Tizija-относно кучетата. Тук Общинта си има отдел, който се занимава с бездомните кучета/ние го наричаме на жаргон Кучкарника/, но има една агенция-германска-тя кастрира бездомните кучета,маркира ги и ги пуска на свобода. Точно тези маркираните псета, служителите от приюта не могат да ги приберат и да се приложи афтаназия, ако никой не ги потърси 2 седмица. Но закона позволява маркирано куче да бъде убито от случаен минувач-това е вратичката
Просто исках да доуточня, че колегите от Общината нямат права над част от кучетата, за съжаление. По-лошо е, когато са на глудница... Едното нападне ли и другите го последват 
isi_kam- ще се молим
- дано всичко е наред с малкия и да е поредната лекарска грешкаСлънчо- дано да не е алергия. Днес пиши как сте?
Tizija- е те това със сладоледа не мога да го разбера. Дори и да е захранила рано детето си, за един месец чак сладолед..... явно има много луди майки на този свят

Диди Ф- грешката е моя.
, не съм прочела правилно. Сори 
Снощи получих много силна бъбречна криза. Бях на легло за 4 часа. Понеже аз винаги си се грижа за бебчо и мъжът ми, никога, дори не е сменял памперс се наложи да се оправят по мъжки. Добре, че кумът ни беше на гости, а той има 3 годишен син и знаеше как се мие дете и сменя памперс
Иначе мъжът ми много помага в домакинството, но с гледането на бебе.....хич го няма..... Дано да съм изкарала песъчинките, че иначе ....... адски много боли
То и аз съм си за убиване, купих си минерална вода Хисар
и тя е предизвикала кризата. Затова вече ще пия само трапезна вода. Страх лозе пази

Но за сметка на това през нощта е по-спокоен. 

/.
.Лятна,много хубава,и такъв кеф е като я сложа вутре не е истина просто....то е подскачане,въртене и писъци от кеф
Ето я и нея

Не

Сега направо ми е мъка какво ще е.
...
Аз съм Нани, извинете за грешката.