Отговори
# 30

честито и на останалите да са много здравички ,усмихнати и палавички.

п.с.Този фотошоп голяма краста заради него изгорих на детето бибероните сега от Ямбол ще мирише не знам до къде.  ooooh!

# 31
здравейте и от мееен
Честити месечинки на всички бебончовци през днешния и вчерашния ден  bouquet
И честит ден ден на Диди81 да е здрава и мноооого щастлива  bouquet  bouquet  bouquet
Днес трябваше да съм на снимки.Да ама не!Обадиха ми се в понеделник вечерта да отида във вторник в 7 ч.!!!Беше ужасно!Цял ден нерви и притеснение!Чак в 9 вечерта ми дойде ред!Толкова се бях притеснила,че си бях глътнала граматиката!!!Изгърмях си жокерите на глупави въпроси Rolling EyesНо моля да ме съдите,че пред тиви-то е мноооооого по-лесно!Е,след жокерите рискувах с още един въпрос и оцелях!
После вече се отказах.Играеше ми се още.но бях много притеснена и сигурно щях да загубя.Тръгнаях си с 1875лв.Искам да ви кажа,че за тази игра са нужни10% знания и 90% късмет!!!!
Иси страхотни картички!И аз искам да се науча,но не ми остава време ooooh!

# 32
Здравейте, и от нас!
Честито на всички месечинки! Да растат здрави, засмяни за радост на всички ни!   bouquet
Само да ви кажа, че и ние си имаме месечинка днес, но още не сме се вкючили в списъка! Мариана днес става на 8 месеца!!! Много съм щастлива!

# 33
  • ES
........
После вече се отказах.Играеше ми се още.но бях много притеснена и сигурно щях да загубя.Тръгнаях си с 1875лв.Искам да ви кажа,че за тази игра са нужни10% знания и 90% късмет!!!!
...
Браво за куража! А и не си спечелила малко пари. Мислила ли си за някоя великденска екскурзийка?

# 34
MARIAELI,я кажи кога да те гледаме.Казаха ли ти кога ще те излъчват?А и 1875 лв. не са никак малко,особено в момент,когато ги нямаш.Имаш едно голяяяямо БРАВО от мен!!!

# 35
  • Варна
МарияЕли,Браво момиче smile3501 smile3501 smile3501.сумата не е малка,не съжалявай че си се отказала.
Кога ще го излъчат предаването  newsm78:hug:
Ето ви нещо свежо преди лягане Laughing
http://babichka.free.bg/

Честита месечинка на Мариана smile3525

# 36
  • Варна
Ikol  welcome
Честита месечинка на Марияна!

Мариели  newsm74
Лека и наспивна от нас! smile3524 newsm46

# 37
Честити 8 месеца на Марианчето!
Марияели: newsm47
jorjitonewsm27 Joy
Лека и от мен! baby_neutral

# 38
Честито и на малката Марианка! Да расте здраво и послушно дете!

isi_kam-много е красиво оформена темичката.  smile3525Кога ще пътуваш? Кажи кога да стискаме палци, за да се оправи всичко при теб.

MARIAELI- smile3501 smile3501 smile3501много добре си се справила, щом си се прибрала с такава сума. А и е имало за какво да стискаме палци smile3521 Казвай за кога да си навия алармата и да те гледаме по ТВ.

# 39
Здравейте дойде време най-после и аз да пиша. Благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравяване на Криси.  newsm20
Вече сме значително по-добре ( пу пу). Особено тази вечер си беше моето детенце. Игра много, смя се закача се.  Hug Остана само хремата, но и тя е значително по слаба. Надявам се до утре да е добре детенце.  Praynig

Честито на днешните месечинки и специално на Марианка. Да сте здрави и послушни дечица.
Изи страхотна е темичката   bouquet
МариаЕли браво не са малко пари и важното е че си доволна от себеси. Ще те гледаме. Shocked Grinning

# 40
 Mr. Green
чудех се дали да казвам,че малко ме е срам Embarassed
Ще ме дават някъде края на април-началото на май.Ще кажа като знам със сигурност.
много,ама много ви благодаря за подкрепата и че не ми се смеете Embarassed
Дани не съм доволна,защото знам,че мога много повече,но просто се бях вцепенила!Ще ме видите де Embarassed

# 41
Tази вечер игра една мома и ми се стори нашата мама,ама после прочетох ,че е спечелила и предположението отпадна ThinkingКазвай бързо кога ще те дават?
Честно казано аз повече харесвах Стано богат.

# 42
  • София
Много благодарим за поздравленията!
Иси
, много мило, че си ни сложила на картичка с Ема - много е хубава, веднага си я записвам при коледната и мартенската картичка   bouquet  bouquet  bouquet.
И темата е наистина много приятна   bouquet. Само да те подсетя да оправиш статистиката най-отгоре - сега с Марианка мааалко се увеличиха девойките, ще има яка конкуренция между мъжете за нас  bowuu.

Колкото до заглавието, пак не сме в тон - казваме и мама, но и тате, нямаме зъбчета и не лазим много. А тате наистина казва на баща си - вчера започна, след като й казах Тати си идва, ей-сега ще влезе. Тя гледа, гледа във вратата и като влезе, такава усмивка пусна  Grinning. И после като започна тататата, не е спряла оттогава. Мама казва, когато яде или плаче, но и в други моменти, мисля, че знае, че така ме вика. Но започнахме с дада и нене най-напред.

Днес понеже ме подсетихте, извадих слънцезащитния крем, който бях купила още преди да родя - на Бюбхен, с фактор 32 и намазах Яна, не беше лоша идея, защото постояхме на слънце.

dunda, мисля, че се започва с четвъртинка жълтък, аз ще започна след няколко дни да давам.

Mariaeli, аз като знам как се стягам, напълно те разбирам. Колкото - толкова, важното е, че си пробвала нещо ново.

# 43

Много здраве и весел месец на дребосъчетата:
 baloni Йоанна на мама RAVIA baloni  Ема на мама popova baloni  Мариана на мама ikol  baloni Георги на мама BuNNy  baloni Ния на мама Nike baloni Яна на мама Betta baloni Божидар на мама vike  baloni Анджела на мама bibii   baloni

# 44
Само да те подсетя да оправиш статистиката най-отгоре - сега с Марианка мааалко се увеличиха девойките, ще има яка конкуренция между мъжете за нас  bowuu.
права си ,но понеже го коригирах вечерта ,утре ще го оправя.Само ,че  добавих и Макси на stef1245 така ,че няма да е много жестока борбата. Mr. Green
Момичета имам една молба .Има една мама която иска да пише при нас ,но не може да се престраши.Понеже знам какво е чувството ,нека кажем добре си дошла на мама IanaAlex с бебе Алекс роден на 23 юни welcome welcome

Общи условия

Активация на акаунт