Жените имали много претенции

• 17 433
  • 533
  •   1
Отговори
# 30
  • Out of the Mix
Ама, чакайте сега, пак стигнахме и давате примери с утрепки.
Дайде да говорим и коментираме някаква "златна среда", да "чертаем" нормалност и адекватност.

Аз пък напоследък все попадам на жени, които са независими, силни, щото и аз съм такъв, и при всяка моя наченка (освен нормалното кавалерство, което за мен е нормално, и не се замислям, и ми дават "картбланш") за нещо "по-така", си казват, че искат да участват и те. В някои ситуации "изпреварвам събитията" и си правя, каквото съм наумил, разбира се на тях им е приятно, и се наслаждаваме.
Но в следващия момент - тази седмица, другата, по-другата, те "връщат жеста".
Не знам разбира ли се какво пиша? Rolling Eyes

# 31
  • Най-красивата страна
Да,жените имат претенции.

Има жени,които искат мъжът да изглежда добре,да има образование,професия или занаят,да работи,да има  стабилни доходи, да е възпитан и интелигентен,да е сериозен,да може да се разчита на него,...
Такива жени няма да се хванат с някой ,дето лежи на дивана и за него подходяща работа няма ,както и с комарджии,пияници,наркомани...

Такива жени искат,но и дават насреща.Те обикновено също са с някакво образование,професия,занаят и някакви доходи ...
И жилище и коли не са проблем,защото или вече имат или не се страхуват да изплащат кредит..

Има и жени,които търсят богат мъж,който да им осигури охолен живот.Жилище,коли,пари,почивки...
Но зависи от жената.
Ако жената е също от богато семейство,защо не?
Нормално е да предпочита някой от същата среда..
Но ако жената е парцалеса,която насреща не може да предложи нищо,освен тялото си...Ами картинката е грозна..

Обаче богатите мъже не пасат трева и не се женят за парцалеси.
Поне тези,които познавам се ожениха за жени ,които също са от богати семейства.
,,Пари при пари отиват,,-поговорка.

За мъжете какво да кажем.И мъже има безсрамни и меркантилни,които само искат..
Има млади мъже,които очакват жената да работи,да изкарва достатъчно пари,да върши цялата домакинска работа,да гледа децата ,ако има и жилище и кола още по-добре.
Но не предлагат нищо насреща.

И  на такава жена защо и е мъж?

Всеки човек без значение мъж или жена има някакви претенции при избора на партньор и това е съвсем нормално.
Да,хубаво е да имаш някакви амбиции за по-добър живот.Да постигнеш целта си заедно с подходящия партньор е напълно възможно.,като положиш труд и усилия .

Но да търсиш някой да те носи на гърба си е долно.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 10:17 от Veronikaaa

# 32
  • София
Първо се научи да пишеш грамотно, защото като прочетох, че ще ми обЕсняваш... и от там нататък ми олекваш, каквото и да пишеш и колкото и да е вярно.

Значи не е писано за теб, щом не можеш да вникваш в смисъла на изказването.

# 33
  • София

Обаче богатите мъже не пасат трева и не се женят за парцалеси.
Поне тези,които познавам се ожениха за жени ,които също са от богати семейства.
,,Пари при пари отиват,,-поговорка.

Абе у нас има доста случайно или съмнително забогатели хора  и техните наследници, които се женят баш за парцалеси или поне силиконки. Веднага се сещам за семейство Гущерови.

# 34
  • Столичанин ама не в повече :D
Мдам жените с претенции много прокопсват https://www.dnevnik.bg/sviat/2025/01/15/4730071_kiberizmama_s_fa … ursi_franciia_no/ Sunglasses

# 35
  • София
Не е само до жените. Преди години имаше култов случай във Франция с едно богато семейство. Служител в една от компаниите се представил за таен агент от не помня какви служби, повярвали му и цялото семейство, в което има лекари, инженери, всичките потомствени аристократи и милионери, над 10 години са стоели изолирани в един замък. След това продават всичко и се местят в Англия, една от снахите успява да избяга и да се обърне към полицията. 20-30 милиона евро им беше измъкнал тоя гражданин.

# 36
Първо се научи да пишеш грамотно, защото като прочетох, че ще ми обЕсняваш... и от там нататък ми олекваш, каквото и да пишеш и колкото и да е вярно.

Значи не е писано за теб, щом не можеш да вникваш в смисъла на изказването.
Вниква, ама презентацията не я кефи. Вие мъжете нали това ви е най-важното у една жена - презентацията... 'Що пък и на нас да не ни е важно?!

После ние сме били меркантилни... Айде бе. Смях. Joy

# 37
  • Най-красивата страна
Бояна,така е ,но дори и в тези семейства не се задържат много плеймейтки,чалгаджийки и т.н.май само г-жа Гущерова  роди няколко деца и остана по-дълго .. 

# 38
  • София
Бояна,така е ,но дори и в тези семейства не се задържат много плеймейтки,чалгаджийки и т.н.май само г-жа Гущерова  роди няколко деца и остана по-дълго .. 
Плеймейтките имат ограничен срок на годност. Простоватите мъже с пари са малко като ди Каприо и намират жените над 25 за престарели.

# 39
  • Обран бостан ;)
Да,жените имат претенции.

Има жени,които искат мъжът да изглежда добре,да има образование,професия или занаят,да работи,да има  стабилни доходи, да е възпитан и интелигентен,да е сериозен,да може да се разчита на него,...
Такива жени няма да се хванат с някой ,дето лежи на дивана и за него подходяща работа няма ,както и с комарджии,пияници,наркомани...

Такива жени искат,но и дават насреща.Те обикновено също са с някакво образование,професия,занаят и някакви доходи ...
И жилище и коли не са проблем,защото или вече имат или не се страхуват да изплащат кредит..

Сори, ама мъж със "стабилни доходи" не би го заинтересувала жена с посочените характеристики ако не е секси.

Усещам, че пак ще се стигне до мантрата "Искам мъжът ми да има поне колкото мен". Wink

# 40
Като изключим мъжете в чалга средите и синовете на умрели мафиоти - повечето заможни мъже имат доста обикновени съпруги. Да, сигурно им изневеряват, ама е факт, че тези, които си изкарват парите с труд и акъл, най-малкото ще им е неудобно да хванат под ръка силиконка. Тя може да е за спалнята.

# 41
Сори, ама мъж със "стабилни доходи" не би го заинтересувала жена с посочените характеристики ако не е секси.
Именно. Нито го интересува, че говори 5 езика, колко богата обща култура има, че помага на бедните или че е била учител доброволец в Африка, ако не е секси.
Като ще се говорим за посредственост и меркантилност. Това е мъжкият вариант.

# 42
  • Обран бостан ;)
Именно. Нито го интересува, че говори 5 езика, колко богата обща култура има, че помага на бедните или че е била учител доброволец в Африка, ако не е секси.
Като ще се говорим за посредственост и меркантилност. Това е мъжкият вариант.

Ако не знаеш да ти кажа.
Мъжете не го вдигаме от жени, които не ни изглеждат секси.
Ако самолета не излита връзката е обречена.

Така по-ясно ли е ?

# 43
  • Най-красивата страна
Да,съгласна съм.Външния вид е важен.И за мъжете и за жените.
Но нищо не пречи на жената хем да владее 5 езика и да има доходи,хем да е секси.
Едното не изключва другото.

И съм сигурна ,че  интелигентен мъж не би искал проста и вулгарна жена за съпруга.
Както и обратното важи.

# 44
Искам само да уточня, че изглежда няколко човека не са разбрали изцяло темата и статуса, който визирах. Не става въпрос за едно-две изключения с нереални очаквания и представи, а едва ли не всяка жена иска да бъде само с мъж, който е изключително богат, като освен това е и красив, млад. Иначе да, повечето жени се отблъскваме от стиснати мъже и това е съвсем в реда на нещата.
Някой беше писал, че светът свършва с моите познати и съм щяла да се запозная и с такива жени. Аз следвам логиката - ако познавам 1000 жени, и само 1-2 искат заможни мъже, като под заможни нямам предвид няколко апартамента и 20-30 хиляди месечен доход, а просто някой с повече от средните възможности за България (аз не живея в България, и тук жените, които познавам са по-малко на брой, така че от тях хептен пък няма такава с пренеции за такъв мега лукс), би следвало масово жените да не са като описаните в статуса.
Аз нямам нищо против да си променя мнението, ако обаче някой предостави факти, данни, статистика, средно какъв процент жени и къде се намират тези, които нито изглеждат като Анджелина Джоли, нито работят, но пък очакват милиардер. И как пък успелите мъже не пишат такива статуси, а все някакви, прекарвайки 90% от времето си на масата, плюейки по жени, с които реално дори не общува...

Общи условия

Активация на акаунт