ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 2

• 37 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Честито да му е... Сякаш вчера беше, като споделяше първокласни притеснения, и докато мигнем... го изпращаш от училището в "големия" живот...

# 406
Добри, честито и със здраве 🍀

Момичета,някой с идея за вила под наем за вечер до София? Кротка компания са, десетина момичета. Ама 18тият рожден ден зове по тийнейджърски Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 14:47 от arino

# 407
  • София
Честит празник на всички цветя и дръвчета.
Бъдете здрави и обичани, както и всички около вас.
Flowers Bouquet

# 408
  • София
Добри, честито и със здраве 🍀

Момичета,някой с идея за вила под наем за вечер до София? Кротка компания са, десетина момичета. Ама 18тият рожден ден зове по тийнейджърски Simple Smile

https://vila.bg/oblast/sofia

# 409
  • София
Здравейте, може ли да препоръчате школа за сертификат B2 по английски!

# 410
По препоръка на темата записах малкия в Аво. След година и половина опит и аз я препоръчвам.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 03:55 от silan

# 411
  • Варна
Много се е затишила темата напоследък. Как са наборите? Чакат ли ваканцията или им се ходи на училище?
Щерката кара лежерно, много й харесват и профилите, и учителите по тях, справя се с лекота и не се изнервя, че трябва да учи “ненужни неща”. Дано е така и догодина. Но колкото и да й харесва училището, все пак си чака ваканцията с нетърпение - планувала е да се запише на курс по сладкарство. Надявам се да пренесе там енергията си, че напоследък методично се опитва да обърне кухнята ми в сладкарница Simple Smile И да си я похваля - днес си взе изпита към Софтуни с пълно 6, много се гордея с нея, че вмести и това в програмата си и се справи без никаква помощ!

# 412
  • София
Dive, браво на наборката! Все така целеустремена да е! Kissing Heart

Наборът е добре, ходи си на училище, шофьорските курсове също текат, навърши пълнолетие. Положи и първия си официален подпис върху договор - за продължаване на съхранението на стволовите си клетки. Някак на нас с баща му ни е нереално, че вече е официално "голям" Hug

# 413
  • София
Моето е помъкнало няколко дини под мишница. Две театрални постановки и участие в испански конкурс за късометражно кино. От училище им организираха пък някакъв Кеймбридж тест за ниво, но не от онези за сертификат, а такъв за определяне на готовността за покриване на дадено ниво. Резултатът му е много над B2, което е ценна обратна връзка за учителите му, че спокойно може да започне подготовката си за С1.
Подхвърлихме му идеята за шофьорски курс през лятото и в момента свиква с нея. Не е уверен, а и това не е в приоритетите му в момента. Ваканцията си я чака, защото ще пътуваме, а обикновено на почивка гледаме много филми - нещо, което му е страст. Опитвам се и книги да пробутвам, но без успех. Заменя ги с учене на реплики.

# 414
Аз се занимавам с училищни проблеми. Обещавам, че като наборът завърши училище, ще разкажа и за форми на училищно насилие, и за непедагогическия подход на разни преподаватели ... Имам ресурса директно медии да викна, но детето ме възпира, защото се страхува от реваншизъм.

# 415
  • София
Storm76, звучи ужасяващо. Confused дали само намек няма да променят нещата?

# 416
Storm76, звучи ужасяващо. Confused дали само намек няма да променят нещата?
Не, това се търпи от достатъчно дълго време.

# 417
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет! И моето момче се е захванало с няколко неща. Да го похваля преди 2 седмици се яви на първото си състезание и взе сребърен медал по Джу Джицу в България и то категория 18+.
Харесва си профилите, математиката отново му стана любима, подготвя се за CAE, прави планове за шофьорски курс лятото, месец преди рождения му ден. Чака си летния спортен лагер от школата по карате. 
Чувствам умората му вече /минаха и 2 класни/, даже на няколко пъти заспива 21,00ч. от раз.
Storm76, не оставяй нещата. Казвам го от опит с големия ми син-говори с Директор, заплаши ги с медии. Нека говорят с родителите.

# 418
Наборката реши да жертва море през юли и август, защото планът е курс С1 и най-накрая заветните шофьорски курсове да ги започне 3м. преди пълнолетието. Май за втория се радва повече, но то там е дългосрочна любов - ходи с баща си на полигон още от 13-годишна.
Ударихме греда с профила /ИТ/- общо взето се самообучават, преподавателката влиза, мята им по някоя задача и изчезва, защото е и администратор в училище и я няма много-много в часовете, няма на кого да си задават въпросите, но поне се опитват да се борят сами.

# 419
Наборът все по-апатичен става, и за училище, и за социален живот. Единствено волейболът го вади от комата Simple Smile . Дано е някакъв период и да мине. 

За празниците ми се иска да отидем до Варна. Момичета, дайте съвет в коя част да резервирам нещо-намерих около Гранд Мола, ТУ, Колхозен пазар, май все е далеч от центъра. И как да стигнем до Евксиноград, че четох, че бил затворен пътя.

Общи условия

Активация на акаунт