Азиатска козметика и грим - тема 30

• 53 626
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Удачно ли е след terror shot да нанасяла серум с пептиди ?

# 661
  • София
Удачно ли е след terror shot да нанасяла серум с пептиди ?
Ако terror shot e readle shot, то да, ще усили ефекта на пептидите.

Или е нов шот, на който не съм попадала 🙈

# 662
Дааа , през телефона пиша и бързам 🤗мерсии

# 663
  • Prismatica Aerie
Колко пъти седмично ползвате VT - Reedle Shot 700? До сега съм го ползвала 2 пъти, по веднъж седмично, нямам никакво зачервяване нито при нанасяне, нито в последствие. Белене също няма. Само по-свежа и гладка кожа. След него нанасяте ли друг продукт?

Сигурно има причина производителят да посочва този начин на употреба. В случая бих редувала с по-ниска потенция, вместо 2 пъти седмично 700.

Моля да ми препоръчате хидратиращ крем за лице. На 29 години съм, кожата ми е смесен тип (по носа и брадичката се омазнява повече, на останалите места е склонна към изсушаване). Нямам някакви сериозни проблеми, но определено имам нужда от хидратация.
Скрит текст:
Не е задължително да е с SPF, ползвам отделно слънцезащита всеки ден над крема. В момента съм с Skin1004 Madagascar Centella Soothing Cream и не съм доволна  - прекалено е лек и не хидратира добре.
Вкарайте тонер и/или есенция, серум(и).

The Whoo Cheongidan Radiant Regenerating Cream-
...не знам дали мострите са стари или си е такъв,но е плътен като вазелин,трудно се разнася и е адски мазен дори за моята много суха кожа. Налага се да пръскам тонер и върху него,за да мога да го разнеса.
Такъв е кремът, не са стари мострите. Плътен и гъст е, защото базата му е масло от купуасу 🤓,топи се при 30°C. Аз лично много го харесвам - когато се затопли върху кожата, се стопява в нея. Разбира се, под него - пълна рутина.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 15:46 от Catalinne

# 664
^^^ Аз съм ползвала и сешоар за няколко секунди, когато в банята ми е било студено и даден крем ми е бил труден за разнасяне.

The Whoo Cheongidan Radiant Regenerating Cream - от този съм измазала само един травъл от 10 мл мин. година. Нямам лоши спомени.

# 665
Измазах около 30мл. от The Whoo Cheongidan Radiant Regenerating Cream, когато беше доста студено навън. Отрази ми се добре, нямам оплаквания и аз.

# 666
Точно си мислех вчера , The Whoo Cheongidan Radiant Regenerating Cream се топи в ръцете ,плътна консистенция ,която като се нанесе всъщност става лека . Харесва ми на мен , но най съм впечатлена от есенцията ,понеже кремовете за лице и осолоочния си играх и ги изстисках в бурканче и ги ползвам ежедневно ,но есенцията ми е в пакетчето и определено има разлика ,когато забравя да я нанеса .
Вдъхновена от  поста за червения женшен си поръчах есенция ,ампула и крем на Donginbi 1899 от jolse..
От шотчетата  само 100-цата ползвах ,пощипва и си се беля леко от нея .
Има нова с черен трюфел ,набелязала съм си я и нея 😉

# 667
Точно си мислех вчера , The Whoo Cheongidan Radiant Regenerating Cream се топи в ръцете ,плътна консистенция ,която като се нанесе всъщност става лека . Харесва ми на мен , но най съм впечатлена от есенцията ,понеже кремовете за лице и осолоочния си играх и ги изстисках в бурканче и ги ползвам ежедневно ,но есенцията ми е в пакетчето и определено има разлика ,когато забравя да я нанеса .
Вдъхновена от  поста за червения женшен си поръчах есенция ,ампула и крем на Donginbi 1899 от jolse..
От шотчетата  само 100-цата ползвах ,пощипва и си се беля леко от нея .
Има нова с черен трюфел ,набелязала съм си я и нея 😉

Вдъхновена пък от Вашия пост, поръчах и аз от Jolse ампулата и комплекта, защото са на доста по-добри цени от YesStyle, дори и да се плаща ДДС (първа поръчка ще ми е от Jolse). Благодаря, че споделихте!  🌸

# 668
Вдъхновена пък от Вашия пост, поръчах и аз от Jolse ампулата и комплекта, защото са на доста по-добри цени от YesStyle, дори и да се плаща ДДС (първа поръчка ще ми е от Jolse). Благодаря, че споделихте!  🌸
^^^ На моя Амазон този сет е $160 преди ДДС-то, тотал $169.99

Не съм ползвала точно тази есенция и крем, но софтънърът (тонерът) и емулсията от сета (Power Repair серията) са много хубави.
И да, серумите/есенциите/концентратите дават много.

