Азиатска козметика и грим - тема 30

• 53 521
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,препоръчайте ми продукти за 35 г.възраст,някаква рутина,която да прилагам,кожата ми е комбинирана и имам леки финни линии?

# 286
  • Prismatica Aerie
Къде в акаунта го виждаш постоянно?
Десктоп версия -  My Account-->Account Summary
Скрит текст:

# 287
  • София
Catalano, благодаря!
 Ще проверя!

# 288
Момичета , кой Японски сайт доставяше до Бг?

# 289
https://kokorojapanstore.com/?srsltid=AfmBOoqa4v2pUK_Lp_j7ebVf-Y … u0t3_298ZmgQ8ytsZ

Бавни са, но аз никога нямам спешност и за мен това не е проблем.

# 290
С внимание, ако пазарувате от LovlyMe K-beauty products. Предлагат намалени продукти с вече изтекъл срок!
За съжаление се усетих едва, като го разпечатах и усетих аромата....

# 291
  • София
Тези даже не ги знаех. Доста измекярско! Едно е да са с близък до изтичане срок на годност, което да се оповести в сайта при разпродажба, съвсем друго да е вече изтекъл. Аз бих се разправяла, ей така за спорта.

# 292
Тези даже не ги знаех. Доста измекярско! Едно е да са с близък до изтичане срок на годност, което да се оповести в сайта, съвсем друго да е вече изтекъл. Аз бих се разправяла, ей така за спорта.
Писах им. Но не пазя товарителницата. Не знам дали така мога да сезирам комисията по търговия и защита на потребителите.

# 293
Поръчката трябва да седи в профила, ползвай нея.

# 294
Поръчката трябва да седи в профила, ползвай нея.
И профили нямам навика да правя. Пуснах мейл, реших да звънна и на посочения за контакти телефон. Ще чакам обратна връзка с предложение за разрешаване на проблема в понеделник. Да видим.

# 295
Момичета,препоръчайте ми продукти за 35 г.възраст,някаква рутина,която да прилагам,кожата ми е комбинирана и имам леки финни линии?

Едва ли някой ще ти препоръча нещо, аз писах няколко пъти, но накрая сама се разрових и в момента ползвам тоник на Tirtir и крем volume tox на Medi-peel, като съм хвърлила око на околоочния серум на Farmstay. За през деня ползвам невероятна база със слънцезащитен фактор 50 на Heimish.

# 296
  • Prismatica Aerie
Едва ли някой ще ти препоръча нещо, аз писах няколко пъти, но накрая сама се разрових и в момента ползвам тоник на Tirtir и крем volume tox на Medi-peel...
Аз намирам само един Ваш пост в темата:
Препоръчайте нещо изпитано ефикасно против черни точки, че нямат махане- по носа и бузите..
Извинявайте, че не сме отговорили. Против черни точки - двойно почистване, тонер/серум с BHA, глинена маска, обилна хидратация.

Някаква рутина... се препоръчва трудно. Още по-трудно е да се предложат конкретни продукти на фона на стотици такива. А дори да се препоръчат - няма как да се гарантира , че ще Ви допаднат, още по-малко, че ще са ефикасни при Вас. Решението - четене на темите, 1-ва страница,  набелязване на разни неща, след това евентуално коментираме. Така е най-добре за Вас самата.

# 297
https://kokorojapanstore.com/?srsltid=AfmBOoqa4v2pUK_Lp_j7ebVf-Y … u0t3_298ZmgQ8ytsZ

Бавни са, но аз никога нямам спешност и за мен това не е проблем.
Благодаря много!

# 298
Момичета, ще пътувам до Япония и се чудя дали да си купя някаква козметика от там. Преди доста години така открих корейската, като пътувах до Корея. Дайте идеи за марки, които си заслужава да се пробват. Също ако знаете и места, физически магазини в Токио или в Осака, ще се радвам да споделите.
Попрегледах темата и виждам, че повече се коментира корейската, а аз нямам никаква идея за японските марки...
Благодаря ви предварително и бъдете усмихнати, за да сте красиви!

# 299
zanetti, предполагам и тук ще получите добри съвети, но може да попитате и във Фб групата Козметика от Япония (и света).

Общи условия

Активация на акаунт