Азиатска козметика и грим - тема 30

• 56 246
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Тази крем-есенция дали е подходяща за комбинирана кожа?
Според ам. сайт на бранда ще е идеален за комбинирана кожа!
https://marynmay.us/products/vegan-blackberry-complex-cream-essence-140ml

Има много хубави ревюта този продукт! Мерси, че го сподели Iv4eto_M!

# 571
https://www.stylevana.com/en_EU/medicube-ampoule-special-set-185g100099.html
 Има и подобна оферта за тонери , на всичкото отгоре и код ги лови .
Знам ,че с този сайт не се знае кога и дали ще бъдат доставени ,но .....
Много съм доволна от колагеновия бустер и тонера на марката
Нов околоочен на марката
https://www.stylevana.com/en_EU/medicube-pdrn-pink-peptide-eye-c … m-30ml100103.html
Agent Provocateur , как ти се струва ?

# 572
Нов околоочен на марката
https://www.stylevana.com/en_EU/medicube-pdrn-pink-peptide-eye-c … m-30ml100103.html
Agent Provocateur , как ти се струва ?
Ъммммм, не съм ползвала никога никакви продукти на този бранд, но 30 мл за тази цена могат да бъдат измазани и по лакти и пети със чиста съвест, ако не ви хареса като крем за очи/лице! Съставките са ОК.

# 573
  • Бургас

Много мило, всичко това са подаръци и все много хубави неща.
Много се зарадвах, опаковките чудни, кутия ми изпратили хората...
И да си кажа, с моите алергии засега нямам никакви проблеми с корейските продукти, естествено избягвам тези съставки, към които правя рекации.
И това е толкова луксозно на вид..
Кремът си взех наскоро от Лили, беше намален и съм влюбена...

Честит осми март, момичета!
Здраве, късмет, красота, да сте винаги обичани и ценени.

# 574
^^^ Мария, със здраве да си ги ползваш! Сподели дали ти допада комплекта на Medipeel, аз съм фен на бранда, те имат и чудесни маски и пачове за очи, горещо ги препоръчвам!

PS Девойки, и като се напразнувате моля, споделете си любимите ензимни пудри!

PS Освен Medipeel със сходно име и много читави маски е и Mediheal!
https://medihealus.com/collections/bestsellers

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 21:10 от Agent Provocateur

# 575
Честит празник, момичета!
Похвалвам този крем. Нямам идея дали от темата съм научила за него, най- вероятно да. На моята смесена кожа се държи страхотно.

# 576
  • Бургас
^^^ Мария, със здраве да си ги ползваш! Сподели дали ти допада комплекта на Medipeel, аз съм фен на бранда, те имат и чудесни маски и пачове за очи, горещо ги препоръчвам!
Пачове си взех също.
Кремът е чуден, имам го от три седмици някъде, на първо четене от тоника и емулсията от днес също съм очарована.
Благодаря!
Ето ги, още не съм ги пробвала:

# 577
Ензимни пудри не ползвам. На Медипийл съм ползвала доста продукти, но не ги усещам като "мои". Единствено от крема за шия и деколте съм доволна, взех го без очаквания, само заради добрите отзиви. В началото като че ли забелязвах  ефект, бръчките на врата като че ли се позагладиха, но после се отказах, най - вече заради лепкавата консистенция. Може пак да пробвам с него. В издирване съм на добър продукт с лифтинг ефект.

# 578
Честит празник  със закъснение дами! Бъдете здрави и сияйни 🌹

И аз харесвам Медипийл. Използвала съм крема volumetox и зелените пачове. Имам също така червената колагенова маска която е с отлепяне.

