Азиатска козметика и грим - тема 30

• 53 547
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Хиалуроновата киселина е много тачена в азиатската козметика и имат голямо разнообразие от продукти с различно формулирана хиалуронова киселина- тонери, серуми, слънцезащити, шийт маски и т.н.
Този продукт не съм го пробвала, за да правя някакво сравнение.
Hada Labo е японски бранд и тази серия е за европейския пазар.
Тук може да видите това, което продават на азиатския. Линка е произволно избран, първия който ми попадна.
https://manekineko.bg/bg-catalog-details-17.html

# 691
Както писа Зари преди мен, това е японски бранд ,но от нисък клас. Но ако на вас ви се отразява добре, спокойно можете да продължите да го ползвате.

# 692
  • Бургас
По принцип от фдт ми се поизсушаяа кожата(тя от всичко)
Това гелче го ползвам под фдт и просто го забравих този проблем.
И изобщо го забравих с това натрупване на продукти тонер, емулсия, крем...
А специално този гел на Hada labo ми е достатъчен и след баня само тюбего да ползвам, цял ден не ми "опъва" кожата.
Много им се радвам на тези продукти,  преди дерматолог ми препоръча Виши, но няма чак такова облекчение на сухотата, с Виши пак ми се белеше кожата. С японски и корейски продукти от няколко месеца, белене и зачервяване нямам.

# 693
Как ще свършват бързо 😅,  тези огромни бутилки.
Последно взех това

Като го получих помислих, че съм объркала нещо и съм взела продукт за тяло.
Не знам докога ще го ползвам 250 ml.
Тонерите също са огромни.
Много съм доволна, когато свърши нещо, но е рядкост 😀.

# 694
  • Бургас
Тези бутилки да.
Кремчетата са по 50 мл.

# 695
  • Бургас
Точно тази бутилка отпочнах в началото на годината. Изхабила съм една трета, та и за мен бързо свършва Simple Smile

# 696
Миша имат кремове по 60 и 70 мл, но обикновено опаковките са по 50 мл.

# 697
  • София
Бях обещала да сравня Intensive Wrinkle Concentrate - History of the Whoo и Reverse Activator Deep Line Treatment - OHUI. За съжаление ми е трудно да направя адекватна съпоставка - и двата продукта са със сходна консистенция, нещо като емулсия, малко по-лесни за нанасяне от крем. И двата са с лек и изтънчен аромат, този на OHUI е с цитрусова нотка. За ефективност не мога да коментирам, защото съм съвсем в началото, а мострите на OHUI са две по 1 mL. По интуиция обаче бих се спряла на the Whoo, може би това, че по препоръка се нанася преди крем ми вдъхва повече доверие, че ще има ефект. Не мога да си представя каква полза ще има от терапията на OHUI, нанесена след 4-5 слоя от тонер, есенция, серум, емулсия и крем. Вероятно бих опитала с нея паралелно с тази на Whoo, защото не виждам как би навредила. При следваща поръчка ще наблегна отново на Whoo, но бих поръчала и 20-тина бройки на OHUI.
Като мостра получих и Illuminating Regenerating Eye Serum на Whoo и много ми допадна.

# 698
  • София
Специално за Ани Simple Smile
https://www.stylevana.com/de_DE/dr-g-rtx-into-peptishot-firming- … tch-5ea97767.html

Мисля, че имаше и други в темата, които имаха подобен на нашия проблем с кожата на шията. Поръчах ги, скептично настроена, но нищо не пречи да се тестват Mr. Green

# 699
Здравейте, за пръв път ще поръчам от StyleJolly. Коя от изброените компании избирате за доставка- автоматично ми излиза    SHIPTER, 0.00 USD   Standard / Pick up : Every Wednesday / ETD : 14~21 Days.

# 700
  • Prismatica Aerie
Здравейте, за пръв път ще поръчам от StyleJolly. Коя от изброените компании избирате за доставка- автоматично ми излиза    SHIPTER, 0.00 USD   Standard / Pick up : Every Wednesday / ETD : 14~21 Days.

# 701
  • Den Haag
Някой пробва ли  тази слънцезащита? Може ли мнение?

# 702
  • софия

Даа, куриери@те са ясни, няма безплатен обяд Blush но с ДДС как стои въпроса?

# 703
  • Бургас/Пз
Специално за Ани Simple Smile
https://www.stylevana.com/de_DE/dr-g-rtx-into-peptishot-firming- … tch-5ea97767.html

Мисля, че имаше и други в темата, които имаха подобен на нашия проблем с кожата на шията. Поръчах ги, скептично настроена, но нищо не пречи да се тестват Mr. Green
Благодаря, Nad 😘

# 704
Някой пробва ли  тази слънцезащита?
Аз също чакам отзиви. Мисля, че ще е по- добър вариант за моята кожа от предходната.

Общи условия

Активация на акаунт