Жените имали много претенции

• 17 757
  • 533
  •   1
Отговори
# 135
В същото време мъжете обясняват, че са добра партия, защото работят и ходят на фитнес. Страхотно постижение, особено като фитнеса е с мултиспорт от работата.
Фитнесът се оказа уличен, набират се по железата за тупане на килими зад старите блокове.
Мхм, железата, дето вече практически ги няма.

# 136
  • София
Има паркови фитнес зони. Железни.

# 137
Simple Smile Да заповядат при нас, още има железа, аз ще поствам репортажи в реално време как са ергените.  Хейзъл да прецени дали има смисъл да им отправя нови предизвикателства, че последно май се изнизаха на отправената покана.

# 138
Няма защо да се усмиват зоните за тренировки на открито. Честно казано са много по-приятни от това да се затвориш в някой вътрешен фитнес, на който се чудиш дали ще пуснат както трябва вентилацията като се напълни, не виждаш отворен прозорец никъде, и не знаеш кога последно е минаван уред с дезинфектант.

# 139
Абсолютно съгласна с горното.

# 140
  • София
На мен друго ми е интересно... Мъжете ли в сайта не умеят да се рекламират, или на мен е трудно да се угоди? Joy Сигурно съм от тези с многото претенции, добре че вече не съм на пазара Joy

# 141
Добре, че не си сама жена с дете, че тогава хептен нямаш право да подаваш глава от мината, а и трябва да си готова само клошар да те вземе.🤭

# 142
Добре, че не си сама жена с дете, че тогава хептен нямаш право да подаваш глава от мината, а и трябва да си готова само клошар да те вземе.🤭

И то с компромис от клошара. Нали тази теория поддържа Годзилчо? 😂😂😂

# 143
  • София
Мани, треперя от страх Satisfied

# 144
Няма защо да се усмиват зоните за тренировки на открито.

Grinning Нямам никакви задръжки да се присмивам на минзухари, които в януарската мъгла и ФПЧ три пъти над нормата икономисват на открито. Докато пасивно-агресивно или направо агресивно сипват на жените в бг мама.

https://www.accuweather.com/bg/bg/sofia/51097/air-quality-index/51097

# 145
Между другото и аз не съм срещала мъж да харесва грим.
Аз познавам - бившият ми приятел. Simple Smile

# 146
Дъртия човек си е дърт, разбирате ли
Фитнес няма да го спаси

# 147
  • София
Харесват, но супер дискретен и елегантен грим, тоест да не се вижда, че е грим.
Имаче онези дубайско-кабаретни гримове никой не ги харесва.

# 148
Да, аз обичам грим и се гримирам всеки ден, но точно изчистено и дискретно.
Но за себе си. Мъж да има претенции към грима ми няма как да стане. 😄

# 149

Не знам с какви жени излизате! Сменете средата.

И аз (а и доста съфорумки) го повтаряме това, ама никой не чува.
На прима виста се сещам за примера в темата за 37 годишната рускиня с претенциите (очевидно красива и поддържана жена). Е? Все там си ги влече. Искала пари - сериозно? Не думай! Че на нея поддръжката сигурно е петцифрено число. Сериозно ли мислите, че ще се задоволи с кафе от автомат?
Хахаха!

Общи условия

Активация на акаунт