Барселона - тема 14

• 9 705
  • 177
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Може ли да ми препоръчате сайт от където да купя билети за музея на ФК Барселона?

# 166
Мисля, че е най-добре от официалния сайт:
https://www.fcbarcelona.com/en/tickets/things-to-do-in-barcelona … TSE_EN_TKT_ALL_WW
Здравейте! Може ли да ми препоръчате сайт от където да купя билети за музея на ФК Барселона?

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 00:02 от anmasu

# 167
Здравейте! Предстои ни пътуване в Барселона съвсем скоро. Имам питане за придвижването от Барселона до Порт Авентура - с влак ли е по-удобно да се придвижим или с рейс? Бяхме се насочили към влак, но познати ни казаха, че всъщност става по-бавно, много се чакало по гарите и се получавало забавяне. Какъв е вашият опит? Какво да изберем ?
Още един въпрос. Купих карта Т-usual за себе си, която ще е само в електронен вариант на телефона. Искам да взема същата за дъщеря ми . Проблем ли е, че още няма 18г, дали приложението позволява за непълнолетни лица някой знае ли? Също тя е с айфон. Четох, че до съвсем скоро не е можело да се ползват тези карти с такъв телефон. Някой с опит, съвети?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 168
  • София
И аз започвам да чета. Предният път използвахме гид и хотел. Сега се замисляме за апартамент или вила, с лесен достъп до градски транспорт, и да има къде да закусваме напр., но може и хотел. Искаме да опитаме различни места за хранене, да се придвижваме с ГТ и/или пеш.
Ако имате скорошно пребиваване във вила, апартамент, или в хубав хотел, може да споделите. Хостели и т.н. отпадат, защото ММ не е склонен на такъв компромис.Smirk

# 169
  • София
В апартамент от airbnb бяхме миналата година. Не сме гледали друго, защото бяхме за 30+ дни. Но и за по-кратък престой, пак бих букнала оттам. Обикновено апартаментите имат добре оборудвани кухни, така че може и не само закуска да си приготвяте.

# 170
  • София
В апартамент от airbnb бяхме миналата година. Не сме гледали друго, защото бяхме за 30+ дни. Но и за по-кратък престой, пак бих букнала оттам. Обикновено апартаментите имат добре оборудвани кухни, така че може и не само закуска да си приготвяте.
Благодаря, ще погледна.
Имах предвид наблизо да има закусвални, кафенете и т.н., нещо кокетно, където можеш да влезеш сутрин и да закусиш, преди да тръгнем на обиколка из града. Типично испанско. Срам не срам, нямам намерение изобщо да готвя, иначе оставам вкъщи.Relaxed

# 171
  • София
Търсете някъде в центъра -  на всяка крачка има закусвални. Ние бяхме близо до Уркинаона. Като се спуснеш в малките улички на Брон, е пълно с малки капанчета. Но не само там, и по големите булеварди наоколо също има места за хранене. И по кварталите има, ние ходихме в Грасия, Сария - имат си достатъчно заведения барселонци.

# 172
  • София
Търсете някъде в центъра -  на всяка крачка има закусвални. Ние бяхме близо до Уркинаона. Като се спуснеш в малките улички на Брон, е пълно с малки капанчета. Но не само там, и по големите булеварди наоколо също има места за хранене. И по кварталите има, ние ходихме в Грасия, Сария - имат си достатъчно заведения барселонци.
Да, май ще се ориентираме към централната част.

# 173
  • sofia
Навсякъде из града има кафенета 365. Ниски цени, вкусни сандвичи, или сладки неща и най- вече тоалетна!

# 174
  • София
Сега ще прочета отново за Hola ticket, T-usual, t-familiar и hop on hop off, че ми дойде в повече инфото май.Smirk

# 175
Навсякъде из града има кафенета 365. Ниски цени, вкусни сандвичи, или сладки неща и най- вече тоалетна!

само ниските цени не знам къде са в Барса, ама сигурно все някъде има..

# 176
  • sofia
Smile  В София не е по- евтино.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 23:20 от Tюркоаз

# 177
От големите градове в Европа не се сещам за по-евтин от Барселона.

Общи условия

Активация на акаунт