Жените имали много претенции

• 17 386
  • 533
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Претенциите не се ли разбират малко по-натам, или от началото се влиза с 200? Thinking

Не, че не съм имал 1-2 на първа среща от-до родословно дърво да искат, извлечение на банкови сметки, айде сега не е нужно, защото може да е скрийншот от мобилното, може би иска:rolling_eyes:т поне шестцифрена сума джобни в нея?

Претенциите са още преди да излезеш с някого. Нали не мислиш, че една жена с претенции излиза с всеки?

# 76
  • София
За някои мъже кафе с десерт е претенция.
Да я изпратиш до вкъщи или удобен транспорт също.
Дребни, простички неща.

Лъвица го е казала преди мен.

# 77
Айда, с кавалер винаги ми е приятно да общувам, но си мисля, че не е само това...
Жените днес сме наследнички на тези наши предшественички, които са се свързвали със заможни мъже, и така са оцелявали, защото през миналите векове болести, глад, мизерия - оцелявали са добре ситуираните. Затова ни е в днк-то на жените според мен да обичаме да бъдем глезени. Smile

Аз с кеф си готвя вкъщи, не ми се ходи по ресторанти даже, само в определени, защото вкъщи ми е най-вкусно, в общи линии.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 03:56 от Анонимен

# 78
  • Out of the Mix
Горджъс, тези неща не са ли кавалерство по-скоро?

Лъвчо, за друго говоря - това е абсурдно, което се говори, обяснявам.

Запознавам се с приятна жена, говорим си, кефим се един на друг, и се виждаме, излизаме на няколко срещи. Хубаво ни е, продължаваме, мачваме се.
Никъде в процеса не се коментира и не се говори за "изисквания", "претенции", "капризи". Ние преди да сме се видяли, сме разбрали, че "меляме" един с друг. Единственото нещо, което ни вълнува е другият и да прекарваме време. Всеки е грамотен, интелигентен, зрял, самостоятелен и независим човек, не сме деца и тийнове.

Бриджит, me too за храната, а глезенето ми е в природата. Wink

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 21:53 от Revoker

# 79
  • Далечният изток
Ееее ама все пак сте си имали някаква комуникация, за да избереш ти да се видиш с нея и за да избере тя да се види с теб.
После на живо обикновено има разочаровани, ама ти явно си имал късмет Grinning

# 80
  • София
За теб кавалерство, за Герасим са претенции до Бога.
Оттам първи пост и тия меркантилни ку*ки.

# 81
  • Out of the Mix
Айда, как среща без комуникация?
Ако се запознаете онлайн, вие пак се виждате "задочно", снимки, соц. мрежи, след което на живо няма разочарования, човек си е същият, права си, може и късмет да съм изкарвал досега.
На "слепи" срещи не съм ходил от 20+ години.

Ако се запознаете навън фейс-ту фейс, там какво? Директно разменяте контакт.

Ок, Горджъс, разбрах.

# 82
  • волно калдъръмче
Сериозно?
В конкретния случай мисля, че е свързано със здравословни проблеми, така че може да не е по нейна вина.
Пък за претенциите, ако и ти си млад, готин и отракан, можеш да евеш нещо такова и без да се съобразяваш с претенции. Казвам от опит, не просто така
Съвсем сериозна съм - бивша мечка.

# 83
  • Най-красивата страна
Споменахте Коко Динев.Той колко пъти се жени и от колко жени има деца?
Май нито една златотърсачка не успя да се задържи при него въпреки,че и деца родиха.
Явно само с чалга визия не става....

За напълняването при жените-дебела жена може да отслабне,но тъпа не може да поумнее...

# 84
  • Далечният изток
По-скоро явно само с пари не става Wink

# 85
За напълняването при жените-дебела жена може да отслабне,но тъпа не може да поумнее...
Няма такива работи, това са някакви мантри за успокояване на съвестта.
Понякога дебелата дори и да отслабне си остава ментално дебела, но тъпата жена е възможно да поумнее, ако смени средата.

# 86
  • Out of the Mix
Ами, Годз, точно обратното е. Joy

# 87
  • София
Аз пък, с риск да изляза меркантилна златотърсачка, ще си призная, без бой, че обичам да ме черпят Smile не че не предлагам да се включа в сметката, и не че не връщам жестове, че не се включвам по принцип, но просто ми е готино. Не знам, сигурно някаква хилядолетна родова женска памет ще да се обажда, от времена, когато жените не са работели и е трябвало да разчитат на мъжа до тях да се грижи за тях и отрочетата им финансово.

Един мой близък приятел се беше закачил с една наистина меркантилна жена. След кратко опознване тя му каза в прав текст следните неща:
1. За да прави секс с него, трбява да я изведе поне 3 пъти на скъпи ресторанти, където сметката да е поне 500-1000лв
2. Да ѝ купи обици и кулие и даже му даде линк за върпсините бижута, които си е харесала.
3. Дори и да изпълни точки 1 и 2, секса не му е гарантиран, но пак трябва да я прелъстява, възбужда и т.н.

Самата жена, беше рускиня, добре изглеждаша, доста добро тяло, но амортизирана защото все пак беше на 37г.

Така, че Bridgette едно черпене няма нищо общо с моята представа за меркантилност Grinning

# 88
  • София
loodsman, още на първото ти изречение си казах, о, този е налетял на рускиня. Точно такива са някои от тях.
Българските златотърсачки просто си намират някой с пари и получават, каквото им се дава. Същото и със златотърсачите, че и те вече не са един и двама.

# 89
Ами, Годз, точно обратното е. Joy

Точно! Умна и пълна може да бъде и умна и слаба в някакъв момент, но тъпа и слаба няма шансове да стане умна и слаба. По принцип пиша.

Loodsman, че няма, няма. С моята също. Както често се случва, обаче, едно казваш, другите друго разбират - всеки приема чрез своя "апарат", пречупва през собствената призма. Но, да, който разбира, разбира! Wink

Общи условия

Активация на акаунт