Азиатска козметика и грим - тема 30

• 53 541
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета, търпите ли ги митичните колагенови маски, с които се спи (или стои поне 3-4 часа)? Аз си взех, но не мисля, че ще я изтърпя през нощта, а през деня все нещо имам за показване пред хора и не мога да я ползвам още.
Основно два въпроса имам:
Заслужават ли си или са просто много шумно рекламирани?
Със серум със спекули търпи ли се или непрекъснатата влага на маската толкова часа върху кожата прави серумът неприятен или дори опасен?

# 316
  • София
Аз изтрайвам максимум 20мин с маска. Не си представям да спя цяла нощ.

# 317
Забравих, докато мрънках за поръчките си, да покажа какво поръчах. Агент е виновна.

Забравила съм за нея и не съм я ползвала още, та не мога да споделя мнение.

# 318
  • Prismatica Aerie

Със серум със спекули търпи ли се или непрекъснатата влага на маската толкова часа върху кожата прави серумът неприятен или дори опасен?
Докато не пробваш, няма как да разбереш дали ще я изтърпиш. Simple Smile Мненията са разнопосочни, едни се кълнат в нея, други не виждат особена полза. Аз съм от вторите, от обикновена шийт маска имам аналогичен ефект, а откъм хидратация съм и повече доволна. Писах лятото, после се сдобих с гел маски на Luvum, които бяха по-хубави. Според мен голямо значение има какво ще се сложи под маската.
Спикулите, конкретно на VT, могат да се ползват с гел маски, имат различни видове, двустъпкови, държат се около 20-40 мин. Аз ги ползвам и с ежедневни от кутия. Тези харесвам много, има ги и като хидрогел.

# 319
  • софия
Е, аз ще споделя моето за, тези маски.. Отврат! Blush
Моля, не го приемайте като опит за модератор, но ми се иска да споделяме опит от ползвани продукти.Идеята на темата в моите представи е да сме си полезни, а не просто да информираме публиката за себе си.
Не влагам нищо лично и не е насочено персонално, но само си помислете. Какво се случва след  като прочетете че съм си поръчала нещо си??? ... нищо, разбира се!
А ако ви напиша, че съм ползвала и харесала продукт(макар че е индивидуално, разбира се) все пак влиза някъде в базата данни... Blush

# 320
  • София
Здравейте!
Мисля си, вече за топлите дни и какво ще използвам сутрин. Коя серия, ще замени Water full. От която имам 2-3 пръста и край.
 Може ли да помоля за сравнение, мнение или съвет за тези серии:
- Sulwhasoo - Essential Perfecting
- Sulwhasoo - Essential Comfort
- The whoo - Gongjuhyang Soo Vital Hidrating
-The whoo- Gongjuhyang в жълтите опаковки...
- Donginbi- Real Ginseng Hidra Bounce
Първите и последните не познавам. Останалите пътуват в травъл размер към мен.
 Благодаря Ви!

Търговеца е лоялен и моите пристигат за 14 дни. Но виж за 3 Хепито, не мога да кажа много хубави думи.
1. Изобщо не отговори на 3! съобщения и запитвания, директно ми шипна поръчката. Съпорта на ибей са по хора от него.
2. Пътува дълго, наложи ми се многократна комуникация с нашите пощи и те се иьвиниха за грешката си...
3. Стиснат е. 3 мостри от един вид.
4. Мострите, бяха в кутията на сета, който получих. Не отвън. Беше отворена с разлепени стикери. Съдържанието е ок. Но не ми беше приятно...
5. Не го препоръчвам заради това и цените му също.

# 321
  • софия
Извинете, пак аз. Да уточня - негативното мнение е за силиконовите маски. Понеже междувременно са се обсъждали други, да не стане недоразумение!

# 322
  • София
Каталин, благодаря! Чакам да ми мине един гръмнал херпес и ще опитам да пробвам серум със спикули и хидрогел маска, пък каквото сабя покаже.

Скрит текст:
спикули, спекули! език мой!

# 323
Извинете, пак аз. Да уточня - негативното мнение е за силиконовите маски. Понеже междувременно са се обсъждали други, да не стане недоразумение!

Аз пък още по-малко се изживявам като модератор в темата. Опазил ме бог, толкова съм далече в познанията и опита си.
Показах маската, защото преди време се обсъждаше и аз взех, че я поръчах.
Още не съм я пробвала, но няма да пропусна да споделя, когато го направя.

# 324
  • София
Имах такава силиконова маска, която да слагам над шийт маските. Опитах два пъти, изнервих се и я хвърлих.

Снощи сложих колагеновата маска на Biodance за проба. Под нея бях с тонер и серум - тези с фермент от черен чай на Pyunkang Yul. Не ми беше никак ок. Колагеновата маска стои адски хладна върху кожата, залепва добре в някакъв момент, но с течение на времето започва да се сгърчва някак върху лицето и да опъва. Резултатът също не е много впечатляващ, т.е. не е по-впечатляващ от употребата на други по-приятни за употреба хидратиращи продукти. Махнах маската към 1 часа през нощта, за да се наспя човешки. На сутринта кожата беше леко сияеща и имаща някакво усещане за плътност, което изчезна като си измих лицето.
Чакам едни на Round Lab от същия тип, но не питая надежди, че ще са нещо кой знае колко различно.

# 325

Докато не пробваш, няма как да разбереш дали ще я изтърпиш. Simple Smile Мненията са разнопосочни, едни се кълнат в нея, други не виждат особена полза. Аз съм от вторите, от обикновена шийт маска имам аналогичен ефект, а откъм хидратация съм и повече доволна. Писах лятото, после се сдобих с гел маски на Luvum, които бяха по-хубави. Според мен голямо значение има какво ще се сложи под маската.

Не съм пробвала маските, с които се спи една нощ, но съм убедена, че точно това ще ми е мнението за тях Grinning
Не знам какво се захласват всички, естествено, че непосредствено след свалянето кожата ще е сочна, с блясък и суперхидратирана. Ама това се постига и с много по-нискобюджетни маски за много по-малко време. Дайте да я видим след 8 часа тази кожа, дали все още си е така. Дайте да я видим с грим кожата. Замерете показатели някакви. Мне, седят и я снимат отблизо 10 секунди след отлепяне на маската и обясняват колко са доволни. Smiley

# 326
Забравих, докато мрънках за поръчките си, да покажа какво поръчах. Агент е виновна.
Виноват, виноват Simple Smile
Ама аз само си чеша езика и ровя из нета за спорта, но не купувам толкова лесно!

Напоследък сияя и без маска благодарение на сънскрийна.

Макар, че онзи ден повторих пептидния серум на Mary&May + взех за първи път очния им крем, заради твърдението, че бил богат + транексаминова киселина + глутатион + един пълноразмерен + 2 минита като подарък, мисля да го ползвам като крем за деколте, там където още имам петна от изгаряне.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 15:07 от Agent Provocateur

# 327
  • Русе
Някой има ли отзиви за MARY&MAY Houttuynia Cordata +Tea Tree Serum и Mary&May Vegan CICA Tea Tree AHA PHA Toner? С комбинирана кожа съм. В момента използвам Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Toner: AHA + BHA, но сякаш не съм много впечатлена от него и искам да пробвам друг продукт. Пък и да си призная това ми е 1-ви такъв тонер и нямам база за сравнение.
Използвате ли повече от 1 серум в 1 рутина? Например ако реша да си взема MARY&MAY Houttuynia Cordata +Tea Tree Serum мога ли да го използвам заедно с пеприден?

# 328
Постоянно използвам повече от един тонер, сигурно имам 10 различни, заради съставките и ги редувам, същото се отнася и за серумите и всички други продукти които ползвам. Но това е моят начин.  Ако смятате ,че трябва да го смените, направете го . На пазара има изобилие от тонери за смесена кожа, и моята е същата.
Цитат
Например ако реша да си взема MARY&MAY Houttuynia Cordata +Tea Tree Serum мога ли да го използвам заедно с пеприден?
Може, разбира се.

# 329
И аз ползвам повече от един тонер и серум и ги наслагвам според нуждите ми.

Общи условия

Активация на акаунт