Летни гуми

• 1 009
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Трябва да купя летни гуми, препопъчайте бюджетни гуми, които не са лоши и от къде да ги поръчам.

# 16
  • Out of the Mix
Трябва да купя летни гуми, препопъчайте бюджетни гуми, които не са лоши и от къде да ги поръчам.
Давам ти насоки:

Избягвай всякакви имена на животни, корморани, влечуги, всякакви китайски боклуци, камъни, примерно Firestone и т.н.

Само Bridgestone стават, но не са бюджетни.

Бюджетни прилични гуми среден клас са предложенията на Barum и Debica.
Под този клас не падай, ако искаш нормална гума за търкаляне.

Откъде да поръчаш, зависи в кой град си, и какво означава това, онлайн и да ти ги доставят до адрес, или искаш и монтаж на място.

Иначе нормални търговци са Diana, Medina Med и Примекс. Някои купуват и от bggumi.com.

Успех!

# 17
  • над кукувичето гнездо
avtogumi.bg препоръчвам

Летни хенкуук среден клас 205/70/R15, с добри показатели за мокра настилка и разход на гориво, ми излязоха към 650 лв преди 2 години. От фирмата са отзивчиви и отговарят бързо на телефон и мейл. Помагат и в избора.

От Диана не съм никак очарована, два дена никой не вдигна на 3 различни телефона, на мейл ми отговориха с обаждане след 3 дена.

# 18
На мен за количката на детето ми препоръчаха зимни Hankook и летни Nokian. Доволна съм и от двете марки, вече колко години са си запазили параметрите.

А ползвам "Радиал" под моста Чавдар. И в "Примекс" съм ходила, но е далеч.

# 19
  • над кукувичето гнездо
И аз исках зимни хенкуук, но не можах с тези размери да намеря в удовлетворяващ ценови диапазон. Всичко по-читаво и не твърде скъпо в този размер са гуми за бус и в крайна купих китайки за зимата. Доволна съм, не поднасят на мокро, а джипката добре се държи и на сняг, какъвто все по-рядко вижда и то основно няколко пъти през зимата, като се налага да стигам до хижички.

# 20
Благодаря ви за мненията ,Купих Дебика от практис, утре ще отида да ги монтират .

Общи условия

Активация на акаунт