Чайове за потискане на апетита

• 1 067
  • 11
  •   1
Отговори
  • Велико Търново
Здравейте, не намерих точно такава тема, ако има се извинявам.

Започнах едно предизвикателство с тренировки и момичето което ги прави има най- различни продукти. Чайове за потискане на апетита, протеини и други продукти .

Въпросът ми е вие доволни ли сте от някой такъв чай, имат ли наистина ефект?

# 1
Дори нормален чай би ти потиснал апетита. Не вярвам на такива магически добавки. Протеини? Ти сега си започнала, допълнителните протеини могат да ти изиграят лоша шега ако не си подложена на силови тренировки и натоварване. Един нормален калориен дефицит и правилно хранене ще ти свършат същата работа.

# 2
След като си започнала да тренираш,.последното от което имаш нужда е да използваш каквото и да е, за да не се храниш. По добре помисли как да промениш храненето си, ако хапваш БВ и сладко напр..

# 3
  • Велико Търново
Ох, опитвам се да се храня по- здравословно, гледам и да не ям сладко вече, но проблемът е че от недоспиване (с две бебета) все съм гладна.

Значи ще си продължавам с тренировките и няма да се заплесвам по други добавки. 😊

# 4
  • Банско
След бременност поне 1 година хормоните и организма се наглася да се върне към нормалното си състояние, което е било преди бременността и децата. Нормално е да ви се яде повече. Аз свалих само с fasting (не ям сутрин до към 10 или 11) и вечерям в 18:00 следобяд. Така само свалих 10 кила иначе бях пробвала доста неща.
Иначе по темата пила съм само Wow tea и не ми намаляваше апетита, даже ставах по-гладна и ми стържеше корема след него.

# 5
  • Велико Търново
Супер е че при вас е подействало този метод на хранене 😊. Аз пробвах, но ако пия кафето на гладно корема започва зверски много да ме боли и гледам винаги да хапна нещо.

Иначе те моите хормони мисля още дълго няма да се нормализират, все още кърмя "бебето"       ( 1г. и 4 месеца) 🥴.

Този чай ми звучи като да ям ябълки, те така ми действат 😄.

# 6
Няма общо с кърменето, кърмих много дълго и свалих 30кг след раждането.
Щом кърмиш, чайове и лекарства не са ок...

# 7
Аз напоследък имам зверски апетит за сладко. То винаги съм имала де, но като спрях кърменето и се отнесох. В резултат разбира се килцата яко нагоре. Може и при мен да е от недоспиването, не съм се сетила, че е възможна причина. Обмислям да започна 90-дневната диета. Или поне да огранича сладкото. Имам познати, свалили преди време с тази диета, а и не се лишаваш от нищо, имаш си дни дори за тортички. ☺️

# 8
Гладът за сладко е понякога сигнал, че не се храните добре или поне не се храните пълноценно. Аз имам добър опит с 90 дневната, но е много трудоемко приготвянето при условия, че останалите членове на семейството на са на режим. Плодовите дни изобщо не можех да ги правя, защото имах сериозни болки в корема, а ябълка на гладно за закуска също не беше за мен. Въпреки това свалих и се чувствах добре.

# 9
  • Велико Търново
Аз пък преди години качих след тази диета, и няма да казвам колко лоша бях през водните и плодовите дни 😄. Но иначе знам че други хора са отслабвали с нея. Но аз не мога да спазвам диети, предпочитам да хапвам умерено и да не ям между храненията, така се чувствам най- добре.

Успех с 90 дневната диета 😊

# 10
Повечето модерни режими и диети са измислени с цел да се изкарват пари.

Истината за здравословното отслабване според мен е проста, недейте да търсите чудодейни чайове, хапчета и подобни. Умерено и пълноценно хранене, чисти продукти, разумни порции. Преработените храни да са изключение. Приготвяйте си здравословна и разнообразна храна с хубави продукти - и не го приемайте като "режим", като някакъв временен напън. Това е елементарна грижа за здравето.

Ако сте с две малки дечица в момента, напълно разбирам умората. Мисля, че съвсем не е моментът за драстични ограничения. Правете малки стъпки - например леки упражнения у дома, но само ако имате енергия за това. Грижата за две бебета е достатъчно голяма отговорност, не си образувайте допълнителен стрес. Движете се, както и когато ви е приятно. Когато ежедневният ви ритъм се нормализира и започнете да се наспивате, ще се върне и енергията за повече спорт.

Пожелавам ви здрави дечица и много усмивки! Simple Smile

# 11
  • Велико Търново
Повечето модерни режими и диети са измислени с цел да се изкарват пари.

Истината за здравословното отслабване според мен е проста, недейте да търсите чудодейни чайове, хапчета и подобни. Умерено и пълноценно хранене, чисти продукти, разумни порции. Преработените храни да са изключение. Приготвяйте си здравословна и разнообразна храна с хубави продукти - и не го приемайте като "режим", като някакъв временен напън. Това е елементарна грижа за здравето.

Ако сте с две малки дечица в момента, напълно разбирам умората. Мисля, че съвсем не е моментът за драстични ограничения. Правете малки стъпки - например леки упражнения у дома, но само ако имате енергия за това. Грижата за две бебета е достатъчно голяма отговорност, не си образувайте допълнителен стрес. Движете се, както и когато ви е приятно. Когато ежедневният ви ритъм се нормализира и започнете да се наспивате, ще се върне и енергията за повече спорт.

Пожелавам ви здрави дечица и много усмивки! Simple Smile

Много благодаря 😊.  Бъдете здрави! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт