Dyson уреди за коса

• 17 573
  • 144
  •   1
Отговори
# 75
От Емаг с доставчик Емаг е моят. Взех го покрай черния петък и беше а 300-400лв надолу от други сайтове.

Благодаря ти, Bonjour Paris!
В Емаг цените са значително надолу, затова се притеснявах дали са оригинални. Но щом ти си доволна, значи са наред.

# 76
В предстоящата брошура на Метро е на много добра цена.
Аз оттам си взех прахосмукачката на Dyson. Станах фен на марката, имам три техни уреда Grinning

# 77
Денси , ма мен airwrap ми изправя косата прилично , но не като от фризьор , нужна ли ми е пресата ? 🙏🏼😘
Не знам да ти кажа. Тя доста си изправя, но не така супер изпечена косата и стъкло гладка, като от гореща преса. Но аз така не искам, не искам да си горя и косата, за мен това е най- доброто изправяне.
С другия се къдря, вълни си правя. Не мога така хубаво да се изправя дори с голямата четка.
Аз лично обожавам Airstrait и за мен е незаменим.

# 78
С airstrait ..
Скрит текст:
Денси , ма мен airwrap ми изправя косата прилично , но не като от фризьор , нужна ли ми е пресата ? 🙏🏼😘

# 79
Моят airwrap  също е от Emag с доставка Emag , доволна съм.

# 80
От Емаг с доставчик Емаг е моят. Взех го покрай черния петък и беше а 300-400лв надолу от други сайтове.

Благодаря ти, Bonjour Paris!
В Емаг цените са значително надолу, затова се притеснявах дали са оригинални. Но щом ти си доволна, значи са наред.

Гледай само доставчикът да е Емаг, че да е оригинален. Другите продавачи в платформата не са много сигурни винаги и може да има ментета сред тях. Оригинален е, имам и прахосмукачка Дайсън от Емаг с доставчик Емаг и всичко е наред.

# 81
Благодаря за отговорите ви момичета! Flowers Rose

[/quote]

Гледай само доставчикът да е Емаг, че да е оригинален. Другите продавачи в платформата не са много сигурни винаги и може да има ментета сред тях.
[/quote]

Bonjour Paris!, това е много полезно уточнение за мен, благодаря!
В Емаг е най-изгодно в момента, така че ще го взема от там,

# 82
Писах в началото на темата, че се чудя дали да си взема Dyson Airstrait. Е, все още не съм убедена, че ми трябва, но го следя в Емаг. Наистина преди около месец имаше оферта на розовия, който е с калъф. Беше с доставчик Емаг, намален на 950 лв и на всичкото отгоре можеше да се купи на изплащане без оскъпяване, май бяха 20 вноски, но не съм сигурна. Май трябваше да се възползвам, но просто към Емаг съм с леко особени чувства, така да се каже и им нямам много доверие. Нищо, последните мнения тук лично на мен ми бяха много полезни, за което благодаря и при подобна оферта вероятно ще купя.

# 83
Аз съм купувала и друга техника от Емаг с доставка Емаг, налагало ми се е да връщам за ремонт (смяна ) ами не е имало никакъв проблем, идват на адрес вземат връщат за тяхна сметка. Дано с Дайсъна нямам проблеми, но ако се наложи знам че мога да го пратя обратно по веригата 😉

# 84
Момичета, купих си машата Dyson Airwrap complete long и вече два пъти я ползвах. За изсушаване е супер - става бързо и не ми пресушава косата,  но от към прическа удрям на греда. До сега си правех прилични букли с четка и сешоар, но с дайсъна нещо не се справям. Чупки правя горе-долу, но нямам обем в корена, някак залепена за главата ми стои.
Трябва си гледане на клипчета и това е.
Като цяло съм много доволна, трябва ми само опит.

# 85
Аз го ползвах 3 месеца почти ежедневно преди да го върна и така и не можах да докарам прилична прическа въпреки гледането на клипове. Мисля, че просто не е подходящ за някои коси. Със сешоар и кръгла четка се справям, но еъррапа беше пълна загуба на време за мен. Дано при теб да е различно.

# 86
Barbi, и на мен ми е трудно, но има проблясъци. Вече де справям по-добре. Къдриците ми са различни от тези с четка и сешоар, по-отпуснати са, абе направо вълни, но ми харесва. При дъщеря ми става перфектно, но тя не прави къдрици, а я изправя. Косата й по принцип е мазна, а с дайсъна и на втория ден е супер. Също изглежда и по-здрава

# 87
Не се отказвайте, получава се, при мен в началото бяха вълни, но после се научих и къдрици да правя. Трябва повече да задържам, по-малки кичури и косата да е влажна.

# 88
Здравейте!
В обмисляне съм да си закупя dyson airstrait (пресата). Косата ми е много дълга, много гъста и с твърд косъм. Досега не е боядисвана, напълно естествена.
Тези от вас, които са закупили уреда, доволни ли сте и според вас подходящ ли е за коса, като моята?

# 89
Обмислям покупка на новия модел airwarap, но изобщо не ми харесват цветовете, в които  се предлага тук. Ако го поръчам с доставка от Германия от официални сайт ще мога ли да се възполвам от гаранцията в България при нужда?

Общи условия

Активация на акаунт