Азиатска козметика и грим - тема 30

• 48 322
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Аз използвам последните години слънцезащита навсякъде като се излагам на слънце.
Заради Ин Витро процедури често ми се налага да го изследвам.
Само да кажа, че накрая на лятото ми беше по-нисък вит Д, отколкото на изследването през мес. Февруари.
Не знам дали е от слънцезащитата - не съм лекар, нито дерматолог.

За да отговоря на въпроса как наваксвам - използвам вит.Д на спрей 3000. Не препоръчвам обаче да се приема вит.Д в по-голяма доза от тази в мултивитамините бе да се изследва периодично.

Напомнихте ми, че трябва пак да си търся слънцезащита за лице Confused

# 646
Ани,и моята шия е провиснала и все по-зле става,не мисля,че който и да е крем ще поправи положението, освен кожата да стои хидратирана и пак като си обръщам лицето наляво и надясно се получава едно засукване на кожата,много е грозно,ама.....

Мога да се присъединя към овациите за нощната маска The Whoo Cheonyuldan Ultimate Regenerating Overnight Mask,страхотен продукт,сутрин лицето сияе и кожата е хидратирана.

Този крем обаче не ми харесва,

The Whoo Cheongidan Radiant Regenerating Cream-

не знам дали мострите са стари или си е такъв,но е плътен като вазелин,трудно се разнася и е адски мазен дори за моята много суха кожа. Налага се да пръскам тонер и върху него,за да мога да го разнеса.

# 647
Да не е от кремовете, които трябва да се затоплят малко в дланите преди да се нанесат? Имах такъв неазиатски. После се нанася добре (аз съм с комбинирана кожа). Като се стопли времето, го слагах вече само на шията.

# 648
  • Бургас/Пз
Мая, благодаря. Имам записан час за началото на април за една процедура за шията, то ми се иска и с нещо по-специално за мазане да засиля ефекта Simple Smile

# 649
Да не е от кремовете, които трябва да се затоплят малко в дланите преди да се нанесат? Имах такъв неазиатски. После се нанася добре (аз съм с комбинирана кожа). Като се стопли времето, го слагах вече само на шията.
не знам, с допълнително тонер успявам да го разнеса,но не е моя крем.

Да събираш вит. Д от слънцето чрез лицето за мен е много лоша и безрезултатна идея. Дефицит се наваксва много бавно с ежедневна суплементация.

Мая, благодаря. Имам записан час за началото на април за една процедура за шията, то ми се иска и с нещо по-специално за мазане да засиля ефекта Simple Smile
сподели каква,моля.😊 Ако е Хармоника, ще ми е интересно дали си доволна.
Аз съм правила мезотерапия без особен ефект.

# 650
  • Бургас/Пз
Мая, Хармоника правих на лицето, но беше много скоро и ефекта тепърва се вижда. RRS long lasting 5ml за шията. Него го слагах две години на лицето, два пъти годишно през 6 месеца и имах много добър резултат , затова се реших на него и за шията. Ще споделя дали има резултат.
Извинявам се за отклонението в темата.

Снощи започнах Ghongongin youngan toner, emulsion и накрая завърших с крема. Подозирам, че много ще се харесаме с тези продукти Simple Smile

# 651
  • софия
Каква е процедурата, Ани?
И аз преди известно време се фиксирах в тази зона и започнах насочени гржи за нея.
С огромен успех не  мога да се похваля, но има напредък. Значи-тонери, есенция заедно с лицето. След това, серум с пептиди сутрин и вечер (the ordinary). После крем на RNW за шия.
Има информация, че на кожата на  шията особено добре повлиява гликоловата киселина, обаче като попрекалих с нея, се получиха 2 кафяви бразди като след изгаряне.  А на лицето си я толерирам(10%). Така че с нея веднъж седмично.
И вече не съм убедена,, че кремовете за лице имат съшия ефект и в тази зона. Естествено, маска слагам и там.
Обмислям и процедура, дерматолжката при която ходя имала някаква чудна машина Blush, но чакам да започне да действа с нея.
PS Кремът не Medi peel ми е неприятен и без ефект.

# 652
  • Бургас/Пз
Светулчице, писах за процедерата в предния пост преди твоя. 🫠😘
Поръчах 100тина мострички различни неща от ибей. Чакам и предишната поръчка, та ще имам да мажа поне няколко месеца Simple Smile
Сложих и от олиото. Моята кожа много обича по мазни формули Simple Smile

# 653
Мая, Хармоника правих на лицето, но беше много скоро и ефекта тепърва се вижда. RRS long lasting 5ml за шията. Него го слагах две години на лицето, два пъти годишно през 6 месеца и имах много добър резултат , затова се реших на него и за шията. Ще споделя дали има резултат.

Снощи започнах Ghongongin youngan toner, emulsion и накрая завърших с крема. Подозирам, че много ще се харесаме с тези продукти Simple Smile

Ани, понеже и аз съм от Бургас, моля да споделиш къде си правиш процедурите.

# 654
  • Бургас/Пз

Ани, понеже и аз съм от Бургас, моля да споделиш къде си правиш процедурите.
При д-р Кенолова. Не съм слагала филъри и не мога да кажа дали е добра за такива.

# 655
Моля препоръчайте продукт за третиране на петна (моите са над китките), от който сте доволни и има поне минимално изсветляване.

# 656
Колко пъти седмично ползвате VT - Reedle Shot 700? До сега съм го ползвала 2 пъти, по веднъж седмично, нямам никакво зачервяване нито при нанасяне, нито в последствие. Белене също няма. Само по-свежа и гладка кожа. След него нанасяте ли друг продукт?

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 18:15 от alex_jp

# 657
  • Бургас/Пз
Аз ползвам 300 два пъти седмично и след него продължавам с обичайната грижа - тонер, серум, крем, олио. Всичко както си ползвам по принцип и без шота Simple Smile
Нямам зачервяване, но се беля доста

# 658
Аз ползвам 300 два пъти седмично и след него продължавам с обичайната грижа - тонер, серум, крем, олио. Всичко както си ползвам по принцип и без шота Simple Smile
Нямам зачервяване, но се беля доста

Благодаря! Ще пробвам 2 пъти седмично, как ще ми понесе.

# 659
Моля да ми препоръчате хидратиращ крем за лице. На 29 години съм, кожата ми е смесен тип (по носа и брадичката се омазнява повече, на останалите места е склонна към изсушаване). Нямам някакви сериозни проблеми, но определено имам нужда от хидратация. Не е задължително да е с SPF, ползвам отделно слънцезащита всеки ден над крема. В момента съм с Skin1004 Madagascar Centella Soothing Cream и не съм доволна  - прекалено е лек и не хидратира добре.

Общи условия

Активация на акаунт