Жените имали много претенции

• 17 635
  • 533
  •   1
Отговори
# 375
И аз мислех, че хората се събират в двойки и семейства, защото се обичат, то излезе трагедия.
Някои се обичат, други са 50/50 Grinning

# 376
И аз мислех, че хората се събират в двойки и семейства, защото се обичат, то излезе трагедия.
Някои се обичат, други са 50/50 Grinning

Колко ли смазващо трябва да е винаги да трепериш в една връзка да не те минат?
С един лев, с два лева, с едно готвене?

# 377
Само мъж, който носи на ръце и не позволява на жената и стотинка да даде за нещо, обича, да! Simple Smile

Любов да я опишеш!

# 378
  • Обран бостан ;)
Само мъж, който носи на ръце и не позволява на жената и стотинка да даде за нещо, обича, да! Simple Smile

Любов да я опишеш!
Романтика Wink

Тоест връзка, семейство, отношения, са като ресторантска услуга - поръчваш, носят, плащаш...
Добре, добре, хубаво, че се включвате, младите жени да четат внимателно от какви да бягат.

За човек, който оценява всичко в гурмета, парцалки и дрънкулки - така е да.

# 379
Ясно, че човек трябва да умее да казва не когато се налага, и не знам каква е тази услуга отнемаща 2 дни, но не е нормално да заклеймяваш безвъзмездната помощ към хора в нужда, още повече само защото са жени.
Скоро имах случай да сцепя и двете гуми на един бордюр. Трябваше ми мъжка помощ спешно, за да се оправя. След няма и половин час имаше трима приятели, които се отзоваха, първия включил се дойде и се оправихме с проблема двамата. Дори бира не съм обещавала. Аз също съм ходила до магистралата да давам резервна гума на приятел.
Показва много стиснотия и пресметливост, да чакаш да получиш нещо, за да направиш друго.
Радвам се, че нямам такива хора около мен.

# 380
То на емоционален инвалид какво друго да му вземеш,освен парите?

# 381
  • Somewhere far away
Прочетох само първото мнение - и ми стана ясно, че се радвам, че нямам фейсбук.

# 382
  • София
Прочетох само първото мнение - и ми стана ясно, че се радвам, че нямам фейсбук.
На мен във Фейсбук не ми излизат такива неща, защото там съм приятел с хора като мен. Само от тук научавам подобни неща. Виж във Фейсбук точно сега ми излезе това:

Скрит текст:

# 383
  • Обран бостан ;)
То на емоционален инвалид какво друго да му вземеш,освен парите?

Под секрет да ти кажа - с претенциЙ Wink не става. Друго трябва.

# 384
  • София
Годзила, в какво трябва да се изразява благодарността на една жена за свършена услуга? Секс, гаджелък? Ако не си доволен от формата на благодарността й, не го правиш. Или й казваш, това е прекалено голям ангажимент, бих го свършил единствено срещу заплащане еди колко си. Ама да го направиш и да чакаш благодарности в натура, сори, ти си в грешка.

# 385
За човек, който оценява всичко в гурмета, парцалки и дрънкулки - така е да.
Не само. Ако една жена е естет, със стил и вкус, не е задължително да е някаква кифла или златотърсачка. Обикновено такива жени сами си поддържаме предпочитанията.
Може да го оцени само мъж, който е на твоето ниво, вълна, начин на мислене.
За някой, който не му пука дали ще е със скъсани чорапи или мирише на пор, разбира се, че аз ще бъда надута и високомерна.
Различни вселени.
..
Големи откачалки има във фейсбук. Напоследък блокирам все повече. Ей сега блокнах един. Какви неща пишат, простооо. Не като да съм от вчера из нета и социалните мрежи. Предвидими са ми повечето. Но последната година или може би след ковид периода, се наблюдава една тотално подлудяла тенденция.
//
Мъжете обичат да се чувстват значими чрез помощ, героизъм, закрила, защита.
Слаби жени да искаш.
То няма угодия.
Като токсичния ми – влюбен съм в теб щото си такава силна, независима, със собствено мнение и действена. След 1 час – ти ме мачкаш. И то що – щото не мяцам и казвам винаги какво мисля без увъртане.
Е, айде, решавайте какво харесвате.

# 386
Аз изобщо не съм съгласна, че деленето на разходи е свързано с някакви липси в емоционалността, характера, ощетеност, пустота или каквото и да е било друго.

И двата ми най-крайни примера в живота, в които съм виждала разделение (да не описвам, че на някои лошо ще им стане) и дори аз самата съм повдигала вежда, а аз съм възпитана в независимост, са на мъже, които се държат страхотно с половинките си, единият даже е от най-емпатичните, които познавам.

Дефинира копнеж като чувството, което го обзема, когато рано сутрин стане и минавайки покрай стаята на децата, не влиза да ги види, за да не ги събуди, да се наспели, копнеж. Simple Smile

Другият, веднага щом се прибере вкъщи, гости, не гости, първата му работа е да отиде да прегърне и целуне жена си, да си побъбри малко с нея; като се натоварва на работа, той я строява да не поема толкова задачи. И двамата не са бедни, хич даже. Няма знак за равенство между 50-50 модела и липси в емоционалността.

# 387
Абеее....

# 388
  • Обран бостан ;)
Годзила, в какво трябва да се изразява благодарността на една жена за свършена услуга? Секс, гаджелък? Ако не си доволен от формата на благодарността й, не го правиш. Или й казваш, това е прекалено голям ангажимент, бих го свършил единствено срещу заплащане еди колко си. Ама да го направиш и да чакаш благодарности в натура, сори, ти си в грешка.
Според теб щом го помолят е длъжен да го прави и да не чака нищо насреща.

Варвате ли си като пишете подобни неща ?

# 389
Точно от тези женици дето ви вкарват в ролята на спасители и обичате да се правите на такива, трябва да бягаш.
...
Уверената и независима жена не борави с подобни прийоми..
Един човек (мъж или жена) може да е много уверен и независим в областите, в които има компетенция и възможности да се справи с възникналите препятствия. Но не може да си "независим" по принцип и за всичко. В реалния живот всички сме зависими от много други хора. Аз например съм зависим, или айде - разчитам, на майсторите в сервиза, в който обслужвам колата си, защото нищо не разбирам от това. Разчитам и на учителките на децата ми, защото те притежават знанията, уменията и търпението да ги обучават по-добре, откоклкото аз бих могъл. По същата логика има области, в които една жена може да има нужда от помощ - защо задължително трябва да е използвачка? Ако пък е такава, в крайна сметка мъжът доброволно е помогнал и я е "спасил"...

Общи условия

Активация на акаунт