Между другото, имат нови продукти

# 579
Аз също съм фен на Medi peel.  От серума Bor tox съм употребила 3 бр. Есенцията MEDI-PEEL Peptide 9 Volume All In Essence Pro ми идваше мазна дори на моята ултра суха кожа,но я измазах на бюста,добре му дойде. Прословутият крем за шия няма да повторя заради консистенцията да се точи,а и не видях кой знае какъв ефект.
Ползвала съм и популярната  Cindella Multi-Antioxidant Ampoule-не е лоша,но голяма опаковка, аз предпочитам по-малко мл,да свършва,за да пробвам нещо ново.
По ваша препоръка взех medi peel gold age tox cream- харесва ми съчетанието на крем в гел,много добра апликация и хидратация .
Тази маска ме впечатли много
https://ksisters.bg/product/medi-peel-peptide-tox-bor-ampoule-mask?sku=2104435
Толкова е напоена,че пресипах част от течността в празно шише с пипета и сега ползвам вместо серум. След микронийдлинга маската ми дойде като балсам на кожата.
Моят любимец,от който съм употребила 4 опаковки е техния колагенов крем
Collagen Super10 Sleeping Cream.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 18:29 от Maya Alexandrova

# 580
Здравейте скъпи дами,
Изчетох доста от темите и свалих и разгледах картинките с обяснения, но за съжаление тотално се обърках вече. Нова съм в корейската козметика и като цяло в полагането на грижи за кожата- на база на вашите.
Моля за съвет с какво и как да започна, ще съм ви много благодарна за  препоръки на конкретни продукти.
На 34 г. И от скоро имам бръчки по челото, винаги съм имала проблемна кожа и не слагам грим. Кожата ми е чувствителна(изривам се от химиите от вътрешни и външни източници) Не съм имала акне, но поради хормонални проблеми имах и имам  гнойни подкожни пъпки и белези от тях. Също ми е смесена кожата и суха, зачервява се(след като положа големи грижи в Т зоната да изчистя черните точки и мазнина- кожата става много лъскава, опъната, бели се). Имам торбички и черни кръгове под очите(кожата ми е много дебела, но прозрачна и светла), за това и винаги съм избягвала и не слагам слънцезащитни продукти( след като потъмнее малко от слънцето, вече нямам тъмни  кръгове под очите/ не се виждат). Винаги съм имала ясно изразени гънки под очите, което не ми позволява да прикрия тъмните кръгове с грим( а всъщност ги подчертава). Бих ползвала слънцезащитни продукти, но такива които позволяват потъмняване на кожата.
Сега ползвам 1-2 пъти седмично ексфолиант за лице със сода+ aha+bha+pha, колаген и хиалуронова киселина, маска за черни точки с активен въглен в Т- зоната.
 Ежедневно:
Сребърна вода за почистване + крем за лице сутрин.
Вечер сребърна вода за почистване + масла/ серуми - колаген, хиалуронова киселина, ретинол + пантенол завършвам с крем за лице. Ползвам европейска козметика почти 100% естествени съставки.
Приемам витамини и се старая да се храня здравословно( редовно се детоксикирам вътрешно).
Желая да хидратирам кожата си, и подобря цялостното и състояние, да намаля/ премахна бръчките на челото и гънките под очите заедно с торбичките и  кръговете( за да мога и аз понякога да сложа грим, който не попива на някой места, а на други да се бели- направо става страшно- дори пудра абсорбира кожата ми и ставам на петна) и кожата ми да може да почернява от слънцето( толкова е прозрачна че вените и корените на космите ми се виждат по цялото тяло, а съм ужасно бяла- като порцеланова кукла). Извинявам се за дългия пост.
Ще съм благодарна на съвет за продукти, който мога да пробвам( полагам грижи за подобряване на здравословното състояние- храна и витамини), но имам нужда и от външна намеса и грижи. Направила съм снимки , на който долу- горе се вижда състоянието, но бих ги изпратила на лично при нужда. Благодаря ви!

