Жените имали много претенции

• 17 402
  • 533
  •   1
Отговори
# 480
Тоав е изцяло привилегия на един мъж. Защо и е да натиска за такива неща, ако нямаш желание да бъдеш тази сигурност стабилност и да изпитваш сам потребност да и го предложиш, ако не искаш.
Истинската, ценна, стойностна жена е желана, харесвана и повярай ми, ако е такава, ако не си ти, който да и предложи това, няма да липсват желащи за същото.

Символична привилегия. Всяка жена може да се смята за истинска и ценна, но всъщност за мен ще са такива само жените, които аз оценявам като такива. И нямам проблем жена да прави своите избори. Ако реши, че ще е с мен, това е чудесно, но ако реши, че някъде другаде й е по-добре, за мен тя губи стойност и вече не е ценна, има други. Брачната инстинтуция ясно защитава женските интереси и много рядко се срещат мъже, които са приритали за брак, обикновено жената почва да натиска след 3-4 години връзка за минава на следващото ниво. На мъжът задълженията в брак се утрояват и учетворяват, да не говорим, че са толкова подтиснати и преуморени, че често не могат да задоволят жена си.

# 481
Най-щастливите мъже са мъжете в брак.
Най-щастливите жени са жените, които живеят сами/single жените
Прави си изводите.
https://spisanie8.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82% … %D0%B2%D0%B8.html
https://nova.bg/news/view/2024/12/16/480773/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D … D1%8A%D0%B6%D0%B5
https://www.her-career.com/en/husbands-and-single-women/

# 482
  • Обран бостан ;)
Специално в Китай, не виждам на какво основание мъжете могат да имат претенции, като за огромна част от тях ( 25-40 годишни) жени няма. Заради политиката им за 1 дете, и желанието им непременно да е момче, е имало немалко случаи, при които се абортира женския плод, дори в 4 месец някъде.

Дори да е така както казваш, видеото съдържа мнения на 3 жени, които по мое мнение са доста добре като външен вид.

В общи линии едната казва, че мъжете вече не се интересуват от жени (от нея предполагам). Помъдряли са и са разбрали, че ако имат кинти жените щели сами да дойдат и нямало нужда да се унижаваш и да им угаждаш на капризите.
Другата казва почти същото, а именно, че вече не я свалят така, както когато е била по-млада. Посъветвали я да си свали стандартите, ама не искала. Преди си мислела, че любов може да намери винаги, но сега станало сложно.
Третата - горе долу същото. Аз съм красива, но мъжете вече не ме търсят, а тия които ме търсят нямат това, което искам (пари). С две думи обобщаваше, че ако мъжът има пари, не полага усилия да угажда на жените за да са с него, а ако няма не си прави труда, защото предварително знае, че няма да успее и си спестява разочарованията.

В друго свързано видео една се оплакваше, че мъжът с който излязла имал претенции, че е по-стара, което много наранило чувствата и. Казала му, че готви добре, че поддържа къщата добре, че ще е по-добродетелна от младите, но той (капризния) държал на своето.

С една дума - трагедия Wink

# 483
С една дума е добре човек да има адекватна самооценка и да се насочва към хора, които му импонират и го харесват или евентуално биха.
Също да не се размята постоянно с кошница с очаквания.
//
Годжо, бракът защитавал жената и тя трябвало да си иска брак?
Значи аз съм мъж.
Брилянтна логика.

# 484
  • София
Годзила, не знам кои задължения на мъжа се умножават, ама ако от жената се очаква да поеме домакинството и децата, пък и да продължава да работи, хич не й намаляват задължения. Та как бракът облекчава жената в днешно време?

Иначе да имаш партньор и деца е удоволствие, което идва и със задължения, важи и за двата пола. Който не иска задължения, да не се бута за семейство. Толкова е просто.

# 485
Е, чакай, на него му е рано още. Joy

# 486
И представяте ли си като си пообщуват известно време, в един момент да се окаже, че и тя обича да ходи на фитнес, вместо да си прави "нейните си неща" като готвене и чистене. И ей на, готова драмата.

Да, ако се окаже някоя претенциозна.

# 487
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И представяте ли си като си пообщуват известно време, в един момент да се окаже, че и тя обича да ходи на фитнес, вместо да си прави "нейните си неща" като готвене и чистене. И ей на, готова драмата.

Да, ако се окаже някоя претенциозна.
Може да си тренира в кухнята, между пералнята, миялната и печката, какво се глези ся?

# 488
Аз тренирам вкъщи, имам си направен за мен персонален комплекс от упражнения (от бившия фитнес инструктор).
Не понасям фитнеси – смрад, някакви зяпат, разсейват ме, селфита се правят, много топло, непроветрено, някой почва да ти говори. Не.
//
Мъжете харесват поддържани жени. Как го правят не се интересуват особено.

# 489
Така е, да, важното е да си върши нейните си неща (готвене, чистене), да укротява змията редовно и ако може, да е поддържана, без да отнема времето за заедност, със собствени финанси.

# 490
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз тренирам вкъщи, имам си направен за мен персонален комплекс от упражнения (от бившия фитнес инструктор).
Не понасям фитнеси – смрад, някакви зяпат, разсейват ме, селфита се правят, много топло, непроветрено, някой почва да ти говори. Не.
//
Мъжете харесват поддържани жени. Как го правят не се интересуват особено.
Именно де, затова поддържаните жени, които много добре знаят какви усилия и време им коства това, е редно да имат изисквания и претенции за човека до себе си.

# 491
Така е, да, важното е да си върши нейните си неща (готвене, чистене), да укротява змията редовно и ако може, да е поддържана, без да отнема времето за заедност, със собствени финанси.
Не виждам защо каквото и да е от изброеното би й дотежало и би и било неприятно.
Горе-долу това е ежедневието на повечето пълнолетни, функционални хора.
Явно става дума за жени, които дневното им постижение е да си направят дневния тоалет и след това припадат от умора. Да се изследват за анемия или други заболявания, които намаляват енергията.

# 492
Никоя не е намерила за нужно да те натисне, а?
JoyJoyJoy

# 493
Брака основно защитава децата в семейството,но да и жената. Защитава ги основно от мухльовци,които много си вярват и смятат жената за домакински уред и не признават приноса й в семейството.  И кое му е нередното? Пък и при развод,жената остава с децата,превръща се според същия мухъл във втора категория жена,а той е отново ерген.

# 494
  • София
Не виждам защо каквото и да е от изброеното би й дотежало и би и било неприятно.
Горе-долу това е ежедневието на повечето пълнолетни, функционални хора.
Явно става дума за жени, които дневното им постижение е да си направят дневния тоалет и след това припадат от умора. Да се изследват за анемия или други заболявания, които намаляват енергията.

Че според някои мъже "нейните си неща" са готвене и чистене Wink
Че "укротяването на змията" се смята от някои мъже за нейно задължение, а не питат те дали трябва да "погалят котенцето" Wink
Че хем искат поддържана жена, хем не искат да са ощетени времево от времето, което това отнема, тоест, жената трябва да разполага с 36 часа в денонощието, ако иска време за себе си и някое хоби (бележка, готвенето, чистенетето и поддръжката не са такова)

Изобщо, кога някои мъже ще схванат, че домакинстването не в хоби на жената, не е забавно, не е приятно, не те зарежда с енергия и желание да обяздиш мъжа си?

Карина, +1000

Общи условия

Активация на акаунт