Барселона - тема 14

• 18 370
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, някъде ми се мярна, че Magic Fountain Montjuïc ще заработи скоро. Някой има ли информация кога и от колко до колко часа? Ще бъдем в Барселона от 1 до 4 октомври и ми се иска да го посетим, ако работи.

# 256
# 257
Еее това е супер
Ще имаме приятно приключване на вечерните разходки. Благодаря за инфото.
Още ме съм решила как с какви точно карти да се придвижваме. Ако сме с варианта за 10 пътувания, тя може ли да се ползва от повече от един човек.
Четох някъде, че имало липса на градски тоалетни. Това така ли е ? Би било проблем като сме по цял ден навън

# 258
  • BG-DE
Картата за 10 пътувания е индивидуална. Обществени тоалетни има в моловете, за другаде не се сещам.

# 259
Навсякъде, където обикаляме обикновено сме навън по цял ден и тоалетната винаги стои на въпрос. Обикновено ползваме в някое заведение/сладкарница/пекарна когато сядаме да хапнем или да пием по нещо. Позволявали са ни да ползваме и без да сме клиенти.
Обществени тоалетни помня да има само на входа на парк Гюел.

# 260

Има доволно количество обществени тоалетни в Барселона...аз на място отварям Гугъл Мапс и директно ми показва най-близката

# 261
При закупените билети онлайн за забележителностите спазват ли се часовете за влизане? Защото срещам мнения, че и при този вариант пак има опашки и какво става ако мине часа за влизане а ти си на опашката? И има ли определено време до което трябва да си напуснал? Питането ми е основно за парк Гюел и Саграда фамилия

# 262
Часовете се спазват и трябва да отидете по-рано. Събира се групата за съответния час и влизате. Няма час за напускане.

# 263
Задължително отидете по-рано за Гюел. Когато ходихме изпуснахме автобуса и закъсняхме 10 мин. Звънях на агенцията, от която купих билетите да ни изчакат. Категорично ми отказаха. Помолих на входа да ни пуснат, за да догоним групата. Не можело. Та изчаках следващата група на тази агенция (добре, че имаше точно след нас) и обясних на екскурзовода като го помолих да влезем с него. Той ни отговори, че ако някой не дойде, което явно се случва и не си направи бройката ще влезем. За щастие успяхме.

# 264
Да, ще гледаме да сме по рано, ние няма да ползваме екскурзовод, но все пак
 А колко време отделяте приблизително за престой? И по кое време е по добре посещението, може би сутрин, но не и първият час, за да не е много рано и да не успеем да се придвижим.
Чуденката ми е с настаняването единият вариант е Готическия квартал , около спирка Liceu, по централно ми се вижда. А другия вариант е в Ешампле, около спирка Испания. Какво бихте ме посъветвали кое е по добрия вариант?

# 265
  • Beyond the Frontiers
Снощи Wizz Air анулира полета от Барселона до София.
Туроператорът Абакс организира извънреден полет утре за да си прибере групата. В самолета има места, и ако някой се интересува може да се свърже с техен агент:
Полетно разписание:
23.SEP.25
ТЕРМИНАЛ 2
8H7001 SOF 1630 BCN 1830
8H7002 BCN 1930 SOF 2310

# 266
  • Melmak
Каква е причината за анулирания полет? С тях летим точно от БСН до София след две седмици.

# 267
  • Beyond the Frontiers
Нямам идея. Пътниците са били на летище Барселона вече.
Предложено им е презаверяване на билетите за 27.09. 
Туроператорът е наел самолет. Ако някой трябва да се прибере и търси варианти...

# 268
  • Melmak
Презаверяване за 27? От 23 до 27?? Ужас!

# 269
  • sf
Ако поемат спането до 27ми, бих останала 😆

Общи условия

Активация на акаунт