Азиатска козметика и грим - тема 30

• 53 530
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • Prismatica Aerie
Дайте идеи за марки, които си заслужава да се пробват. Също ако знаете и места, физически магазини в Токио или в Осака, ще се радвам да споделите.

Някои популярни марки: Shiseido, Kanebo, Sekkisei, Biore, Hada Labo, Koh Gen Do, Cle de Peau, Shu Uemura, SK-II..

# 301
Cle de Peau имат и прекрасна цветна козметика! ФДТ, бази за ФДТ и пудри специално са много, много добри! Кремообразните им ружове са чудесни! За червилата им съм чувала само хубави отзиви, но аз такива пари за червило не давам!

От бялата харесвам крема им за очи и нощният им крем с претенциозното име La Crème. От серумите им съм ползвала само 2 (firming & brightening), за поддръжка стават. Серумът със злато и ретинол не съм, а бестселърът им - The Serum - само от мини. Ето този крем също беше много хубав - Volumizing Cream Supreme.

С две думи - Шисейдо на стероиди!

# 302
  • София
От мен един глас за Kose. При последното ми ходене до Япония си взех няколко продукта на One by Kose. Много, много ми харесаха. Но аз обожавам всичко японско 😆
В Япония се ходи с празен куфар, който да напълните навръщане 😂

Няколко магазина за козметика в Токио  - Митсукоши в Гинза, Шисейдо и Мейсън Косе (имат магазини в Гинза и може да съчетаете), Козме. В аптеките и дрогериите също продават козметика. Предполагам в Токио ще посетите храмът и пагодата на  Сензо-джи, в районът на Асакуза и има дрогерии в пешеходната зона. Около Шибуя също има много магазини и дрогерии.
В Осака - 7 етажният Донкихоте. В районът на Дотомбори има десетки дрогерии и магазинчета.

И най-хубавото, покупките над 5500 йени са освободени от данък.

# 303
Момичета,препоръчайте ми продукти за 35 г.възраст,някаква рутина,която да прилагам,кожата ми е комбинирана и имам леки финни линии?

Едва ли някой ще ти препоръча нещо, аз писах няколко пъти, но накрая сама се разрових и в момента ползвам тоник на Tirtir и крем volume tox на Medi-peel, като съм хвърлила око на околоочния серум на Farmstay. За през деня ползвам невероятна база със слънцезащитен фактор 50 на Heimish.
Тонерът на Tirtir е чуден,ако за този става въпрос

става за всяка възраст и кожа но,предполагам ефектът му ще се усети най-добре при по-суха и възрастна кожа.Аз съм на втора бутилка и за сега ми е N1 в графа тонери.

Колко невероятна е невероятната база на Heimish?
За каква кожа е?
Аз от Heimish като марка не виждам кой знае какви позитиви,та ми стана интересно

# 304
Друг много популярен подарък от Япония са ролърите за лице и тяло на ReFa:
https://refausa.com/pages/comparison-tool

# 305
VanessaDE,а гъст ли е тонера на Tirtir?Благодаря!

# 306
Не е гъст, с лека и бързопопиваща консистенция е. Базата ми е на Missha, объркала съм понеже преди ползвах на Heimish, но наистина не е кой знае какво. Missha е най-доброто,което съм ползвала досега.

# 307
Приключих трета опаковка от тонера на TirTir, наистина е прекрасен! Първи тонер ми е, тъй като си е редичък, използвам и втори Grinning Много обичам, със суха кожа съм, разликата с и без употребата му е осезаема.

# 308
И аз съм изключително доволна от него. Бихте ли препоръчали околоочен гел/крем/серум. Този на farmstay добър ли е или да се насоча към друг?

# 309
Имам въпрос към тези от вас, които поръчват от този https://www.ebay.de/str/style2030?_trksid=p4429486.m3561.l161211 търговец в ибей - за колко време пристига поръчката? В един и същи ден, 28.01 поръчах при него и при друг, при който по принцип поръчвам. Нещата от него пристигнаха, но от style 2030 ги няма.
Поръчката ми от yesstyle също. Изпратена е на  2.02 и от тогава нищо.

# 310
Pippi_ , не се притеснявай за style2030, коректни са!

# 311
Предполагам, Агент. Следя темата и съм с впечатления, че повечето от вас поръчват при тях, не съм забелязала да има недоволни. Дано пристигнат. Ще пиша да се похваля, дано повече не се налага да  мрънкам.

# 312
  • Prismatica Aerie
Pippi_ , утре ще я получиш! 🔮 Шегувам се, и не съвсем. За 10-14 дни ми идват пратките от style2030, както и от всеки друг корейски търговец в ибей, впрочем. Виж си тракинга, в Бг е 100%.

Бихте ли препоръчали околоочен гел/крем/серум. Този на farmstay добър ли е или да се насоча към друг?
Farm stay са известни с приятната апликация на продуктите и ниската (неработеща) концентрация на активни съставки. Т.е. няма съществени ползи за кожата. Ако сте на 20+ може и да Ви свърши работа.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 16:49 от Catalinne

# 313
Catalinne, аз съм е Германия. Погледнах тракинга, изпратена е и е на път, вероятна доставка 5.03 Flushed
Въоръжавам се с търпение, пък и не са ми спешни нещата, които поръчах.

# 314
Аз ли съм карък, цели партиди от Noni Light Oil Serum ли са с изтекли срокове, не знам, но пак получих същия продукт. Този път от Нотино. Все се предполага, че трябва да имат софтуер, който да следи за сроковете на налните продукти....

Общи условия

Активация на акаунт