Азиатска козметика и грим - тема 30

• 56 356
  • 747
  •   2
Отговори
# 555
  • Germany
И аз като Агента нямам мнение за Mary&May idebenone & blackberry. Знам, че съм ги ползвала, но като че ли никакво трайно впечатление не са оставили. Обаче, сега случайно видях серума на много добре цена и пак го взех🤣 Успокоявам се, че щом не съм го запомнила с лошо, значи е ок.

# 556
Скрит текст:
Джули, мисля, че би трябвало да ти харесат много точно сега - за сериозен студ не са достатъчни, за истинска жега кремът може да дойде леко тежък. И пак да кажа, че всичко си е индивидуално и зависи и с какво съчетаваш, не се притеснявай да ги изтестваш в различни комбинации! Серумът е много лек!

А от теб чакам мнение за тонер падовете на Anua Simple Smile

Аз вече втори тонер падове поръчвам, едни изхабих. Харесаха ми много -добре овлажняващи са, ако има останало нещо след двойното почистване преди това досъбират, нежни са към чувствителната ми кожа.

# 557
Аз мога да споделя за Mary&May idebenone & blackberry, крема го поръчвам вече втори път, доволна съм. Плътен е, но попива бързо, моята кожа е  mature. Пробвала съм и серума. Но това, от което съм най -доволна от тази серия, е ето този продукт:
Прекрасен е ( за мен), съчетава и крем, и есенция. Кожата ми го изпива. Има глоу ефект.

# 558
Аз мога да споделя за Mary&May idebenone & blackberry, крема го поръчвам вече втори път, доволна съм. Плътен е, но попива бързо, моята кожа е  mature. Пробвала съм и серума. Но това, от което съм най -доволна от тази серия, е ето този продукт:
Прекрасен е ( за мен), съчетава и крем, и есенция. Кожата ми го изпива. Има глоу ефект.
Това тонер ли  е?

# 559
Това тонер ли  е?
Крем - есенция е. https://www.yesstyle.com/en/mary-may-vegan-blackberry-complex-cr … ml/pid.1115677630

# 560
  • София
Странно, разгледах серията но подобна опаковка при Mary&May Idebenone+Blackberry не виждам.

Относно витамин С, BENTON Vitamin C Serum ми е последният любимец. Херметически затворена опаковка с помпа, без вода, озарява чудесно.
https://jolse.com/product/benton-vitamin-c-serum-30ml/76547/cate … ry/102/display/1/

# 561
Тази крем-есенция дали е подходяща за комбинирана кожа? След три поредни all in one на Cosrx ми се иска малко разнообразие. Иначе от серума от серията ползвах два поредни, видим ефект нямах, но се успокоявах, че някои антиоксиданти тихо си вършат работата и по-добре с тях, отколкото без тях.

# 562
Mary&May idebenone & blackberry, още един глас от мен. Много добре се чувства кожата ми, зряла и все още мазна на места. Това е едно от многото неща, които плескам.

# 563
  • Бургас
То и аз днес си поръчах от намалението още едно такова кремче, че много, ама много ми хареса:

И си взех целия комплект с тонер и есенция+пачовете за очи...
Че и два подаръка ми се добавиха към поръчката, нямам и аз търпение да дойде и да видя що е то тонер и есенция, досега не съм ползвала, ама нали чета...
Не знам въобразявам ли си, но след като почти свършиха на Hada labo кремовете, на този сега се радвам и кожата някак блести и се стегна.
С Юсерин, Авен, Виши и т.н. нямаше такъв ефект. Само много сериозен кир ефект имаше, някак са доста силиковонови.
Леки са тези корейски кремове, че слагам повечко, слагам, но кожата ми е идеално хидратирана, изобщо вече не я чувствам суха. И си попиват, няма кир ефект.
Хубави нещица имало, много им се радвам.
Май и маски на Миша ще си взема от Лили.

# 564
Elibeli1029, не очаквам да ти отговорят. Как е платена поръчката, аз винаги плащам с paypal, където може и клеймвам през тях. До сега май не съм имала фал

Скрит текст:
Привет! В последната ми поръчка от Stylevana имах продукт (крем за устни) със срок до 09/03/2025г. Писах им в сайта им преди 5 дена и все още нямам отговор. Може ли някой да ме насочи как мога да се свържа с тях или как да процедирам? Става въпрос за Америка.

С Discover я платих. Сега мисля да правя следваща, но ги чаках да отговорят. Мисля нея да я платя с apple pay.

# 565
Здравейте! Чета темата назад и старите теми, но още не мога да се ориентирам, а искам вече да купувам 🤣

На 35 съм. Със суха кожа, доста чувствителна. Имам себореен дерматит, който от скалпа се премести към веждите и отстрани на носа. Все още нямам бръчки, но искам да действам и превантивно в посока антиейдж.
От това, което прочетох разбрах, че при чувствителната кожа не е препоръчително да се ползват активни съставки, а и малко ме е страх от киселини, но пък на първата страница пише, че корейската козметика е подходяща за чувствителна кожа и съставките не са агресивни.

Досега съм ползвала европейска козметика без да съм спазвала осъзната рутина. Ползвала съм корейски шиийт маски. Май тези с пептиди не ми понасят много, но не съм сигурна. От три седмици ползвам веднъж седмично Ottie Calendula Peeling Gel и май ми понася добре.

Искам да взема нещо за почистване. Спряла съм се на Skin1004 Madagascar Centella Double Cleansing Duo. Дали ще е подходящо за моята кожа?

# 566
Нещо, което забелязвам сега в YS, дано е полезно за някого. Само че не откривам страница с всички продукти с такава оферта. Ако някой е вече по-ориентиран, моля да сподели, ще сме благодарни! Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 20:46 от Rallitza

# 567
  • Reasonford Manor
А на мен само с 30% ми го намалява😄

# 568
Grinning Grinning Тарикати :

Отваряйте си очите на четири! Докато го сложа в кошница и айде на 30%  Grinning

П П това ми излиза като инфо през браузър:

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 21:54 от Rallitza

# 569
Мили дами, може ли препоръка за серум/ампула за моята 52 год. зряла кожа, с обичайното отпускане за възрастта. Сега съм лотоса и розовата серия Peptid на Trimay, но ми се иска да разнообразя.
Тоници, есенции и кремове и имам в запас, но серуми не, а искам да се възползвам от намаленията сега.

Общи условия

Активация на акаунт