Азиатска козметика и грим - тема 30

• 56 235
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Препоръчайте ми нещо за много,много суха кожа .. ужасно почна да се бели и я чувствам дехидратирана и много опъната

# 331
Ще се опитам да сравня бустера на isntree ридъл шота на VT.
Ползвах луковия бустър 4 поредни дни, определено ми боцка повече от 100 и 300 на VT, ползвах го с мултивитаминния серум на Bonajour. До третия ден всичко беше ок, но след четвъртото слагане кожата доста ми се зачерви и го спрях. Три дена след като го спрях продължавах да усещам боцкане при слагане на всеки тонер и серум. Вероятно е по-висока концентрацията от 100 на VT, от него нямах никакво дразнене, може би към 300 се доближава.
Основна разлика между двата намирам, че при VT имам кир ефект, който липсва при луковия бустър, и че луковия има някакво остатъчно действие. Което пък ме накара да се зачудя как се разграждат тези спекули.
Визуално не мога да преценя кое е по-ефективно, сходни са ми.

Вчера бях на масаж, козметичката ми ползва и азиатска козметика, но купува от тук някакви непознати за мен марки, които внасят за професионална употреба. Споменах и за спекулите и ми каза, че е ходила на някакво обучение за употребата на такъв вид продукт за микронидълинг, но се е отказала да го ползва, защото когато го пробвала на ръката си усещането било все едно си е вкарала ръката в стъклата вата, много неприятно. Говорила била с колежки, повечето също не били ентусиазирани да го ползват. Според нея било по-болезнено с този продукт, отколкото други, с които работи. За ефект каза че няма още информация.

Grinning Намерих си едно неотворено шише от тонера с черен чай на PY, припомних си как добре ми действа.

# 332
Наминавам да споделя че barecare имат промоция плати 1 вземи 2 продукта. Ограничен брой са продуктите и не са най добрите, но може някой да си има любим от тях 😊

# 333
  • София
Ползвай някой от оризовите, по- впечатлена ще останеш.
Моята кожа е сходна и мари мея не ме впечатли с нищо.

Препоръчайте ми нещо за много,много суха кожа .. ужасно почна да се бели и я чувствам дехидратирана и много опъната
Не е по темата, но CICAPLAST
BAUME B5+  на ла Рош е за теб.

# 334
  • софия
рafza, не знам дали ще бъде от полза моят отговор, а и не знам каква е рутината Ви. Позволявам си да дам само съвет, а не искам да препоръчам конкретни продукти. Заложете на тонери, няколко, системата 7 скинс. После серуми.. Ако ще да е най-елементарна хиалуронова к-на, прополис, много серамиди. Не е най-важно с какво ще ги запечатате, подложката  дава резултата . Blush
Зари, учудвам се, че си решила да експериментираш с такива продукти. Дано си доволна, като помня колко трудно прие ретиноидите.
Не сте длъжни да забелязвате, че мълча като партизанин Blush за  рийдъл шотовете  и с бодилАта. Grinning

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 21:05 от swetulka

# 335
  • Reasonford Manor
Което пък ме накара да се зачудя как се разграждат тези спекули.
Не се разграждат, отделят се естествено с мъртвите кожни клетки, т.е. остават около 72 часа в кожата.

Конкретно за VT reedle shot - основната разлика между 50, 100, 300, 700 е в броя спикули, на флаконите е написано колко са.

# 336
  • София
Зари, благодаря за сравнението 🌹

Аз сега съм с херпес и не смея да ползвам VT 300, която Ани ми даде. Иначе за две ползвания през 3 дни + ретинал отгоре (и хидратация, и серамиди накрая) нямах никакви реакции, нито последващо белене. Само на сутринта след нанасяне на рутината боцкаше кожата, но вечерта все едно нищо не е било. Но тя моята кожа обича ядрени изпълнения, явно наистина е до чувствителност лична.
Чакам луковия бустер и 10 еднократни дозички на VT300. Смятам да не прекалявам, но много ме блазни функцията, че правят по-ефективни последващите грижи от рутината.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 21:44 от Harpalike

# 337

Моята кожа зимата е много суха, използвам тонера на ануа 77% heart leaf, ампула на скин1004 (оригиналната), след това серум на beauty of joseon с прополис и ниацинамид и крем на пюрито с пантенол Mighty Bamboo, който е корейският вариант на цикапласт и аз лично го харесвам повече.

# 338
И аз ползвам повече от един тонер и серум и ги наслагвам според нуждите ми.
Изчаквате ли между отделните тонери,серум и да попият?
С ампули добре ли е също да се наслагват?

# 339
  • Русе
Danifin1, Agent Provocateur, благодаря! Ще взема и аз да пробвам с наслагване на няколко серума.

# 340
Catalinne, златна си. Flowers Hibiscus

Joy козметичката ми ги изкара всичките спекули от кожата с масажа - през цялото време се чудеше защо така реагира  кожата ми все едно ми слага някакъв пилинг.

Едно видео с интересна техника за слагане на коректор и ФДТ, която ще пробвам, за червилото също, но за целта трябва да си взема повечко червила

И това ми хареса, че пише какво точно е ползвано, но защо трябва да си купя една чанта гримове, не може ли някое ръководство с една палитра, една пудра и до 2-3 четки Grinning

# 341
Ммомичета ,ползвали ли сте MediCube Collagen Glow Booster Serum и в коя стъпка от рутината ?

# 342
Аз търся мнение за околоочен гел/крем за борба с фини линии в тази област.

# 343

8:08 (VT 100) Reduces pore size and COUNT!?!?!?
Oще вчера на първо слушане този COUNT ме стресира Grinning

Мерси, мила!

Зари, запазвам си ги за прослушване по-късно! Jung Saem Mool много си я уважавам и нея и продуктите и!

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 14:59 от Agent Provocateur

# 344

Много любим продукт. Ползвам вече трета опаковка. Аз го използвам като последна стъпка след серум/есенция.

Общи условия

Активация на акаунт