Жените имали много претенции

• 17 780
  • 533
  •   1
Отговори
# 180
  • Далечният изток
Е, те няма как да виреят заедно. Прекалено големи финансови различия... Ще пробват, ще видят, че не става, и кой от къде...

# 181
Няма да виреят заедно, а той до края на живота си ще реве как всички жени са меркантилни.

# 182
  • Далечният изток
Да се спасява...

# 183
Плащах си всичко,  но  е приятно  и да ти платят почерпка, не кой да е,  а твой човек. На млади години мъжът ми имаше връзки в склад, носех  конфекция, но  по-така. То отдавна бяха младите ми години. После  стана скръндза и ми вземаше  , не дава.  Болестите променят.
 Но  когато има , лесно си щедър. Явно мрънкащите просто си нямат и  аз тях не стига.

# 184
  • Далечният изток
Ама знаеш ли от кога повтарям, че проблемът не е в сметкаджийството или скъперничеството, а в бедността.

# 185
Когато дайсънът е по-скъп от колата му, а той прави сметка как жената ще плаща половината от неговата ипотека...
Ми... Да де?

# 186
Не съм съгласна за бедността. До характер е. Има заможни мъже дето пак им се свиди едно кафе да платят или едно цвете да купят. Той като е ръб,колкото и пари да има все тая.

# 187
  • Далечният изток
Ама да бе, естествено, че има изключения. То даже в тези случаи няма правила, все са изключения Grinning
Обикновено си броят стотинките до следващата заплата, как да почерпят... От богаташи не съм чувала, че жените са меркантилни, от скъсаняци - да.

# 188
  • София
До манталитет и възпитание е.
Познавам и аз доста мъже с този манталитет, замогват се, направо забогатяват, но продължават да третират жената до себе си по същия начин.

# 189
  • Далечният изток
Може... Аз не познавам такива.

# 190
  • София
Добре, да обобщим- бедни мъже - твърдо не.
После да ги разпрееляме на подкатегории.

# 191
Може би е добре да дефинираме и бедни мъже какво точно значи.

# 192
  • Далечният изток
Нямащ нищо във всеки аспект.

# 193
Много зависи за каква възраст се обсъжда имането или нямането. Едно е мъж на 20, на 30 или на 40.
Също така е от значение имането на някакви неща дали сам ги е постигнал, или са продибити от мамини и с роднински връзки. Обикновено изпиването на едно кафе с мъж е достатъчно, за да се прецени възпитанието му, капацитета и дали искаш да му дадеш шанс да се опознаете повече.
А понякога дори преди да стигнете до кафето може да се прецени, като те покани да пиете кафе във фитнеса примерно. Joy

# 194
Емоционално и интелектуално беден е най-страшно, не финансово. Последното е поправимо, първите две не знам как...

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 22:40 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт