Барселона - тема 14

• 26 301
  • 431
  •   1
Отговори
# 420
По един разказ от дама във форума и след коментарите тук си поръчах чанта за кръст за документи и пари за под дрехите. Не пречи да се подсигурим и няма да се движим късно вечер или сами. Дано всичко мине добре 🤞

# 421
  • ново
София е в пъти по-безопасна от БСн. Разбира се, че и там живеят хора, но това, че в София са щели да ви оберат не е представителна извадка.
Същото важи за всяко друго населено място.

# 422
Здравейте, имам въпрос относно регистрацията в приложението им за карти за пътуване. Опитах да се регистрирам, но получих отказ, в съобщението пише да прикача валидна европейска лична карта. Някой има ли опит или да даде някакъв съвет при регистрацията?

# 423
Здравейте, има ли някой в момента в Барселона. Имаме букнат полет за петък, но ни притеснява прогнозата за времето, ако някой е там в момента и може да даде актуална информация, ще е супер.

# 424
  • София
Копирам пост от фейсбук без да съм проверил и да съм сигурен точно така ли е, но който има интерес, може да проучи :

За тези от вас, които ще посетят Барселона съвсем скоро,от 27.01 до 24.02 влаковете на Renfe Rodalies 6-те зони за околностите на Барселона, както и регионалните влакове и за Media distancia са безплатни. Само трябва,чисто формално да си изкарате карта за 10 пътувания.Картата не е индивидуална и при използване и на 10 пътувания,може да си вземете друга,няма ограничения.
За регионалните влакове и тези на Media distancia  трябва да упоменете до кое населено място искате да пътувате и важи само за този маршрут. Ако желаете за друго място, трябва да си вземете друга карта. Без ограничения.

Важи и от / до летището за влаковете R2N

# 425
Привет! Предстои ни да посетим Барселона в началато на Март. Искаме да посетим Монджуик, но прочетох, че фоникулярът до единия лифт не работи. Дали е така?
А за Камп Ноу проверявах в официалния сайт за билети. Знам, че още е в ремонт, но на повечето пишеше - гледна точка на строителството. Какво е това?
Благодаря предварително и хубава вечер!

# 426
До Монжуик има автобус 150 хваща се от Площад Испания. На връщане може и пеша да се върнете през парка който е много симпатичен.

# 427
Майка ми беше на Камп Ноу, когато си беше в ремонт (март 2025) и много ѝ хареса, тя е футболен фен. Има отстъпка за студенти.

# 428
Информацията за безплатни билети за влака е вярна! На нас ни дадоха карта за 10 безплатни пътувания на гарата на летището.

# 429
В четвъртък летим за така мечтаната Барселона. Имам план за три дни, но ме интересува дали наистина има намаления, които да си струват.

# 430
Намаления за какво, за дрехи ли? Защото ако е за входове, ако не сте взели досега, може и да нямате особен избор.

# 431
На дрехи. Всички билети купихме онлай.
Там планът е горе-долу ясен.

Общи условия

Активация на акаунт