ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 2

• 37 415
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Див, аз наскоро също се замислих за празненството със семейството. Обмислям обаче да не е в периода 20-25.05. Мисля, че ще е добре да избегнем бутането точно в тази навалица, когато накрая всички ще сме до краен предел изнервени от претупването в заведенията.
Иначе аз бях попитала позната фотографка и ми отговори, че най-късно септемри трябва да й се обадя, за да запазим дата за снимките. Scream

# 736
  • София
Наборът не иска празненство и това е. Дори и снимки не иска - щели да си правят в училище. Еми, добре, ще отбележим завършването явно неофициално, просто ще почерпим родата, когато се приберем към родния край, няма да настоявам. Все пак ще настоявам за фотосесия, в някой друг ден - ще облече костюма и така

# 737
Наборът каза,  че ако отиде на бала с колелото си, ще е достатъчно оригинален.
Оня ден си говорихме, че ще ни излезе поне наполовина по-евтино, отколкото ако беше момиче 😀 ще се щракаме с телефоните, защото всички си падаме по смахнати снимки, а на ресторант едва ли ще съберем повече от 5-6 човека.
Ресторантът им е запазен вече, традиционен за тяхното училище. На 200 метра от вкъщи е, в случай че се наложи нещо 😀
наскоро един познат, за пръв път баща на абитуриентка, искрено потресен разказваше как жената и дъщерята го влачили в друг град на 80 км за грим и прическа, а после се оказало, че това на всичко отгоре са пробните грим и прическа, и какво ли още не. А в деня на бала заваля проливен дъжд и общоградското изпращане се отмени. Човекът никога не се беше замислял за тънкостите при завършването на училище при девойките 😄

# 738
  • Пловдив
Ние тази седмица в движение купихме рокля 😀
Влязохме в един магазин, в който нямаше малки номера, влязохме във втори и излязохме с рокля.  Дълга, тъмно синя, напълно изчистена, единственият акцент е  изрязаният гръб.
До края на лятото  планира да избере бижута, обувки и чанта. Надявам се да е по-смела и да избере "по-крещящи" аксесоари, че роклята може да "понесе" поне големи обици и от най-лъскавите клъчове.
Иначе нямаме идея кога и къде ще им е балът. 😂

# 739
  • София
Дойде време за

НОВАТА ТЕМА

Нарочно заглавието ѝ е все още "ЕДИНАДЕСЕТИ клас", защото модератор се грижи за преименуването, когато му дойде времето. Но банер-картинката я направих с "12 клас", тъй като вече сме си такива.
Ако е проблем, ще я махна веднага Hands V

Общи условия

Активация на акаунт