цял нощ с нея?
https://www.yesstyle.com/en/tcuc.EUR/coc.GR/info.html/pid.112406 … fZ90aAvClEALw_wcB

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 14:08 от RMR

# 241
Agent, понеже писа всичко на влажна кожа, чудя се и с ретинола ли така е добре да се действа?
Ретинол се слага на суха за да се минимизира дразненето. Но аз го слагам върху буфер от други продукти. Т.е на влажна си нанасям 1-3 продукта, чакам 20-30 Мин всичко да попие и слагам ретиноид. Понякога го запечатвам отгоре с нощна маска.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 13:58 от Agent Provocateur

# 242
Точно това исках да допълня, че четох, че под маската, за която питах в поста по-горе, може да се сложи ретинолов продукт. Sparkling Heart

# 243
^^^ Може да се спи по цяла нощ с нея, да Simple Smile

Между другото сестра ми ми беше пуснала муха за силиконова маска за многократно ползване, чиято цел е да подпомогне усвояването на продуктите под нея. Ще взема да пусна едно търсене от голо любопитство. Само тя ми липsва иначе Grinning

PS Направо не ми се вярва колко съм добра в търсенето LMAO
Skin Gym Reusable Face Mask

# 244
Агент,точно си мислех дали да не си сътворя една такава найлонова маска по шаблон от шийт маска:)) не знам защо си мисля,че е добро запечатване на стъпките😀,както да речем кремът за крака с глицерин винаги слагам найлонови “чорапи” за 30 мин и ефектът е бейби скин.
Сега ще търся тази reusable mask.
Тези дни съм с Миша ВВ крем/червения/,много хубаво стои,а го бях отписала.Явно и фдт са като шампоаните-според нуждите на кожа/коса.

# 245
  • софия
неееее....имам я!Силиконовата.
Disappointed Relieved
За  hand made.. Защо пък не?! От свежо фолио, или нещо подобно..

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 04:26 от swetulka

# 246
Calabria, с две ръце гласувам за ръчно труд и творчество, емсто поредната покупка на парче пластмаса на безобразна, надута цена!

Девойки, някоя да е пърджвала и пъпчасвала от VT REEDLE 100!? А да сте се белили от VT Reedle 300 Grinning Питам за една приятелка Grinning Grinning

# 247
Аз нямам проблеми с ридъл шотовете, даже и 700 учудващо добре ми понесе, само по-силно зачервяване, а съм с доста чувствителна кожа.

# 248
Аз вече два пъти ползвах VT REEDLE 300, няма никаква реакция.
Какво ползвате след него?
Първия път нищо не сложих…

# 249
Кое почистващо олио ще ми препоръчате за смесена кожа- Anua, Skin1004 или Ma:nyo.

# 250
Скрит текст:
Здравейте,

Някой да е ползвал тази маска? Наистина ли се спи цял нощ с нея?
https://www.yesstyle.com/en/tcuc.EUR/coc.GR/info.html/pid.112406 … fZ90aAvClEALw_wcB
Имам маската и първия път намазах на цялото лице, изчаках да изсъхне и си легнах - още преди да заспя се отлепи на места и ме дразнеше - махнах я. Сега чат пат я ползвам и избягвам зоната около очите и устните. Готино е да я отлепиш, като ефект веднага след това кожата изглежда загладена и със свити пори, но като цяло не ми е от УАУ продуктите. Понякога ако ми излезе пъпка я мажа с маската съвсем тънко и след като изсъхне слагам коректор отгоре, вместо pimple patch Grinning

# 251
При мен е и доста студено, та комбинацията от VT 100 + VT 300 + ретинол + студ и леден вятър може да е причина за беленето (не е много).

# 252
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Здравейте момичета,вие сте моя неизчерпаем извор на полезна информация благодаря ви безкрайно много,от Вас научавам толкова много.
Идвам с питане,имам доста нови неща и уж чета много,но искам да съм сигурна,кое е хубаво да ползвам заедно и кое не е желателно да смесвам от изброената козметика
MediCube Collagen Jelly Cream
MediCube One Day Exosome Shot Pore Ampoule 7500
MediCube Zero Pore One Day Cream
Mary&May Houttuynia Codrata + Tea Tree serum
Mary&May Idebenone Blackberry Intense cream
Mary&May Niaciamide+Chaenomeles Sinensis sеrum
Isntree Onion Newpair Gel Cream
MediCube Age-R Glutathione Glow Serum
Някой от нещата имам и в комплект крем и серум и ползвам от доста време ,но не съм ги описвала всички,по едно от серия.
Благодаря ви предварително,просто ме е стрх да не направя някоя пагубна комбинация и да съсипя напредъка,който имам от азиатската козметика.
Изброените продукти са съчетаеми помежду си, нищо пагубно няма да се случи. Шот ампулата на MediCube е първа стъпка след измиване и оттам-нататък - както прецениш, според конкретните нужди.
Mary&May Niaciamide+Chaenomeles Sinensis sеrum е с 2% ниацинамид, MediCube Age-R Glutathione Glow Serum - с 5%, следователно няма смисъл от двата в една рутина.

Това е бустер, смисълът е да се сложи нещо след него, защото подобрява усвояването.

И аз нямам негативни реакции от VT reedle shot, дори от това - видим ефект от самолет, абсолютно невероятно.✨

# 253
Колкото да харесвам Азия и азиатската козметика за кухнята не съм голям фен, харесвам поевропейченото азиатско, барбекютата им и рибите, когато не са с много подправки. Всичко, което е с една шепа подправки или много пикантни не понасям.

# 254
  • Бургас/Пз
Девойки, някоя да е пърджвала и пъпчасвала от VT REEDLE 100!? А да сте се белили от VT Reedle 300 Grinning Питам за една приятелка Grinning Grinning
От 300 се беля. Доста на парцали, около два дни. Обаче после кожата ми е порцелан. Обожавам пост ефекта. 100 не съм ползвала. Четох някъде, че може да излизат пъпки , защото действа изчистващо.  На мен досега не са ми излизали. Имам приятелка с по-мазна кожа, която го ползва и ще я питам как е при нея.

При мен е и доста студено, та комбинацията от VT 100 + VT 300 + ретинол + студ и леден вятър може да е причина за беленето (не е много).
Ама ти през колко време я направи тази комбинация?? Ретинол и Шот в една рутина ли?? Аз слагам, ретинал, на следващия ден нищо и после РШот. След това пак два дни  нищо и чак тогава ретинал. И пак се беля като луда.

Общи условия

Активация на акаунт