Приключих снощи любим крем и серума си на АП (хмм, ние сме имали еднакви инициали), но имам още почти половин бутилка тонер и ще дебна за промоции/тестери, че пак да си направя серия есента.

Серията на Isa Knox, която показах в началото на темата ми хареса (само базата имам - тонер, емулсия, очен и нощен крем).

Време е да вадя остатъците си от Sum37.

PS Купих 2 кутии падове със центела - за мен и за тийнката. Напоследък съм влюбена в комфорта на падове вместо маска и ги ползвам много дори върху вече нанесени продукти.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 19:02 от Agent Provocateur

# 669
Ооо, значи наистина доста добре е излязло - комплектът + отделно ампулата излезнаха около  $125.

Аз в момента използвам есенцията от комплекта (буквално от началото на март) и ми харесва как ми се отразява. Лека консистенция, попива бързо и не оставя лепкав филм. Използвам сутрин, след О HUI The First Geniture Cell Essentiel Source и Miracle Moisture Pink Barrier Skin Softener,  хидратира добре моята нормална-към-суха кожа и някак си имам по-свеж вид (сякаш съм се наспала Grinning).
Лятото използвах 1899 Single Essence и ми хареса много, имам и мини от Red Ginseng Micro Cleansing Foam, но още не съм го пробвала, за да дам някаква обратна връзка.

Скрит текст:

Простете за неприятните снимки, но все пак може на някой да са му от полза как кожата се освежава след нанасяне.

# 670
Таня, може ли да опишеш/сравниш двете есенции  - 1899 Single Essence  и Red Ginseng Daily Defense Essence EX.

Явно всички тук сме на една тема - вече ползвам Red Ginseng Daily Defense Essence EX, а споменатия по-горе комплект пътува към мен от Ebay за $103.40 😄

Да допълня - в yesstyle 25% на The whoo, като добавим и още 15+2% става доста добра цена. Повтарям Cheonyuldan Ultimate Regenerating Overnight Mask, плюс Hwanyu Imperial Youth Emulsion и Hwanyu Imperial Youth Balancer пълноразмерни. Смятам есенцията на Donginbi да я ползвам с тях.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 16:48 от Rallitza

# 671
  • Prismatica Aerie
На Donginbi съм ползвала есенцията и ампулата от тази линия. Нищо лошо не мога да кажа.☺️
Към момента довършвам слънцезащитата им - химични филтри, лека текстура.
Мечтая си за олиото❤️

# 672
Таня, може ли да опишеш/сравниш двете есенции  - 1899 Single Essence  и Red Ginseng Daily Defense Essence EX.

Явно всички тук сме на една тема - вече ползвам Red Ginseng Daily Defense Essence EX, а споменатия по-горе комплект пътува към мен от Ebay за $103.40 😄

Ще се опитам, но не ми е силна страна Simple Smile
Двата продукта са доста различни за мен - 1899 Single Essence EX я използвах като first essence - веднага след измиване на влажна кожа. Има водниста консистенция , хидратира много добре кожата ми и след нея всички останали продукти се нанасяха и попиваха по-добре.  Red Ginseng Daily Defense Essence EX я използвам по-скоро като серум, след first essence и тонер. Харесват ми много и двата продукта.
Интересна ми е Power Repair серията, а и aз като Catalinne  също си мечтая да пробвам олиото.

# 673
Благодаря много, Таня!

Съгласна и с двете Ви - за олиото и за серията насочена за по-възрастна кожа. "Леко" ми прехвърлят психологическата граница за похарчени пари за целта, за сега 😄.

# 674
Здравейте, момичета!

Наскоро си взех MediCube One Day Exosome Shot Pore Ampoule 2000. Въпроса ми е някоя от вас дали я е ползвала? Съответно с какво я съчетавате? Виждам, че доста ползвате VT reedle shot и казвате, че се белите от него, та ме интересува дали сте имали подобно белене и от ампулата на MediCube.

Това белене мен лично малко ме притеснява, тъй като нося грим ежедневно без уикендите и не искам дори да си представям колко зле би изглеждало да се нацапам с грим върху белеща се кожа.

Мисля довечера да пробвам ампулата, като сложа само нея на почистено лице и след това хидратиращ крем. Взех си и крема на Dr. Althea - 345 Relief Cream, като и него не съм го пробвала още, но не ми се иска да пробвам два нови  продукта наведнъж да не стане мазало. Grin

Общи условия

Активация на акаунт