Подготовка за малкия човек - тема 28

• 32 992
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Моля препоръчайте видео-бейбифон,че на пазара има голям избор и не се ориентирам.Някой от който сте доволни?

# 646
Присъединявам се към въпроса за бейбифона и да е с по-голям радиус на обхват по възможност 🤍

# 647
Аз съм с WiFi камера (Xiaomi C400) и съм страшно доволна. Мога да си наглеждам детето дори и когато съм някъде навън и съм го оставила при някой друг. Има опция прозорчето на приложението да се направи по-малко (като pop-up window) и така телефона да си се използва междувременно и с друга цел. Тези стандартни бебефони са ми ограничаващи с обхвата на работа.

# 648
Аз съм с камера Tapo c220. Разпознава детски плач и праща нотификации.

# 649
Аз съм с WiFi камера (Xiaomi C400) и съм страшно доволна. Мога да си наглеждам детето дори и когато съм някъде навън и съм го оставила при някой друг. Има опция прозорчето на приложението да се направи по-малко (като pop-up window) и така телефона да си се използва междувременно и с друга цел. Тези стандартни бебефони са ми ограничаващи с обхвата на работа.

Имаше ли в комплекта включени някакви държачи или стойка за кошара? Може ли приложението да се ползва на повече от един телефон и да бъде отворено едновременно?

# 650
Ние бяхме с Wi-Fi камера на D-Link, но наскоро гледах, че моделът вече не се предлага и се намира трудно. Сега имат други, но за тях отзиви нямам.
Беше само камера, без мониторче към нея. Можеше обаче да се достъпи от всяко мобилно устройство - телефон/таблет/лаптоп, от всяка точка и едновремено.
Сега пак ще търсим такава камера.

# 651
flower7, може да се ползва камерата от няколко устройства едновременно, да. Мисля, че до пет броя е позволено. Лично аз не съм тествала, само на моя телефон имам приложението. В кутията има приставка само за монтиране на стена. За монтаж на кошарата си поръчвах отделно приставка от Тему, 5 - 6лв беше.

# 652
  • София
Ние сме с Wifi камера на Kikaboo, доволна съм.

# 653
  • до най-прекрасния мъж
Ние сме с wi-fi камера от Робикам, най-обикновена за вътрешен монтаж. ММ я закрепи на стената. Има голям обхват, върти се при нужда, има двупосочен звук. Достъпва се от таблет/телефон/компютър чрез приложението ICSee. Пази записите 7-10 дни. Може да се гледа от всяка една точка и е удобно, когато детето е с външен човек. Възможен е едновремен достъп от повече от едно устройство (с ММ гледаме понякога едновременно, понеже в същото приложение са ни и камерите на селската къща).

# 654
  • Varna
И аз съм в голяма чуденка за бебефона...
От една страна камерата си е удобство за малко пари, но от друга си "вързан" с интернета.
Мисля си дали да не взема комбинирано устройство, което може и с wi-fi и отделно си има дисплей с радиовръзка. Идеята ми е, че все някога, все някъде ще мръднем с това бебе и би било удобно да имаме устройство, което да вземем с нас, без да разчитаме на селски/хотелски интернет Grin

Примерно:
https://www.emag.bg/smart-bebefon-wifi-2-v-1-5-displej-vryzka-s- … D0%B4%D0%BA%D0%BE

# 655
Момичета, от кой модел точно на помпа за кърма Spectra сте доволни? Обърках се в това изобилие🙏

# 656
Моята е Спектра S2+. S1 (синя) и S2 (розова) са еднакви като функции и настройки, но S1 има батерия и е преносима, а S2 работи само на ток.

Synergy Gold е по-новият модел, тя също е двойна и дава възможност да се правят различни настройки за всяка гърда по отделно. Ако трябваше да избирам сега бих купила нея или S1.

Dual Compact модела е подобна и преносима, но няма настройка на честотата на засмукване, а само на силата на вакуума.

За S9 съм виждала доста лоши отзиви.

# 657
И аз съм с S1

# 658
Здравейте, момичета. Откъде купувате хубави памучни и мериносови одеалца и пелени?

# 659
Здравейте, момичета. Откъде купувате хубави памучни и мериносови одеалца и пелени?

Gush и Cotton Hug съм доволна аз.

Общи условия

Активация на акаунт