💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 4💛

• 13 332
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Добре си е детето, високо върви да ти е живо и здраво.
Снощи пак се будихме да ревем към 23 часа 😔. Дадох й мляко заспа, не много спокойно, но все пак заспа. Зарадвах се, че поне няма да ме буди към 4-5 да яде, но уви и тогава яде... Вчера си изяде цялото пюре(месно) 190гр. на обяд, преди лягане също си изпи всичкото мляко, как така яде не знам. Че и пак проблеми с изхождането, но пък яде... Да взема да й давам повечко ли и аз не знам вече.
Мамите на АМ, започнах те ли да давате повече, колко мл. правите?

Плуването е прекрасно занимание, бихме ходили, но може би като стане по-топло. То и не вярвам в моя град да има такова за бебета 😁.

# 631
И аз мислех за плуване или бейби СПА, обаче сега е доста студено. Може би да се вдигнат малко поне градусите навън. Иначе и на мен ми се струва сложно занимание. Със сигурност трябва да сме двама. Трябва и стриктна организация, да се е наспала, да е яла и да тръгваме. Банските сигурно няма да ми станат, а и са половинки, за това ще трябва с таткото. Отделно столчето е монтирано в неговата кола, а аз не мога да карам тоя кораб. Не си представям да отида сама, абсурд просто.

# 632
Мале мале, на мен каката ми е 12.5кг на 2г и половина. На годинка беше 9. Ама ние явно сме дребни или моята кърма за нищо не струва. Надявам се поне за имунитет…
Някои мацки са по-финни. Аз винаги съм била висока и добре, че имам форми, иначе щях да съм щека. Баща й също е висок и явно и тя ще е височка.
Ако пък на моят ръст, 177см съм пухкава (подобно на сега) съм като кобила хахаха 😄 но преди да забременея третият път, тъъкмо бях пооправила нещата. Сега пак е за чудо и приказ. Пък как обичам да яяяяямм 😂😂

Това е 2 месеца преди да забременя с Верена. Тази рокля си я купих и забременях, още не съм я обличала. Освен да я облека за детската плащадка, че к 3те деца къде другъде. Тъкмо да стана звездата на деня 😂😂😂

# 633
Кремона, уау 😍
Айде да става топло вече да изгряваме поне по площадките 😁
Аз зимата я изкарах с едно дълго дебело яке и нямаше никакво значение какво нося под него. Можеше и с пижамата 😂
Мислех си и аз да я водя на плуване или киндиру ама ме домързява. Иначе е много хубаво.

# 634
Кремона, много си секси Simple Smile)

# 635
Супер форми имаш 🥰

# 636
Кремона …🤩🤩🤩
Преди да забременея и аз бях в най-добрата си форма, сега корема ми не издържа носа да си издухам😂😂😂  а бях 52кг стегната, без целулит ( бях на процедури).. размечтах се бее

Аз си шофирам сама с детето вс ден, не ми е драмата това, ама виж банския да😂😂😂
Студът не ми е фактор. Там се изсушаваме добре и има парко места за 20сек сме в колата. Даже може да мине за каляване😅Ама как аз да си махна мокрия бански ако съм сама с детето.. там е хватката😅 като няма мн трафик в Сф мога да карам сестра ми да идва с мен ама сега за да стане да сме в 10 на плуване да дойда и тя и тн ще адско е тия задръствания.

# 637
Кремона, много си секси Simple Smile)

Бях! 😂
Това е пробната на Guess. Истината е, че техните рокли са магически! Пробвайте! Най-секси роклите са ми от там! Въпреки че гилотинката чака на вратата 🤭 цифра са. Но са стра'отни!