# 581
  • Reasonford Manor

Моля за съвет с какво и как да започна
Скрит текст:
, ще съм ви много благодарна за  препоръки на конкретни продукти.
На 34 г. И от скоро имам бръчки по челото, винаги съм имала проблемна кожа и не слагам грим. Кожата ми е чувствителна(изривам се от химиите от вътрешни и външни източници) Не съм имала акне, но поради хормонални проблеми имах и имам  гнойни подкожни пъпки и белези от тях. Също ми е смесена кожата и суха, зачервява се(след като положа големи грижи в Т зоната да изчистя черните точки и мазнина- кожата става много лъскава, опъната, бели се). Имам торбички и черни кръгове под очите(кожата ми е много дебела, но прозрачна и светла), за това и винаги съм избягвала и не слагам слънцезащитни продукти( след като потъмнее малко от слънцето, вече нямам тъмни  кръгове под очите/ не се виждат). Винаги съм имала ясно изразени гънки под очите, което не ми позволява да прикрия тъмните кръгове с грим( а всъщност ги подчертава). Бих ползвала слънцезащитни продукти, но такива които позволяват потъмняване на кожата.
Сега ползвам 1-2 пъти седмично ексфолиант за лице със сода+ aha+bha+pha, колаген и хиалуронова киселина, маска за черни точки с активен въглен в Т- зоната.
 Ежедневно:
Сребърна вода за почистване + крем за лице сутрин.
Вечер сребърна вода за почистване + масла/ серуми - колаген, хиалуронова киселина, ретинол + пантенол завършвам с крем за лице. Ползвам европейска козметика почти 100% естествени съставки.
Приемам витамини и се старая да се храня здравословно( редовно се детоксикирам вътрешно).
Желая да хидратирам кожата си, и подобря цялостното и състояние, да намаля/ премахна бръчките на челото и гънките под очите заедно с торбичките и  кръговете( за да мога и аз понякога да сложа грим, който не попива на някой места, а на други да се бели- направо става страшно- дори пудра абсорбира кожата ми и ставам на петна) и кожата ми да може да почернява от слънцето( толкова е прозрачна че вените и корените на космите ми се виждат по цялото тяло, а съм ужасно бяла- като порцеланова кукла). Извинявам се за дългия пост.
Ще съм благодарна на съвет за продукти, който мога да пробвам( полагам грижи за подобряване на здравословното състояние- храна и витамини), но имам нужда и от външна намеса и грижи. Направила съм снимки , на който долу- горе се вижда състоянието, но бих ги изпратила на лично при нужда. Благодаря ви!

С отделяне на малко време за запознанство с принципите на азиатската грижа за кожата. Само тогава бихте имали нагласа за смяна на цялостния подход.
Ако не възнамерявате да използвате слънцезащита - всичко останало, което правите няма смисъл.
https://bg-mam.ma/p/1730298/49391827

PS Девойки, и като се напразнувате моля, споделете си любимите ензимни пудри!
В момента ползвам Biodance - Hydro Ceramide Cleansing Powder, харесва ми.

# 582
Отворих това и зациклих. Как да го нанасям? С мокър блендер или не? Как се държи върху вашата кожа? Разчитате ли на слънцезащитата му?

# 583
  • софия
E няма, да му се плашиш, марката е добра, зависи как ще се спогоди конкретният продукт с кожата ти, дали ще ти хареса финиша?
Нанасяш го със самия тампон, потупващи движения(не мажеш Blush) като последна стъпка.
То си е ФДТ!
Не разчитам само на него, отдолу защита!
Къшънът е чудесен за подновяване.

# 584
Скрит текст:

Много мило, всичко това са подаръци и все много хубави неща.
Много се зарадвах, опаковките чудни, кутия ми изпратили хората...
И да си кажа, с моите алергии засега нямам никакви проблеми с корейските продукти, естествено избягвам тези съставки, към които правя рекации.
И това е толкова луксозно на вид..
Кремът си взех наскоро от Лили, беше намален и съм влюбена...

Аз се зарибих по бранда покрай есенцията им. Знам, че не е много долюбвана тук, но за мен в студеното време е незаменима - предотвратява засушаването и беленето на кожата ми. От кремът не бях толкова очарована миналата зима, не ми стигаше сякаш, но тази зима се сетих, че имам купена и емулсията и о, чудо - комбинацията от трите взе, че проработи. На Коледа си взех същата кутия и сега чакам да си изразходя оризовия тонер, за да направя пълната комбинация.

Ампулата с на Мери и Мей също я имам купена от доста време, но все не стигам до нея. Ще видя къде да я вмъкна в сутрешната си рутина и ще споделям.

Общи условия

Активация на акаунт