Жените имали много претенции

• 17 611
  • 533
  •   1
Отговори
# 90
Тази не е била истинска професионалистка. Не е ли слушала Кобилкина? Grinning Значи трябва да му мъркаш и да му обясняваш колко голяма нужда имаш от нови обеци и чанта. И че си много гладна, преди да отидеш в тях искаш да хапнеш в любимия си ресторант.
Просто има грешен маркетинг.
Примерно в евтината кръчма има пространно меню с цени, грамажи и дори цени на резен лимон. В луксозния ресторант има десетстепенно меню - дегустация, без ценоразпис на всеки амюз буш и чаша вино. Пак си плащаш, ама се чувстваш по-така.

# 91
  • Варна
Да не цитирам чаршафи. Значи една жена трябва да работи, да върти цяла къща, да гледа деца и да е секси, ( което коства също доста време и усилия ) за мъж, който изкарва пари, и освен да работи не прави нищо друго и може да си позволи да изглежда на пр*дл*о

И да искам и аз средно богат мъж, с който да не мислил за постоянно скачащите цени в Кауфланд и данъците, за който ще съм сигурна че може да подсигури бъдещето на децата ни дори след смъртта ни. Така ще мога спокойно да се отдам на дом и семейство.
Напълно естествено е да го искаш.
Аз не бих родила от мъж, с който нямаме спокойни пари.
По-добре нереални очаквания, отколкото задоволяване с минимума, който все повече мъже ( от моя опит ) предлагат.
Все по-малко се стараят...

# 92
Между другото повечето мъже си нямат грам представа колко време и финанси са нужни една жена да е супер мега гига яка. От тренировки и добавки, през процедури, до грим, прическа и дрехи. Достатъчен е фактът, че не могат да разпознаят жена с грим и без грим. Стига да е с по-качествен фон дьо тен и телесен цвят сенки - ми, че тя така е станала от сън.

# 93
  • София
Между другото повечето мъже си нямат грам представа колко време и финанси са нужни една жена да е супер мега гига яка. От тренировки и добавки, през процедури, до грим, прическа и дрехи. Достатъчен е фактът, че не могат да разпознаят жена с грим и без грим. Стига да е с по-качествен фон дьо тен и телесен цвят сенки - ми, че тя така е станала от сън.
Да ти кажа, не съм срещала мъж, който да харесва грим. Особено фон дьо тен. Търпят, но не харесват.

# 94
Значи една жена трябва да работи, да върти цяла къща, да гледа деца и да е секси, ( което коства също доста време и усилия )....
Аз не държа на първото и второто, но 3 и 4 са задължителни Innocent

# 95
  • Далечният изток
Скрит текст:
Аз пък, с риск да изляза меркантилна златотърсачка, ще си призная, без бой, че обичам да ме черпят Smile не че не предлагам да се включа в сметката, и не че не връщам жестове, че не се включвам по принцип, но просто ми е готино. Не знам, сигурно някаква хилядолетна родова женска памет ще да се обажда, от времена, когато жените не са работели и е трябвало да разчитат на мъжа до тях да се грижи за тях и отрочетата им финансово.
Един мой близък приятел се беше закачил с една наистина меркантилна жена. След кратко опознване тя му каза в прав текст следните неща:
1. За да прави секс с него, трбява да я изведе поне 3 пъти на скъпи ресторанти, където сметката да е поне 500-1000лв
2. Да ѝ купи обици и кулие и даже му даде линк за върпсините бижута, които си е харесала.
3. Дори и да изпълни точки 1 и 2, секса не му е гарантиран, но пак трябва да я прелъстява, възбужда и т.н.

Самата жена, беше рускиня, добре изглеждаша, доста добро тяло, но амортизирана защото все пак беше на 37г.

Така, че Bridgette едно черпене няма нищо общо с моята представа за меркантилност Grinning
На мен ми е интересно той какво направи, купи ли кУлие или избяга с 300?

# 96
  • Обран бостан ;)

Живи да ви ожали човек.

А ние какво - отиваш "на работа", кафенце, лафче и в края на месеца прибираш пачките Trollface

# 97
  • София
На мен ми е интересно той какво направи, купи ли кУлие или избяга с 300?

Каза и съвсем културно, че конкуренцията ѝ е по-млада, по-хубава и по-евтина. Онази полудя и го засипа с гласови хейтещи съобщения. На една мъжка сбирка ни ги сподели, да се посмеем и така Simple Smile

Напротив, много добре знаем и да ти кажа, не е толкова трудно, колкото го изкарвате.

1. Ако една жена тренира леко какъвто и да е спорт редовно, НЕ яде болкуци ще има топ тяло!
2. За мен една крава със спирала си е пак крава. Харесвма жени без грим, почти без изключения! За мен усилията вложени от жена в това да гримира са обратно продуктивни. Сестра ми е известна инфлуенсърка в гримирането, няма да казвам коя е .. че те не са много. Знам за какво иде реч и колко кинти биха могли да потънат там.
3. От процедурите във салоните, единствените дето повишават привлекателността нажените са лазерната епицалация и оформянето на вежди. Всички друго е пари хвърлени на вятъра!

Мили жени, има една цяла индустрия, чиято цел е да ви продава козметика от която нямате нужда, но за да се случи първо трябва да ви внушат, че сте грозни без въпросната козметика.

# 98
  • Далечният изток
Не е изобщо трудно, ако генът ти е такъв и си здрав/здрава.
Топ тяло съм имала, когато спортувах активно /12 г. волейбол/ и от 2 години след раждането до към около 35-годишна. После нещо се разбутаха хормоните и ....

# 99
Повечето жени искат нормални отношения, добър живот и семейство в което няма нищо лошо.
Само стиснатите мъже и мъжете, които едвам свързват месеца наричат жените, които са поръчали кафе и сокче в кварталното кафе златотърсачки. Ако това не можеш да поемеш как ще издържаш семейство, дете. Очакванията на мъжа са, че жената ще си дава и последните 2 лв за памперси и адаптирано мляко, докато той се оплаква на приятели колко се е запуснала жената след раждането.

# 100
  • волно калдъръмче
Според някакви стари предразсъдъци, когато мъжът има всичко в изобилие, може да си позволи жена, за да се размножи. Тя трябва да е законна, за да е сигурен, доколкото му е възможно, че и децата са негови. С две думи мъжът служи да добива и да задържа придобитото. На жената й стига да е красива и не знам защо е започнала да работи. Домакинската работа въобще не се брои, щото тя си се върши между другото Satisfied

# 101
Чета  тази тема и се чудя на Вас ли да вярвам или на останалите заглавия в "Семейни отношения".
Пълно е с жени родили едно или две деца на неудачник и използвач, предполага се ,че някоѝ от тях са освен млади и хубави. И живеят с "мама-свекърва" даже.

# 102
  • Out of the Mix
viksdesire,
Оки, съгласен съм с поста ти на прима виста, принципно, добре.
Доближаваш се до отбора на @Лъвица@ и други ми симпатични дами.
Нека тогава разгърнем, ако желаеш, и да поначертаем Pencil2Memo"нормалното", какво ще кажеш?
Кое е "минимум" за теб?

Мога да започна, изброявайки някакви неща, като "тон" на анализа, а именно - не мислите за сметки, храна, имате покрив, даже може и два - той си има, ти си имаш, без значение как, техническата страна да я оставим настрана, имате поне 1 кола, негова, може твоя, а може и всеки да си има, не мислите за "дреболии", имате спестявания, не казвам колко, достатъчно.
Това ли е минимумът?

Чета  тази тема и се чудя на Вас ли да вярвам или на останалите заглавия в "Семейни отношения".
Пълно е с жени родили едно или две деца на неудачник и използвач, предполага се ,че някоѝ от тях са освен млади и хубави. И живеят с "мама-свекърва" даже.
Така, така.
Доста от тези, като попаднат на "принца на белия кон" Animal RacehorseAnimal Unicorn не знаят как да се държат с него, пълни вече с травми, психически и всякакви обременености, парадокс. Не става само с "искам".
Всичко е до отношението.

# 103
Да бе, то много лесно така да се оправдава мъжката пасивност. Понеже видиш ли жена му изкарала грешния памук за душата му, затова принца се озовал от бял кон на магаре.. Joy
Когато спрат мъжете да търсят отношението на майките им от жените си,  и жените спрат да очакват от мъжете си, да им дават това, което бащите са им давали или им е липсвало от тях, може и да станат нещата в двойката.

# 104
Когато спрат мъжете да търсят отношението на майките им от жените си,  и жените спрат да очакват от мъжете си, да им дават това, което бащите са им давали или им е липсвало от тях, може и да станат нещата в двойката.
Е, има тип жена, която обикновено е обучавана от самите родители (волно или неволно) да е използвачка в самото си детство. Свиканал е единствено да получава, не е видяло друго и за нея е нетипичен друг начин на съществуване.
С един тест, мъжът да я остави да плати половин сметка, може да отсее много представители на този тип. И това ако не е перфекното дейтинг айкидо - да използваш собствената инерция на въпросната сукуба да се намуси, да си засегне егото, да се дисквалифицира сама и да си търси гостоприемник другаде.

Общи условия

Активация на акаунт