Благодаря ви момичета! От време на време си поплаквам на тези стари снимки. Защото трети път.. дали ще стане така, кой знае. 🥺 в момента за корем имам една тава от сланини 🤭  кофти.. вчера сложих една "стара блуза". Ми тя ми стои като от на Верена гърдероба. Като лигавник 😂
Над 9 години нямам фейсбук, а зная че там доста се филтрират момичетата. Дори не зная как става, но зная че се практикува и въпреки че го знам, сигурно гледайки ги, след като съм родила, щях доста да се комплексирам 🤪
Оо, Лина, бански не слагам, до лято 2026. 😁Поне 😏

# 638
КремонаЛиза, от снимката ясно си личи защо са ти направили 3то дете Simple Smile. Вярвам, че щом след една бременност може да има връщане към старите килограми, значи си е ген и ще има и след втора и т.н. Аз сега като кърмя 2-3 пъти по-малко през деня и не вървя 10 000 крачки, заради студа започнах да качвам... много кофти, а беше хубаво да си ям и да не се отразява Simple Smile

# 639
КремонаЛиза, от снимката ясно си личи защо са ти направили 3то дете Simple Smile.
Разсмя ме! 🤭 🌹
Аз не остлабвав, докято, кървя, а качвам. Чуденце ставам.
Лина, на какви процедури си ходила, за да се справиш с целулита? Кажи ни моля те, и ние да станем мацки 😁☺️

# 640
Една рехабилитаторка, бивша гребкиня вече около 50г, ми правеше антицелулитни масажи. Боли, пари и е кофти. Обаче в рамките на месец правиш по 2/3 в седмица и те прави трепач.  Но аз бях слаба и тренирах, махна ми целулита. Май ми е генетично дори и 50кила да съм целулит си има. И се налага да го разбивам от вр на вр. Сега само на челото нямам целулит😂😂😂

# 641
Хахаха това в масажите е нещо наистина сполучливо! И аз имам така да се каже целулитец, обичам да казвам, че само по вратът нямам 😁 наследство от мама ❤️ нищо, здраве да е! Докато плавах ходех на такива масажи, наистина действат!
Благодаря ти, Лина! 🌹
Посещавала съм и LPG, във Варна имам една мацка, не дере кожи и е полезно. Ако има желаещи, ще дам координати. Тя ми действаше добре след всяко раждане. След това раждане, ще видим по-нататък 😁 първоначално много боли, както и с масажите. Искам да опитам да изглеждам добре, зная че и всяка от вас. Докато живеехме в София, ходех преди 8 години, в първото в България открито X body на Джеймс Баучер, само там имаше, беше ми близо, ние живеехме на Димитър Хаджикоцев. Там също направиха чудеса, обаче ме скъсваха от тренировки. Бебето пълзеше около мен. След всяка тренировса и двавата влизахме в банята заедно, защото той като пълзи около мен..... там не е чисто и подходящо за 8 месечно бебе . 2 млади момчета бяха. Тук във Варна, нещо не попаднах на треньор, за месец и половина нямаше промяна. За след второто раждане става дума. Подейства ми много зле. Не мога да ви опиша колко много плаках. Знам, суетата е кофти нещо, но по хората и тя ходи.
Отплеснах се пак, ама съм крайно приказлива 🤭

# 642
Кремона, великолепно изглеждаш! Адмирации!
Аз преди да забременея бях в най-лошата форма от живота си, та не страдам твърде. Grinning

Иначе за плуване - аз ходя в Малките рибки във Витоша. Супер ми е там, амаа сега зимата е тегаво - то са колички, космонавти, астронавти, чудесии и сама не смогвам. Като се затопли времето ще се оправям и сама ама сега с целия багаж ми е трудно. Simple Smile

# 643
И ние бяхме там онзи ден. Доста време губя в трафик до там, но garitage май е по-неудобно ако си сам с бебето. В рибките има шезлонги до басейна и там можеш да спретнеш детето, в garitage имаше само повивалник всъблекалнята.

# 644
Davis, беше ... 🥲 но благодаря! ❤️
Момичета, доста сте смели, аз не бих се наела да водя бебе с всички багажерии, а вие сте го правили! Поздравявам ви за тази самоотверженост! 🙏🌹

Общи условия

Активация на акаунт