Азиатска козметика и грим - тема 30

• 52 426
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Много благодаря, ще пропусна олиото сигурно, кожата ми е по-скоро от нормална към мазна. Или?

# 76
  • Prismatica Aerie
Много благодаря, ще пропусна олиото сигурно, кожата ми е по-скоро от нормална към мазна. Или?
Олиото не е задължително, но има своето място в линията за обогатяване на рутината. Пробвайте минимално количество в нощната грижа и преценете. Ако не е вашата стъпка, го пропускате и ползвате за ръце, шия или където искате.

# 77
Здравейте на всички корейски гурута Simple Smile След като четох ли четох, успяхте да ме запалите и си спретнах една поръчка от yesstyle. Но! като новобранец, за пръв път поръчвам от там и след седмици чакане си стоя на този статус: "Pre-declaration of the item has been received by customs". Какво трябва да значи, на митница ли е, аз ли да ходя, мейл ли ще получа? Нищо не ми е ясно...

# 78
... Какво трябва да значи, на митница ли е, аз ли да ходя, мейл ли ще получа? Нищо не ми е ясно...

Означава, че пратката Ви минава митница в Корея. Следващата стъпка е изпращането  и пътуването ѝ до Вас.

# 79
Здравейте на всички корейски гурута Simple Smile След като четох ли четох, успяхте да ме запалите и си спретнах една поръчка от yesstyle. Но! като новобранец, за пръв път поръчвам от там и след седмици чакане си стоя на този статус: "Pre-declaration of the item has been received by customs". Какво трябва да значи, на митница ли е, аз ли да ходя, мейл ли ще получа? Нищо не ми е ясно...

Здравейте, ще си я получите. При мен дойде около 2 седмици след този статус. Няма да ходите на митница. Все пак е внос и пратката минава такава. Ще си я получите от пощенският клон

# 80
... ще пропусна олиото сигурно, кожата ми е по-скоро от нормална към мазна. Или?
Олиото не е задължително, но има своето място в линията за обогатяване на рутината. Пробвайте минимално количество в нощната грижа и преценете.
Подкрепям Каталано! Кожата ми е подобна на вашата през зимата, ползвала съм тази линия, олиото е изключително леко, много приятно за ползване и за вечерна рутина е чудесно - 1-2 капки, не повече! Грехота ще е да не го ползате! Горещо препоръчвам да не правите вечерната непосредствено преди лягане, нашите по-плътни кожи се нуждаят повече време (30-90 мин) да попият бялата козметика, няма нужда по-голяма част да отива по възглавниците ни! Обърнете внимание на състава на олиото Simple Smile

The History of Whoo Cheongidan Wild Ginseng Facial Oil is an ampoule oil that contains 54% organic Korean wood-cultivated ginseng that are at least 7 years old. It also contains almond oil, Camellia japonica seed oil, and sandalwood. The oil is designed to replenish the skin with positive energy and moisturize the skin without greasiness. It is suitable for all skin types and has anti-aging benefits.

Аз съм "девойка" подминала 40-те с почти 20 години Laughing и съм тотално очарована от тая маска. Сложила съм я в кошницата, заедно с още неща от линията. Очния също е страхотия!
Моята употреба на думата "девойки" възхожда към един ски инструктор от моята бурна студентска младост Grinning Неговият закачлив вариант беше "девойки бивши" към всяка на възраст от 16 до 66 год!

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 19:11 от Agent Provocateur

# 81
Ще се пробвам още тази вечер, включително олиото. Ще пиша допълнително като се разкрася  Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за отговорите, както винаги сте много отзивчиви!

# 82
Grinning основните складове и седалище на yestyle са в Хонконг. Цените в сайта са с включено ДДС, като стоки от трети страни всичко минава митница, но в този случай, когато ДДС е включено сайта се грижи за всичко.

# 83
Така и така съм почнала и аз да питам. Някой има ли впечатления за Doori от Моята козметика и по-специално за тази серия. За една девойка с черни точки на 15 г. питам 😁

# 84
Enisa олиото го слагай след серум/ампула и преди крема.
В конкретния случай, между есенция и емулсия,ако е по-гъста.Емулсията не винаги е гъста,но по-просто казано,ако е гъста като рядък крем,слагаш олиото преди нея,ако е рядка,т.е. като гъст серум,след нея и преди крема

# 85
Дайте предложения за силно хидратираща слънцезащита 50+ за суха кожа, да не оставя бял филм, да попива бързо и да се разбира добре с некорейски фон дьо тен Simple Smile  Без  Skin 1004 Beauty of joseon. Благодарско!

# 86
  • София
Аз много харесвам тази на Dr. Althea
Скрит текст:
https://doctoraltheaglobal.com/products/purifying-green-tea-sun- … fA_WgdOOpq8RnDXt9
линкът е от сайт, с който просто онагледявам коя е, не съм пазарувала от тук

С две уговорки: не знам дали не са я изтеглили от пазара и не съм сигурна как защитава през сезоните със силно слънце, защото почти я изразходих сега зимата

# 87
Аз много харесвам тази на Dr. Althea
Скрит текст:
https://doctoraltheaglobal.com/products/purifying-green-tea-sun- … fA_WgdOOpq8RnDXt9
линкът е от сайт, с който просто онагледявам коя е, не съм пазарувала от тук

С две уговорки: не знам дали не са я изтеглили от пазара и не съм сигурна как защитава през сезоните със силно слънце, защото почти я изразходих сега зимата
В бг намирам само есенция Dr.Althea Cica Relief Sun Essence. Не знам дали ще стане сега за студените месеци.

# 88
Търсената слънцезащита, за да отговаря на тези изисквания трябва да е химична с много хидратиращи съставки, а за разбирането с корейски или некорейски никой не може да каже предварително, зависи и преди ФДТ какво има всичко оказва влияние.

# 89
  • в Кошера
Дайте предложения за силно хидратираща слънцезащита 50+ за суха кожа, да не оставя бял филм, да попива бързо и да се разбира добре с некорейски фон дьо тен Simple Smile  Без  Skin 1004 Beauty of joseon. Благодарско!

Ползвам вече трета опаковка, чудесен продукт, достъпен и икономичен.

Общи условия

Активация на акаунт