От може би вече повече от 4 години обикалям лекари и вече няма решение на проблема !
Четох в една друга група сходен проблем , много хора го имат , но никой не е получил отговор на това !
От много време насам получавам някакви странни болки в дванадесетопръстника, горещина в стомаха и бучка в гърлото!
Придружено към тези симптоми е и болки в гърба (тъпа, лека - тип умора) , нещо като задух и пулс на 80-90 макс 100!
Това нещо се появява само в седнало положение , в различни части на деня с дълга продължителност , понякога няколко часа , направо психически не издържам!
Имам и прекомерно потене под мишниците със силна миризма (използвам стикове, дезодоранти, какво ли не , но не могат да преодолеят миризмата) !
Пия хапчета за киселини , паренето не изчезва , пия също така и пробитор , защото имам проблем с рефлукс , отшумява след хапчето, но паренето остава!
Правил съм лечение за антрален гастрит с диагноза от гастроскопия , спазвам си диети, близкия месец съм даже изцяло на бяла диета (ориз, макарони и т.н) !
Всички лоши храни съм спрял!
Даже апетит нямам , понякога се засилва и започвам да ям адски много, но тогава и всички проблеми изчезват!
Също така през цялото време усещам една стегнатос в тялото , като скован !
Трудно заспивам, трудно се събуждам ….
Тревоги нямам , почивам достатъчно, работя по 8 часа , старая се да се грижа добре за себе си.
Пълни кръвни изследвания - всичко е 6…
Просто нямам идея какво се случва …
Размишлявам за паник атаки , но те продължавали не повече от 20 мин!
Дори една позната лекарка ми каза да си взема Лотосоник, грам не усещам да ме отпуска!
Лошото е , че ми стана травма в главата …
Болки в стомаха нямам , само парене от киселини и много киселини!
При сън и пулса ми спи !
Трудно заспивам , но заспя ли , няма ставане …
Проблемите започват със събуждането!
Ако някой е срещал подобни проблеми , нека сподели!
ВСИЧКИ СИМПТОМИ ИЗЧЕЗВАТ ПРИ НЯКАКВА СИ ФИЗИЧЕСКА ДЕЙНОСТ!
Благодаря за вниманието и спокойна вечер!