Жените имали много претенции

• 17 760
  • 533
  •   1
Отговори
# 120
Ми да се напълни. Може пък стадно да просветнат. Знам ли. Не е мой проблем.

# 121
Еха, тестчета Simple Smile Ама само мъжете да ги правят спрямо жените... Пак ли ще чоплим сметките? Все пак ако много харесваш една жена, ама наистина много, би трябвало да я черпиш с кеф едно кафе. Това пък може да е женският тест Wink

Те толкоз не мислят. Мислят само как да не се минат с два лева за кафе.

# 122
Претенции може всеки да има.
Според акъла си шета.
Да се обобщава младите жени/мъже еди какво си е безумие.
Има всякакви. Ако си намират отговор на претенциите – да си живеят по този протокол.
//
Между другото и аз не съм срещала мъж да харесва грим.
Тролът е в известна степен прав за поддръжката на една жена – ако знаеш как и какво, може много разумно финансово да се поддържаш.

# 123
Дано да имат претенции и да уважават себе си всички жени. Иначе ще ги четем в едни теми,от които ми настръхва косата!
Проблем с жените с претенции, имат мъжете, които освен един .... нищо друго не могат да й предложат.  Нормалните мъже си търсят жени,които знаят какво искат и Кого искат. Останалите да си хейтят колкото искат и да си стискат 2-та лв. за кафе. Не ни е никакъв проблем Simple Smile

# 124
Тролът е в известна степен прав за поддръжката на една жена – ако знаеш как и какво, може много разумно финансово да се поддържаш.
И тролът и Чичко Безпаричко със “снимката и попарата”

Попара 😄 - новия лукс

# 125
То и за една проста попара трябва подбор на продуктите, че да е вкусна и хубава.
Та някои и с пари, и без пари, толкоз си могат.
Нали се разбрахме в едни други теми, че и за тези момци има женички. Що се пънат тук, не разбирам.

# 126
Момък е тигодзилата

Ревокъра е минал край момците, чичак
Да вдигне ръка, която би излязла на попара с чичак Grinning

# 127
Аааа, Годзо ли? Извинете, нямах време да чета цялата тема.
А, той само се прави. Ако му влезе някоя мома под кожата качествено, ще запее друга песен. Не е срещнал лИбоФта още.
//
Ревоукър ще го прайм нашето шугър деди или поне Хю Хефнър.

# 128
Стиснатия с попарата?
Предлагам да си го ползваме само за чичашки пример/ не му става, но поне е дърт Grinning

Между другото, това е един от редките примери в които тая дума за старост подхожда напълно на някой

# 129
  • Най-красивата страна
Баща ми е учил,че винаги трябва да имам пари в чантата си ,когато излизам ,без значение с кого съм.
И трябва да си поръчвам само това,което мога да си платя и сама,ако ще и с милионер да съм излязла.
Както и да предложа да платя половината сметка.
Но също така ми е казвал,че ако гаджето не ми плати кафето на първа среща,по-добре да не излизам на втора такава..
Да не приемам скъпи подаръци от гадже.
Да не давам пари на заем.

# 130
  • Out of the Mix
Тези извън олигарсите и клошарите СА средна класа.
Аз говоря именно за тях, но не ниските нива на средната класа.
Споменатите от теб отново са средна класа- стоматолози с практика, адвокати, счетоводители и т.н., които са се развили, имат кантори и прочее.
Другите вече са индустриалците и т.н. във високия сегмент на средната класа.
И не е вярно, че всички заминават за чужбина. Много остават тук, особено момичета.
И моята остава, както и децата /момичета/ на обкръжението ми, защото имаме и потресаващи истории с не особено хубаво равитие в чужбина, особено, ако са красиви.
Вчера нямах време да ти отговоря.
На дамата не с "кабинета", "практиката", а кабинетите, няколко в София и 2-3 в провинцията, мъжът й е един от бившите изпълнителни на "Булгартрансгаз", изпрал доста пари.
Та това не е никаква "средна класа" за БГ стандарта.
"Попарата" е милиони.
Уточнявам просто.
Иначе, да, има понятия "ниска, средна, висока", говорейки за "официални данни", което сами знаем при тези "попари", и в много сектори "обявеното", "наличното", няма нищо общо с "реалното".

Но, както и да е. Simple Smile

Иначе простотията, селянията, липсата на възпитание и нахалността граници нямат, и в милата ни рОдина са повсеместни.
Hands V

# 131
  • София

С един тест, мъжът да я остави да плати половин сметка, може да отсее много представители на този тип. И това ако не е перфекното дейтинг айкидо - да използваш собствената инерция на въпросната сукуба да се намуси, да си засегне егото, да се дисквалифицира сама и да си търси гостоприемник другаде.
Пък аз съм възпитана винаги да нося пари за цялата сметка,  и винаги да ги предлагам. Идва сметката и винаги си вадя портфейла. Виж интересно ще е ако някой ми приеме парите дали би приел да платя цялата сметка, че това ще е много смешно. Поне се движа сред хора с друго възпитание и няма как да се позабавлявам, за жалост.

Та, при добре възпитана жена, тези тестчета не виждам как ще минат. Онези, които се разсейват като дойде сметката са някакви създания без първите 7 години, не е въпросът дали са използвачки.

# 132
Много забавна тема.
Когато се говори за претенциите към мъжете, винаги се хиперболизира, че се търси някакъв милионер, та изпадняците да се самоуспокоят.
В същото време мъжете обясняват, че са добра партия, защото работят и ходят на фитнес. Страхотно постижение, особено като фитнеса е с мултиспорт от работата.

# 133
За съжаление от жените се иска да работят сякаш нямат деца,да си гледат децата сякаш не работят и да изглеждат така сякаш нямат нито работоа,нито деца.
Относно срещите и мен са ме учили да предложа да платя,да имам пари за цялата сметка и за такси и да не приемам скъпи подаръци от гадже.
Не знам с какви жени излизате! Сменете средата.

# 134

В същото време мъжете обясняват, че са добра партия, защото работят и ходят на фитнес. Страхотно постижение, особено като фитнеса е с мултиспорт от работата.

Фитнесът се оказа уличен, набират се по железата за тупане на килими зад старите блокове.

Общи условия

Активация на акаунт