Барселона - тема 14

• 20 560
  • 341
  •   1
Отговори
# 330
  • София
T-usual i T-familiar като цена на билет излизат еднакви, но въпросът ми е  с Т-familiar може ли да се пътува до летището с автобус 46?

# 331
T-usual i T-familiar като цена на билет излизат еднакви, но въпросът ми е  с Т-familiar може ли да се пътува до летището с автобус 46?
Мисля, че не, но да се включат и други.

# 332
Кацам в 21:30 във Барселона (Ел Прати), има ли с какво да се придвижва до центъра? До колко часа се движат автобусите до центъра?

# 333
Моля за съвет
Как мога в утрешния ден да стигна от Лорет дьо Мар до Барселона? Дали ще работят автобуси и коя компания евентуално да търся? Фликс нямат билети

# 334
  • София
За парка Гюел могат ли да се купят билети на място?

# 335
  • София
Здравейте, прочетох малко назад в темата, но имам конкретен въпрос, не намерих отговор и затова питам: Карта за гр. Транспорт Ноlа , за 72часа, започва да важи от часът на активирането на картата, примерно в 19ч вечерта, за 72 часа, или важи от датата на активиране примерно 9, 10 и 11 . Важно ми е защото самолета ще пристигне в 19ч вечерта!

# 336
Не, трябва предварително. Ние не знаехме и отидохме директно и ни върнаха.

# 337
  • София
Не, трябва предварително. Ние не знаехме и отидохме директно и ни върнаха.
Благодаря,  купихме от сайта, че бързо свършват днес.

# 338
А има ли дни в които не работи парк Гюел?  Ние ще сме в дните понеделник до четвъртък и трябва да изберем кога да го посетим скоро.

# 339
Ако има такива дни, няма да има пуснати билети за тоя ден, предполагам.

# 340
  • Пловдив
А има ли дни в които не работи парк Гюел?  Ние ще сме в дните понеделник до четвъртък и трябва да изберем кога да го посетим скоро.

Парк Гюел няма почивни дни, само работното време му се мени според сезона и месеците.

# 341
  • София
Здравейте, прочетох малко назад в темата, но имам конкретен въпрос, не намерих отговор и затова питам: Карта за гр. Транспорт Ноlа , за 72часа, започва да важи от часът на активирането на картата, примерно в 19ч вечерта, за 72 часа, или важи от датата на активиране примерно 9, 10 и 11 . Важно ми е защото самолета ще пристигне в 19ч вечерта!
Важи от часа на самата карта. Той се изписва заедно с датата в долния десен ъгъл - не мога да кажа дали е купуването или активирането (защото бяха близко), но реално от четвъртък вечер до събота вечер ползвахме hola 48 ч. Включително и до летището - покрива автобус 46 и метро L9S. Само автобуси А1 и А2 не могат да се ползват с нея.

Общи условия

Активация на акаунт