Бонуси към заплатата на работното място

• 1 700
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Мисифу, може би не се разбира - миналия септември -2023, тогава бяха само няколко месеца и си имах бонус. Сега съм си била цялата 2024 на работа. Наистина, повече ме притеснява тази липса да не е свързана с предизвестие.
В тази фирма, това което в момента правя, никой друг не го прави, тъй като е строго специфично и апарата, с който работя е само един. Когато отсъствах никой не го е правил, работили са тай да се каже ,,на сляпо''. Сега откривам грешки, заради които бях назначена и купен апарата преди 12г, но ми казват, нищо може и така да се работи...Аз си пиша доклади и им ги отбелязвам все пак, защото не искам да излезе, че изобщо пък нищо не правя, но не ми ги искат...Такава специализитана работа мога да си намеря в почти всяка лаборатория (химическа или медицинска), аз просто си харесвам работата (вид работа, работно време, местоположение) и си я търся. Друга позиция в същата фирма означава или да седна на бюро (в София), или да се местя в производството (във Варна), което не ми е опция.
Питай изобщо имало ли е бонус тая година.
Ако толкова много харесваш работата в точно тази конкретна фирма само потрай. Рано или късно някой клиент ще изпищи, защото не са взели под внимание замерването от машината. Тогава ще се сетят, че и това е важно.

# 16
Мисифу, може би не се разбира - миналия септември -2023, тогава бяха само няколко месеца и си имах бонус. Сега съм си била цялата 2024 на работа. Наистина, повече ме притеснява тази липса да не е свързана с предизвестие.
В тази фирма, това което в момента правя, никой друг не го прави, тъй като е строго специфично и апарата, с който работя е само един. Когато отсъствах никой не го е правил, работили са тай да се каже ,,на сляпо''. Сега откривам грешки, заради които бях назначена и купен апарата преди 12г, но ми казват, нищо може и така да се работи...Аз си пиша доклади и им ги отбелязвам все пак, защото не искам да излезе, че изобщо пък нищо не правя, но не ми ги искат...Такава специализитана работа мога да си намеря в почти всяка лаборатория (химическа или медицинска), аз просто си харесвам работата (вид работа, работно време, местоположение) и си я търся. Друга позиция в същата фирма означава или да седна на бюро (в София), или да се местя в производството (във Варна), което не ми е опция.

Ти сама си правиш филм в главата. От това ти какво си мислиш, до реалността е цяла "пропаст". Говориш с прекия си ръководител за бонуси, заплата....И аз работя в голяма фирма, външна фирма изготвя заплатите и аз нямах бонус. Изчаках 2 дни, може нещо да е станало, ами да станало беше, пропусвали са ме. Видях в системата, че лично изпълнителния ни директор  любезно, но  с нареждане ЧР, което пък в друга държава, да проверят случая. Ами ако бях като теб, вече да съм в сериал. Комуникация и не се вкопчнаш сякаш това е единствената работа, ако наистина се чувстващ ощетена.

Няма чувства, няма емоции има договаряне на условия и да ти пасва работната среда.

Общи условия

Активация на акаунт